Reflex LLC ul. Wita Stwosza 16 50-148 Wrocław UWAGA OSZUŚCI

Zanim dodasz opinię, przeczytaj zasady działu!
Awatar użytkownika
Andrzej
Kontakt:

Re: Reflex LLC ul. Wita Stwosza 16 50-148 Wrocław UWAGA OSZ

Post autor: Andrzej »

Rysiek pisze: nażekamy
Rysiek pisze:Na szczęście ci którym inteligencja jest nie obca nie dają się wykręcić.
Inteligencja nie jest wam obca, tak samo jak zasady ortografii.

Żarty na bok:

ZAMÓWIENIE DWZPZV. 20 kwietnia 2014

Bank odbiorcy
72 1090 1942 0000 0001 1230 6483

BZWBK 1 O. w Kamiennej Górze

Oszukani przez etanto/fleszpix:
https://www.facebook.com/pages/Oszukani ... 8405212009

KrzysztofH

Post autor: KrzysztofH »

Rysiek pisze:Bliżniaczo podobne posty. Niki się zmieniają a za nimi ci sami dewianci. Na szczęście ci którym inteligencja jest nie obca nie dają się wykręcić. Nie nażekamy na brak kupujących. Zasada nie ważne co piszą ważne, że piszą. Zapraszamy więc do dalszej twórczości "bugagapa" , "krzysztofH","Andrzej","aga1" i paru "innych".
Otóż Rysiu,
Właśnie ci, którzy wykażą się odrobiną inteligencji dzięki między innymi tym postom, zastanowią się czy warto kupić coś od Etanto czy Fleszpix.
Tak chyba myślałeś prawda? Tylko ręka napisała co innego. Zdarza się Rysiu.
Rysiu, strona Etanto znowu działa. Zrobiłeś coś? Ciągle jednak nie mogę się zalogować na swoje konto. Nie mówiąc o statusie przesyłki lub zwrotu pieniędzy - żadnych informacji!!!
I nie nazywaj mnie oraz innych oszukanych dewiantami!!! Co za tupet!!!

A 1946zł przelane na:
Numer rachunku: 72 1090 1942 0000 0001 1230 6483
Nazwa banku: Bank Zachodni WBK S.A. , BZWBK 1 O. w Kamiennej Górze , Kamienna Góra
Odbiorca: ATT Partners LLC
al. Jerozolimskie 96
Warszawa 00-807
Nr zamówienia: 9zy0yd
Zmówienie w Etanto.pl z 9.05.2015

Należy zwrócić na moje konto!!! Podałem je w mail'u do sklep@etanto.pl
Sprawdź sobie!

bugagap

Post autor: bugagap »

Rysiek, proponuję chwilowy rozejm. Możemy normalnie pogadać?
Może po prostu zdarzyła się jakaś awaria serwera i duża część danych o zamówieniach i e-maili zaginęła? Czy możesz poświęcić chwilę i na spokojnie sprawdzić wyciągi bankowe? Możesz sprawdzić, że poniższy przelew rzeczywiście dotarł?

Odbiorca: ATT PARTNERS LLC
Nr konta: 72 1090 1942 0000 0001 1230 6483
Tytuł : ZAMÓWIENIE NUMER 80PBDR
Data: 27.04.2015
Kwota: 1556,00 PLN

Proszę Cię sprawdź to i oszczędźmy sobie nawzajem czasu, OK?

nemedia

Post autor: nemedia »

Witam ponownie Szanownych Poszkodowanych
Jak widać po powyższym wpisie – ja wróciłem – kasa niestety nie.
Można było się tego spodziewać – a więc realizujemy plan „A”.
Z jasnych i oczywistych powodów nie mogę informować o sposobie naszej realizacji, ale napiszę, kiedyś, o efektach.
W dalszym ciągu zapraszam wszystkich poszkodowanych na stronę etanto.antypo.eu /choć trochę śmiechu w tych trudnych chwilach/ i do pisania na adres etanto@antypo.eu.
Jeszcze nie wszystkim zdążyłem odpisać, ale odpiszę.
Niedowiarków którzy na powyższą skrzynkę przesyłają żądania zwrotu pieniędzy, informuję, że należy dokładniej czytać moje wpisy – wyraz „etanto” występuje w tych adresach jedynie ze względu na pozycjonowanie, które już niedługo będzie lepsze –> nie mamy związku z Malikiem, Guzym, Zborowskim, Prokopowiczem, Wojcieszakiem, Romańskim, Kucem /chyba wszyscy?/ oraz Łebkiem, Zapałą i Zatorskim /którzy to chyba dobrzy są :) /
Natomiast wiemy o nich już prawie wszystko co nam potrzebne.
Będziemy systematycznie odwiedzać forum i robić swoje.
Pozdrowienia dla Rysia pysia - Zdzisia lub Marka /dla mnie to obojętne/ – z tego co mi wiadomo, to w miejscach o których wspominałeś, raczej nie uczą robić z gęby – dupy – ??? - no chyba, że tam cieciem lub palaczem byłeś. U nas uczyli, że się „wykonuje” lub się nie gada – ...a nie sztuką jest strzelić komuś w tył głowy, a później powiedzieć „przepraszam stary”...
Z ciekawości też zajrzyj na etanto.antypo.eu, może znajdziesz krótkie przesłanie od naszego „reprezentanta prawnego” - może poznasz ten radziecki „stempel” pomagający w podejmowaniu decyzji – a może Andrzej pozna, w końcu tyle lat doświadczenia ma.

