sklep szok.in.pl
sklep szok.in.pl
Uwaga na ten sklep.wysylaja powiadomienia o realizacji a okazuje sie ze przesylka ciagle lezy u nich
termin wysylki zalosny a obsluga telefoniczna beszczelna i krnabrna
termin wysylki zalosny a obsluga telefoniczna beszczelna i krnabrna
Re: sklep szok.in.pl
Ludzie szczerze odradzam ten sklep , banda naciągaczy , zamawiasz towar i czekasz , a jak zadzwonisz to mówią ,że bedzie za tydzień i tak w kółko , ja czekam juz miesiąc i dostałem własnie meila ,że w tym miesiącu niema szans na wysyłkę i muszę jeszcze poczekać. Nie róbcie tego błędu co ja i nie kupujcie w tym pseudo- sklepie.
Dodam jeszcze ,że najpierw życza sobie przelew za towar, a potem maja klienta gdzieś ,a dział reklamacyjny to istne chamstwo ,jedyne co potrafią zrobic w sprawie złożonej reklamacji to odpisac beszczelnego meila.
Potwierdzam. Sklep nie wysyła zakupionego towaru. Wysłałem maila z żądaniem zwrotu gotówki. Obiecano zwrot w ciągu 7 dni (20.12.2011).3.01.2012 powtórzyłem zapytanie o zwrot gotówki. Dostałem odpowiedź mailem "jutro będą wysłane". Pieniądze dalej nie wpłynęły na konto. Może ktoś to nazwać pieniactwem (chodzi o niewielką kwotę), ale przestałem z nimi rozmawiać telefonicznie. Emaile są dowodem procesowym. Jak w każdej sprawie.
w sklepie tylko profesjonalnie umieja klamac a tak apropo mydeal wybiera ostatnio samych takich kontrachentow czyzby mieli z nimi zmowe aby oszukiwac klientow podejzane sprawy u nich juz nic nie kupie bo za duze ryzyko nawet nie 50/50
Mialem watpliwa przyjemnosc sp[otkac sie z tym "sklepem" przez GROOPON oraz MY DEAL. Zostalem oszukany na glupia sume. Trzymajcie sie z daleka od tych trzech adresow!
Zamówiłem przedmiot w październiku 2011r, i do tej pory go nie otrzymałem. Rozmowa z działem obsługi wygląda cały czas tak samo tj. mamy problemy, już wysyłamy, wkradł się jakiś błąd prosimy o cierpliwość albo przedmiot już wysłaliśmy itd. Raz podają, że wysyłają pocztą a innym razem kurierem. KŁAMIĄ CAŁY CZAS i już się pogubili w tym wszystkim. ODRADZAM wszystkim zakupy w tym pseudo sklepie
A jeśli chodzi o pośrednika typu MY DEAL, którego poprosiłem o pomoc w rozwiązaniu problemu to nawet nie chcą odpisać na mejla - skandal !!! Nadmieniam że artykuł który zamówiłem cały czas widnieje jako dostępny i to z dostawą w ciągu 24 h a mi piszą że dostawca towaru spóźnia się z jego dostawą do sklepu po 2 miesiącach od wystawienia oferty. Rozumiem że Szok.in chce spotkać się ze mną w Sądzie.
Banda oszustów!!!! , ludzie , mija właśnie 2 miesiac od zamówienia przezemnie towaru i jak nie było tak nie ma , dwa tygodnie temu dostałem meila ,że wysłali i do dzisiaj towar nie dotarł!!!!! Banda złodzieji , uwazajcie na ten sklep i nie dajcie się oszukać!!! A jeśli chodzi o portal Gruper przez którego zakupiłem ofertę to totalna beznadzieja , nie wyrażają żadnej chęci pomocy klientowi!!!!
Ja czekałem na zegarek od listopada, dopiero dzisiaj przyszedł. Ale nie obyło się bez telefonów. Gdy pytałem się dlaczego tak długo jest realizowane zamówienie to umieli mi odpowiedzieć na pytanie
Gdy powiedziałem, że jeśli w ciągu 3 dni nie dostanę przesyłki zgłaszam sprawę na policję, zaraz dostałem maila, że niby produkt został wysłany. Dostałem maila z listem przewozowym ale co ciekawe przesyłka szła 2 tygodnie...
