Zakupy online

Szeroko pojęte ezakupy. Dyskusje o zakupach w sklepach internetowych.
hommer

Re: Zakupy online

Post autor: hommer »

Butow to ja nie kupuje w sieci, a niech mi nie pasuje, to jestem w plecy przesyłkę, ale kosmetyki i owszem, szczególnie kosmetyki pochodzenia naturalnego.

demoon

Post autor: demoon »

Co do butów, to miałem ochotę zamówić na allegro, ale zobaczyłem na stronie kolekcjonerbutow.pl, na ile sposobów można oszukać kogoś na takiej aukcji. Od tego czasu ufam tylko sprawdzonym sklepom internetowym albo firmowym stronom producenta, bo różnica kilkunastu złotych to tak naprawdę niewiele w skali dobrego i względnie drogiego towaru.

Ewelina07

Post autor: Ewelina07 »

W sieci kupuję wszystko, buty również mi się zdarzyło kupić.
Przede wszystkim kupuję ubranka dla synka i dla siebie.

Lucy90

Post autor: Lucy90 »

A kupowaliście może przez net ubezpieczenie? Widziałam fajną ofertę na ubezpieczenie roweru w CUK i można ją kupić przez net albo telefonicznie i zastanawiam się która opcja lepsza.

aniunka88

Post autor: aniunka88 »

ja kupuje w sklepie krainamody24.pl super sklep mozna sobie znalesc odziez i bielizne znanych producentow. Naprawde polecam!

Kamma

Post autor: Kamma »

Lucy90 pisze:A kupowaliście może przez net ubezpieczenie? Widziałam fajną ofertę na ubezpieczenie roweru w CUK i można ją kupić przez net albo telefonicznie i zastanawiam się która opcja lepsza.
Teraz na wiosnę to pora o tym faktycznie pomyśleć :) tu jest wszystko wyjaśnione cuk.pl/inne/ubezpieczenie_roweru

dynamical

Post autor: dynamical »

Jeśli chodzi o zakupy online, to ja tak kupuję tylko specjalistyczne rzeczy, które trudno dostać normalnie. Ostatnio np. zamówiłem taką togę radcy prawnego: estili-togi.pl/kategoria-produktu/radcowskie dla kumpla, który skarżył się, że zamówienie stroju roboczego zajmuje mu masę czasu, bo musi jechać na drugi koniec miasta. poszperaliśmy trochę i okazało się, że takie ubranie można też zamówić przez internet;)

Aniee
Kontakt:

Post autor: Aniee »

ja polecam zaznajomienie się ze stroną z odzieżą męską xxl :) wiele fajnych i ciekawych tematów przeznaczonych dla mężczyzn :P ja pokazałam mojemu mężowi i odziwo do niektórych porad sie dostosowuje :lol: moda.z-plusem.pl/moda-meska/spodnie-dla-mezczyzn-w-rozmiarze-xxl/ poczytajcie dla siebie lub pokażcie swoim facetom :wink:

wika90

Post autor: wika90 »

A kapelusze kupujecie w necie?

jola30

Post autor: jola30 »

Ostatni mój zakup to rower. Wiele słyszałam, że rowery Electra cieszą się wspaniałą opinią, dlatego postanowiłam sprawić sobie taki rower. Kupiłam go online w tym sklepie cyklotur.com/rowery/f/electra:15932,e,7/. Z zakupu jestem zadowolona.

Kamma

Post autor: Kamma »

Fajnie :)

jania11

Post autor: jania11 »

A podręczniki kupujecie przez internet? Znalazłam ciekawą księgarnię internetową i przymierzam się powoli do zakupu podręczników w taniaksiazka.pl/podreczniki-c-313.html. Istnieje tu możliwość rozłożenia zakupów na raty.

wika90

Post autor: wika90 »

Mój dzisiejszy zakup - prezent na dzień ojca apart.pl/bizuteria/bransoleta-ze-stali-szlachetnej/22953

bartis

Post autor: bartis »

Ostatnio kupiłem trzy książki przygotowujące do matury z chemii. Kupiłem je w taniaksiazka.pl/t/chemia-dla-maturzysty. Kto wie, czy nie zamówię tu też innych pozycji przygotowujących do matury. Ale na razie myślę o wyjeździe wakacyjnym i szukam plecaka na obóz wędrowny. Gdzie go kupić?

kaja33x

Post autor: kaja33x »

Muszę się pochwalić swoim najnowszym zakupem w sieci. Są to śliczne czółenka damskie. Są bardzo wygodne. Lubię robić takie zakupy.

ODPOWIEDZ