prezes31

Post autor: prezes31 »

Panowie z etanto
Gra fair-play
Jestem spokojnym człowiekiem i tak sobie czekam , dzwonek oznacza koniec.Macie moją kase a tak może byłaby na jakieś lokacie, a rachunek rośnie. Całkiem serio , już sobie zprezentowałem sprzęt no ale kredyt trzeba spłacic CZEKAM CZEKAM CZEKAM NA PRZELEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ATT Partners LLC al. Jerozolimskie 96 00-807 Warszawa
Numer rachunku:
72 1090 1942 0000 0001 1230 6483
UWAGA !!!
DO ZAMÓWIENIA, KTÓREGO KWOTA WYNOSI PONIŻEJ 500,00 ZŁOTYCH NALEŻY DOLICZYĆ KOSZT PRZESYŁKI - 39,00 ZŁOTYCH
W tytule przelewu prosimy wpisać: zamówienie numer 3y6pth
Łączna kwota za zamówienie: 3089.00PLN

W tym:
Koszt Transportu: 0.00PLN
Prowizja za płatność online: 0.00PLN
Wartość zamówionych produktów: 3089PLN

Zamówiłeś u nas:
1. 1szt. * PANASONIC PANASONIC VIERA TX-48AX630E - TELEWIZOR LED 3D SMART TV ULTRA HD

nemedia

Witam wszystkich
Informuję, że dziś rano, z poświęceniem :) , odpisałem już wszystkim którzy pisali do etanto@antypo.eu.
Po analizie Waszych wypowiedzi, doszedłem do wniosku, że należy poruszyć na ogólnym forum temat: "sprawstwo pomocnicze" realizowane przez "kolesi" z portali skąpiec.pl i opineo.pl /tak w zasadzie to jedna firma/.
Jak widzimy "na załączonym obrazku", czyli -> dzięki uprzejmości i pewnemu ryzyku sklepolandii -> można upubliczniać prawdziwe informacje o naszych kontrahentach, bez względu na to, czy są: dobre - czy złe, stronnicze - bezstronne, a co najważniejsze ---> nie są kasowane i moderowane, nawet jeśli słynny Rysio pysio przebija tu "Trójcę Świętą", gdyż występuje chyba w 15. osobach :) :)
Co myślicie o wystąpieniu "silną" grupą przeciw wspomnianym "tyfusom" - piszcie o swoich propozycjach na etanto@antypo.eu.
Pozdrawiam - miłego dnia

gmarkow

Post autor: gmarkow »

Jestem ZA. Może już przyszedł czas na wycieczkę do Wałbrzycha i okolic. Przy tak poważnej sumie zobowiązań nie będzie problemu ze znalezieniem "specjalistów ds. windykacji długów" do pomocy.

nemedia

Jak powiada mój gruby sąsiad "...świat nie słyszał..." - he he - co to można znaleźć w sieci ->> nasz "ulubieniec", "gwiazda biznesu" już kilka lat szuka pracy ? :) ?
http://www.goldenline.pl/andrzej-malik2/#s172c
W ramach podziękowania, każdy może wystawić mu referencję :)

Gdyby kogoś interesowało, to po stronie amerykańskiej "działa" niejaki Per Malyk - tam też, w ostateczności /koszty/ znajdziemy tych co nas interesują - wbrew pozorom, na tamtym kontynencie niektóre realizacje wychodzą szybciej - wiem bo byłem.

Tak ogólnie to odnoszę wrażenie, że zapadła jakaś "...dziwna, milcząca cisza..." czyżby Rysio przeprowadził się na drugą stronę - na Fornalską 32A ?? - puki co, może tam trochę bezpieczniej będzie - a może pospłacali zobowiązania ? Dziwne.

gmarkow

Post autor: gmarkow »

Pozostałym "przedsiębiorcom" też pewnie dawno skończył się już zasiłek i wspólnie postanowili zająć się okradaniem ludzi...

KrzysztofH

Post autor: KrzysztofH »

nemedia pisze:Jak powiada mój gruby sąsiad "...świat nie słyszał..." - he he - co to można znaleźć w sieci ->> nasz "ulubieniec", "gwiazda biznesu" już kilka lat szuka pracy ? :) ?
http://www.goldenline.pl/andrzej-malik2/#s172c
W ramach podziękowania, każdy może wystawić mu referencję :)

Gdyby kogoś interesowało, to po stronie amerykańskiej "działa" niejaki Per Malyk - tam też, w ostateczności /koszty/ znajdziemy tych co nas interesują - wbrew pozorom, na tamtym kontynencie niektóre realizacje wychodzą szybciej - wiem bo byłem.

