Zakupy online
Re: Zakupy online
Butow to ja nie kupuje w sieci, a niech mi nie pasuje, to jestem w plecy przesyłkę, ale kosmetyki i owszem, szczególnie kosmetyki pochodzenia naturalnego.
Co do butów, to miałem ochotę zamówić na allegro, ale zobaczyłem na stronie kolekcjonerbutow.pl, na ile sposobów można oszukać kogoś na takiej aukcji. Od tego czasu ufam tylko sprawdzonym sklepom internetowym albo firmowym stronom producenta, bo różnica kilkunastu złotych to tak naprawdę niewiele w skali dobrego i względnie drogiego towaru.
W sieci kupuję wszystko, buty również mi się zdarzyło kupić.
Przede wszystkim kupuję ubranka dla synka i dla siebie.
Przede wszystkim kupuję ubranka dla synka i dla siebie.
A kupowaliście może przez net ubezpieczenie? Widziałam fajną ofertę na ubezpieczenie roweru w CUK i można ją kupić przez net albo telefonicznie i zastanawiam się która opcja lepsza.
ja kupuje w sklepie krainamody24.pl super sklep mozna sobie znalesc odziez i bielizne znanych producentow. Naprawde polecam!
Teraz na wiosnę to pora o tym faktycznie pomyślećLucy90 pisze:A kupowaliście może przez net ubezpieczenie? Widziałam fajną ofertę na ubezpieczenie roweru w CUK i można ją kupić przez net albo telefonicznie i zastanawiam się która opcja lepsza.
Jeśli chodzi o zakupy online, to ja tak kupuję tylko specjalistyczne rzeczy, które trudno dostać normalnie. Ostatnio np. zamówiłem taką togę radcy prawnego: estili-togi.pl/kategoria-produktu/radcowskie dla kumpla, który skarżył się, że zamówienie stroju roboczego zajmuje mu masę czasu, bo musi jechać na drugi koniec miasta. poszperaliśmy trochę i okazało się, że takie ubranie można też zamówić przez internet;)
ja polecam zaznajomienie się ze stroną z odzieżą męską xxl
wiele fajnych i ciekawych tematów przeznaczonych dla mężczyzn
ja pokazałam mojemu mężowi i odziwo do niektórych porad sie dostosowuje
moda.z-plusem.pl/moda-meska/spodnie-dla-mezczyzn-w-rozmiarze-xxl/ poczytajcie dla siebie lub pokażcie swoim facetom 
A kapelusze kupujecie w necie?
Ostatni mój zakup to rower. Wiele słyszałam, że rowery Electra cieszą się wspaniałą opinią, dlatego postanowiłam sprawić sobie taki rower. Kupiłam go online w tym sklepie cyklotur.com/rowery/f/electra:15932,e,7/. Z zakupu jestem zadowolona.
A podręczniki kupujecie przez internet? Znalazłam ciekawą księgarnię internetową i przymierzam się powoli do zakupu podręczników w taniaksiazka.pl/podreczniki-c-313.html. Istnieje tu możliwość rozłożenia zakupów na raty.
Mój dzisiejszy zakup - prezent na dzień ojca apart.pl/bizuteria/bransoleta-ze-stali-szlachetnej/22953
Ostatnio kupiłem trzy książki przygotowujące do matury z chemii. Kupiłem je w taniaksiazka.pl/t/chemia-dla-maturzysty. Kto wie, czy nie zamówię tu też innych pozycji przygotowujących do matury. Ale na razie myślę o wyjeździe wakacyjnym i szukam plecaka na obóz wędrowny. Gdzie go kupić?
Muszę się pochwalić swoim najnowszym zakupem w sieci. Są to śliczne czółenka damskie. Są bardzo wygodne. Lubię robić takie zakupy.