Witam ponownie Szanownych Poszkodowanych
Jak widać po powyższym wpisie – ja wróciłem –
kasa niestety nie.
Można było się tego spodziewać – a więc realizujemy plan „A”.
Z jasnych i oczywistych powodów nie mogę informować o sposobie naszej realizacji, ale napiszę, kiedyś, o efektach.
W dalszym ciągu zapraszam wszystkich poszkodowanych na stronę etanto.antypo.eu /choć trochę śmiechu w tych trudnych chwilach/ i do pisania na adres
etanto@antypo.eu.
Jeszcze nie wszystkim zdążyłem odpisać, ale odpiszę.
Niedowiarków którzy na powyższą skrzynkę przesyłają żądania zwrotu pieniędzy, informuję, że należy dokładniej czytać moje wpisy – wyraz „etanto” występuje w tych adresach jedynie ze względu na pozycjonowanie, które już niedługo będzie lepsze –> nie mamy związku z Malikiem, Guzym, Zborowskim, Prokopowiczem, Wojcieszakiem, Romańskim, Kucem /chyba wszyscy?/ oraz Łebkiem, Zapałą i Zatorskim /którzy to chyba dobrzy są

/
Natomiast wiemy o nich już prawie wszystko co nam potrzebne.
Będziemy systematycznie odwiedzać forum i robić swoje.
Pozdrowienia dla Rysia pysia - Zdzisia lub Marka /dla mnie to obojętne/ – z tego co mi wiadomo, to w miejscach o których wspominałeś, raczej nie uczą robić z gęby – dupy – ??? - no chyba, że tam cieciem lub palaczem byłeś. U nas uczyli, że się „wykonuje” lub się nie gada – ...a nie sztuką jest strzelić komuś w tył głowy, a później powiedzieć „przepraszam stary”...
Z ciekawości też zajrzyj na etanto.antypo.eu, może znajdziesz krótkie przesłanie od naszego „reprezentanta prawnego” - może poznasz ten radziecki „stempel” pomagający w podejmowaniu decyzji – a może Andrzej pozna, w końcu tyle lat doświadczenia ma.