Rysiek, nie mógłbym zostawić twoich bredni bez komentarza, a więc:
Rysiek pisze:
Nie zauważyliście cwaniaczki heitujące za pieniądze Komputronika (dziadowska firma zwalczająca konkurencje przy pomocy przekupnych kanalii typu "gugagap czy "totem"), że ci których niszczycie nie zniżają się do waszego poziomu i nie polemizują z wami w tym miejscu
- domaganie się swoich należności i ostrzeganie przed oszustami w internecie na podstawie własnych doświadczeń nie jest hejtem,
- jestem tylko twoim byłym klientem, którego oszukałeś,
- skąd przyszło ci do głowy żeby mieszać do tego komputronika??? ręce opadają…
- przecież się zniżasz i polemizujesz (o ile można to tak nazwać)
- w sumie miło usłyszeć z pierwszej ręki że jednak udaje się to niszczyć
Rysiek pisze:
Po prostu zdarzyło mi się być klientem fleszpixu. Doskonale mnie obsłużyli i gdy przeczytałem co wypisujecie zdecydowałem włączyć się w dyskusję
- jesteś oszustem, który od dawna i nie tylko na tym forum desperacko broni kolejnych swoich "sklepów" podszywając się pod przypadkowych klientów
- jesteś także gościem, który odbiera telefony w powyższych sklepach (jak już się komuś uda dodzwonić), łatwo to zresztą poznać po niespotykanym nigdzie indziej stopniu bezczelności
- udowodniłeś już wielokrotnie swoje powiązania z tymi sklepami, np mając dostęp do danych osobowych innych klientów i szczegółów zamówień
- jak coś kupiłeś fleszpix, to znaczy że sam sobie sprzedałeś. Jak jesteś z tego zadowolony to super, nawet wystawiłeś sobie klikanaście pozytywnych opinii z tej okazji, ale prawdziwi oszukani klienci już nie są tak zadowoleni, prawda?
Rysiek pisze:
Wierzę jednak, że każdy inteligentny człowiek czytający to co tutaj wypisujecie potrafi rzetelnie ocenić kim tak naprawdę jesteście.Na pewno nie skrzywdzonymi klientami a tak jak wspomniałem wyżej cwaniakami, którzy żyją ze szkodzenia innym
- każdy kto tu trafi na pewno wyrobi sobie opinię przede wszystkim o twoich sklepach i o ich właścicielu. Oby miał do tego okazję przed dokonaniem felernych zakupów
- nie uważasz że określenie „cwaniaczek, który żyje ze szkodzenia innym” bardziej pasuje do oszusta okradającego ludzi za pomocą fałszywych sklepów internetowych?
Rysiek pisze:
Kończę działalność w tym miejscu
spodziewam się że wrócisz na nowym loginie, a jak nie to do usłyszenia i zobaczenia w sądzie