Jedynym plusem jest to, że jednak doszła i mają szczęście.
A co najlepsze dostałem kupon -50% na wszystkie artykuły ze strony ale nie mam zamiaru znowu czekać miesiącami na przesyłkę i wydawać pieniądze na telefony do nich...
Jedynym plusem jest to, że jednak doszła i mają szczęście.
A co najlepsze dostałem kupon -50% na wszystkie artykuły ze strony ale nie mam zamiaru znowu czekać miesiącami na przesyłkę i wydawać pieniądze na telefony do nich...
Mam problem już od 4 miesięcy z czego 3 czekam na przesyłkę a mieisąc na zwrot pieniędzy za jej nie otrzymanie. Ciągle tylko pierdzenie w mailach i cierpliwośc mi się skończyła więc idę zgłosić to na policję i już się nie wywinął bo chyba jeszcze mieli szczęście i nikt nie zgłosił tego.
Tak nie powinno być i ktoś powinien zajrzeć im do dupy aby nie uszło im to na sucho i wreszcie ponieśli konsekwencje. Dlatego co by się teraz nie działo to zgłoszę to, chociaż myślę, że juz prowadzone jest jakieś dochodzenie w tej sprawie tylko czeka policja na więcej zgłoszeń jako dowody. Posiedzą 2 -3 lata to odechce im się lekkich pieniędzy
Tak nie powinno być i ktoś powinien zajrzeć im do dupy aby nie uszło im to na sucho i wreszcie ponieśli konsekwencje. Dlatego co by się teraz nie działo to zgłoszę to, chociaż myślę, że juz prowadzone jest jakieś dochodzenie w tej sprawie tylko czeka policja na więcej zgłoszeń jako dowody. Posiedzą 2 -3 lata to odechce im się lekkich pieniędzy
Witam
Ja uczynilam zakup w DEALXL jak siee okazało w sklepie szok.in.
No i przezyłam szok
Kupiłam w lutym, napisałam tysiące maili do szok.in i do "właściciela'' Kitajewskiego. Otrzymałam mętne rzadkie tłumaczenia.
poprostu porażka
No i wczoraj doznałam szoku - po TRZECH miesiacach szarpaniny dostałam maila ze przesyłka poszła do mnie i dostane jeszcze w ramach przeprosim zegarek. OK
Wszystko doszło.
ale prezentem przeprosinowym sie zszokowałam - zegarek NIEDZIAŁA!!!! hihihihihi!!!! jaki sklep takie przeprosiny
I jeszcze z kopercie zaproszenie do dalszych cudownych zakupów z 50%rabatem.
Debile - na pewno nie skorzystam
I wszystkim ODRADZAM korzystanie z tego sklepu
oraz z serwisu DEALXL - nie ma odpowiedzi na zadne moje pismo, olewaja klientów.
Ja uczynilam zakup w DEALXL jak siee okazało w sklepie szok.in.
No i przezyłam szok
Kupiłam w lutym, napisałam tysiące maili do szok.in i do "właściciela'' Kitajewskiego. Otrzymałam mętne rzadkie tłumaczenia.
poprostu porażka
No i wczoraj doznałam szoku - po TRZECH miesiacach szarpaniny dostałam maila ze przesyłka poszła do mnie i dostane jeszcze w ramach przeprosim zegarek. OK
Wszystko doszło.
ale prezentem przeprosinowym sie zszokowałam - zegarek NIEDZIAŁA!!!! hihihihihi!!!! jaki sklep takie przeprosiny
I jeszcze z kopercie zaproszenie do dalszych cudownych zakupów z 50%rabatem.
Debile - na pewno nie skorzystam
I wszystkim ODRADZAM korzystanie z tego sklepu
oraz z serwisu DEALXL - nie ma odpowiedzi na zadne moje pismo, olewaja klientów.