Tak ogólnie to odnoszę wrażenie, że zapadła jakaś "...dziwna, milcząca cisza..." czyżby Rysio przeprowadził się na drugą stronę - na Fornalską 32A ?? - puki co, może tam trochę bezpieczniej będzie - a może pospłacali zobowiązania ? Dziwne.
Pewnie ten spryciarz i tyfus jak go tu ochrzczono, znowu coś kombinuje. Witryna Etanto.pl już któryś raz jest nieosiągalna. Myślę, że znowu wycinają ludziom konta i modyfikują regulamin. Choć z drugiej strony czy ktoś się jeszcze na ten sklep nabrał? Zwłaszcza że w googlu jako pierwszy wyszukany odnośnik na hasło etanto, to strona facebooka ostrzegająca przed tymi oszustami. I BARDZO DOBRZE!!!
Stawiam, że już oszczędzają i hostingu nie opłacili ;-)

"By the way" Rysiu! Przypomniałeś już sobie o zaległościach?
Nr zamówienia: 9zy0yd
Zmówienie w Etanto.pl z 9.05.2015

Kwota 1946 PLN jest cały czas do zwrotu!!!
Nie widzę wpływu na podanym przeze mnie koncie. Ani też na tym z którego wam przelałem OSZUŚCI!!!

nemedia

Nie ma co się cieszyć -> skoro strony etanto.pl /która niedługo wygaśnie/ i fleszpix.pl dalej jednak wiszą w sieci i "łapią leszczy" takich jak my /niestety/ :( --> a jak się sytuacja rozwinie "... pożywiom - uwidzim..."

Rysiek

Post autor: Rysiek »

nemedia, KrzysztofH,gmarkow,prezes31,bugagap niewielu was pozostało,wykruszacie się. Spowszednieliście. Tak się kończą wszystkie hajty. Wiecie co? Wykupcie na własność tą kloakę ( Sklepolandia) bo za chwilę operator wyłączy Wam tą zabawkę. I wtedy; płacz,załamka,deprecha. Tylko to wam pozostanie.

bugagap

Rysiek pisze:nemedia, KrzysztofH,gmarkow,prezes31,bugagap niewielu was pozostało,wykruszacie się. Spowszednieliście. Tak się kończą wszystkie hajty. Wiecie co? Wykupcie na własność tą kloakę ( Sklepolandia) bo za chwilę operator wyłączy Wam tą zabawkę. I wtedy; płacz,załamka,deprecha. Tylko to wam pozostanie.
Wątek ten dostarcza wystarczająco dużo informacji o sposobie działania etanto, fleszpixa. Naprawdę uważasz że bycie chamem może w jakikolwiek sposób poprawić reputację biznesową? Postronny czytelnik i potencjalny klient na pewno nie będzie chciał mieć nic z tobą wspólnego.

Na moje wielokrotne pytanie o termin zwrotu pieniędzy ani razu nie odniosłeś się merytorycznie, potrafisz tylko rzucać wyzwiskami, co tylko obrazuje jaki poziom sobą reprezentujesz.

Moją sprawę zgłosiłem na policji i czekam na rozwój wypadków. Zobaczymy jak zadziała prokuratura. W tym tygodniu wystąpię też z wnioskiem o nakaz zapłaty do sądu cywilnego, gdzie będę domagał się zwrotu pieniędzy wraz z odsetkami i kosztami postępowania, także nie wykluczone że spotkamy się w sądzie.

Rysiek

Post autor: Rysiek »

do bugagap; o przepraszam nigdy nie użyłem wulgaryzmu. Uważam bowiem,że określenia krańcowe (na przykład wyzwiska czy wulgaryzmy) pozbawiają tego kto je używa jakichkolwiek następnych argumentów. Tak jak dzieje się to w waszym wypadku. Miotacie się (szczególnie niejaki Boruk -nemedia ) strasząc bandytami z za wschodniej granicy (panie Boruk przerabiałem to w latach 90-tych). Gdyby nasze Państwo istniało nie tylko "teoretycznie" to ten Pan płaciłby wysoką cenę za takie groźby zresztą tak że i inni, którzy w sposób niewybredny pozwalają sobie na lżenie porządnego nie mającego nic wspólnego z etanto cz ATT sklepu fleszpix.pl .
pozdrawiam.

bugagap

Rysiek pisze:...porządnego nie mającego nic wspólnego z etanto cz ATT sklepu fleszpix.pl
Reflex, ATT, etanto, fleszpix to to samo. Dowodów na to jest wystarczająco dużo nawet w tym wątku. Nie będę się powtarzał, kto chce może sobie poczytać wcześniejsze posty. Na opineo zaczynają się już nieśmiało pokazywać negatywy do fleszpixa, więc pewnie niedługo założycie kolejną domenę . Ciekawy model biznesowy.

ODPOWIEDZ