sklep szok.in.pl

Zanim dodasz opinię, przeczytaj zasady działu!
wieprzmak

sklep szok.in.pl

Post autor: wieprzmak »

Uwaga na ten sklep.wysylaja powiadomienia o realizacji a okazuje sie ze przesylka ciagle lezy u nich
termin wysylki zalosny a obsluga telefoniczna beszczelna i krnabrna

s.e.a.1.7

Re: sklep szok.in.pl

Post autor: s.e.a.1.7 »

Ludzie szczerze odradzam ten sklep , banda naciągaczy , zamawiasz towar i czekasz , a jak zadzwonisz to mówią ,że bedzie za tydzień i tak w kółko , ja czekam juz miesiąc i dostałem własnie meila ,że w tym miesiącu niema szans na wysyłkę i muszę jeszcze poczekać. Nie róbcie tego błędu co ja i nie kupujcie w tym pseudo- sklepie.

s.e.a.1.7

Dodam jeszcze ,że najpierw życza sobie przelew za towar, a potem maja klienta gdzieś ,a dział reklamacyjny to istne chamstwo ,jedyne co potrafią zrobic w sprawie złożonej reklamacji to odpisac beszczelnego meila.

snak

Post autor: snak »

Potwierdzam. Sklep nie wysyła zakupionego towaru. Wysłałem maila z żądaniem zwrotu gotówki. Obiecano zwrot w ciągu 7 dni (20.12.2011).3.01.2012 powtórzyłem zapytanie o zwrot gotówki. Dostałem odpowiedź mailem "jutro będą wysłane". Pieniądze dalej nie wpłynęły na konto. Może ktoś to nazwać pieniactwem (chodzi o niewielką kwotę), ale przestałem z nimi rozmawiać telefonicznie. Emaile są dowodem procesowym. Jak w każdej sprawie.

wieprzmak

Post autor: wieprzmak »

w sklepie tylko profesjonalnie umieja klamac a tak apropo mydeal wybiera ostatnio samych takich kontrachentow czyzby mieli z nimi zmowe aby oszukiwac klientow podejzane sprawy u nich juz nic nie kupie bo za duze ryzyko nawet nie 50/50

ganc69

Post autor: ganc69 »

Mialem watpliwa przyjemnosc sp[otkac sie z tym "sklepem" przez GROOPON oraz MY DEAL. Zostalem oszukany na glupia sume. Trzymajcie sie z daleka od tych trzech adresow!

do-radca

Post autor: do-radca »

Zamówiłem przedmiot w październiku 2011r, i do tej pory go nie otrzymałem. Rozmowa z działem obsługi wygląda cały czas tak samo tj. mamy problemy, już wysyłamy, wkradł się jakiś błąd prosimy o cierpliwość albo przedmiot już wysłaliśmy itd. Raz podają, że wysyłają pocztą a innym razem kurierem. KŁAMIĄ CAŁY CZAS i już się pogubili w tym wszystkim. ODRADZAM wszystkim zakupy w tym pseudo sklepie :oops: A jeśli chodzi o pośrednika typu MY DEAL, którego poprosiłem o pomoc w rozwiązaniu problemu to nawet nie chcą odpisać na mejla - skandal !!! Nadmieniam że artykuł który zamówiłem cały czas widnieje jako dostępny i to z dostawą w ciągu 24 h a mi piszą że dostawca towaru spóźnia się z jego dostawą do sklepu po 2 miesiącach od wystawienia oferty. Rozumiem że Szok.in chce spotkać się ze mną w Sądzie.

s.e.a.1.7

Banda oszustów!!!! , ludzie , mija właśnie 2 miesiac od zamówienia przezemnie towaru i jak nie było tak nie ma , dwa tygodnie temu dostałem meila ,że wysłali i do dzisiaj towar nie dotarł!!!!! Banda złodzieji , uwazajcie na ten sklep i nie dajcie się oszukać!!! A jeśli chodzi o portal Gruper przez którego zakupiłem ofertę to totalna beznadzieja , nie wyrażają żadnej chęci pomocy klientowi!!!!

olek502

Post autor: olek502 »

Ja czekałem na zegarek od listopada, dopiero dzisiaj przyszedł. Ale nie obyło się bez telefonów. Gdy pytałem się dlaczego tak długo jest realizowane zamówienie to umieli mi odpowiedzieć na pytanie :? Gdy powiedziałem, że jeśli w ciągu 3 dni nie dostanę przesyłki zgłaszam sprawę na policję, zaraz dostałem maila, że niby produkt został wysłany. Dostałem maila z listem przewozowym ale co ciekawe przesyłka szła 2 tygodnie...
Jedynym plusem jest to, że jednak doszła i mają szczęście.
A co najlepsze dostałem kupon -50% na wszystkie artykuły ze strony ale nie mam zamiaru znowu czekać miesiącami na przesyłkę i wydawać pieniądze na telefony do nich...

Smalq

Post autor: Smalq »

Mam problem już od 4 miesięcy z czego 3 czekam na przesyłkę a mieisąc na zwrot pieniędzy za jej nie otrzymanie. Ciągle tylko pierdzenie w mailach i cierpliwośc mi się skończyła więc idę zgłosić to na policję i już się nie wywinął bo chyba jeszcze mieli szczęście i nikt nie zgłosił tego.
Tak nie powinno być i ktoś powinien zajrzeć im do dupy aby nie uszło im to na sucho i wreszcie ponieśli konsekwencje. Dlatego co by się teraz nie działo to zgłoszę to, chociaż myślę, że juz prowadzone jest jakieś dochodzenie w tej sprawie tylko czeka policja na więcej zgłoszeń jako dowody. Posiedzą 2 -3 lata to odechce im się lekkich pieniędzy

Ptasia

Post autor: Ptasia »

Witam
Ja uczynilam zakup w DEALXL jak siee okazało w sklepie szok.in.
No i przezyłam szok
Kupiłam w lutym, napisałam tysiące maili do szok.in i do "właściciela'' Kitajewskiego. Otrzymałam mętne rzadkie tłumaczenia.
poprostu porażka
No i wczoraj doznałam szoku - po TRZECH miesiacach szarpaniny dostałam maila ze przesyłka poszła do mnie i dostane jeszcze w ramach przeprosim zegarek. OK
Wszystko doszło.
ale prezentem przeprosinowym sie zszokowałam - zegarek NIEDZIAŁA!!!! hihihihihi!!!! jaki sklep takie przeprosiny
I jeszcze z kopercie zaproszenie do dalszych cudownych zakupów z 50%rabatem.
Debile - na pewno nie skorzystam
I wszystkim ODRADZAM korzystanie z tego sklepu
oraz z serwisu DEALXL - nie ma odpowiedzi na zadne moje pismo, olewaja klientów.

ODPOWIEDZ