Reflex LLC ul. Wita Stwosza 16 50-148 Wrocław UWAGA OSZUŚCI

Zanim dodasz opinię, przeczytaj zasady działu!
nemedia

Re: Reflex LLC ul. Wita Stwosza 16 50-148 Wrocław UWAGA OSZ

Post autor: nemedia »

Rysiek pisze:Wszystkie zjadliwe wpisy są dziełem jednego czubka. Ci którzy potrafią dokonać wiwisekcji ich treści potrafią wyrobić sobie prawdziwą opinię. Wprawdzie hejterswo szczególnie tak agresywne to niezbyt stare zjawisko ale już dało się we znaki wielu uczciwym użytkownikom sieci. Jednak już powoli powszednieje i niebawem mało kto będzie wierzył w prawdziwoś tego co wypisują szalejący na tym i innych knajackich portalach zajechańcy. No i co najważniejsze, prawo zaczyna nadążać z tym zjawiskiem. Już są pierwsi skazani prawomocnymi wyrokami.
TAK TAK - a ten czubek to RYSIEK !!! Siema Rysiu pysiu - już niedługo ... zobaczymy co z tego pysia zostanie.

nemedia

myszkowianin pisze:Pieniądze zostały mi zwrócone na konto. Bardzo przepraszam sklep fleszpix za mój brak cierpliwości jeśli chodzi o zwrot pieniędzy jednak poprzednie opinie nie wskazywały na to, że jesteście w 100% uczciwi. Okazało się, że owszem uczciwi jesteście (przynajmniej wobec mnie) - co prawda nie mam telewizora ale mam pieniądze. Pozdrawiam.
Ciekawie byłoby gdybyś kopię potwierdzenia przelewu opublikował - jeśli sam nie chcesz, to podrzuć nam, my opublikujemy na stronie: etanto.antypo.eu
Adres email -> na stronie www -> zapraszamy, ... niedługo kolejne zmiany - tudzież nowe wieści.

Rysiek

Post autor: Rysiek »

do nemedia; Panie Darku skoro tak się Pan zaangażował w beznadziejną walkę (trochę wygląda to jak bicie się pijanego z białymi myszkami w pijackim amoku spowodowanym delirium) to napisz Pan jeszcze jak wciskasz ciemnotę swoim klientom o rzekomym bohaterskim radzeniu sobie z problemami w biznesie. Tymczasem ścigany jesteś za niedotrzymywanie kolejnych umów. myszkowianin zadał kłam Pańskim teoriom o naszej nieuczciwości. My w przeciwieństwie do "NEMEDIA Dariusz Boruk " wywiązujemy się ze swoich zobowiązań.
Pozdrawiamy fleszpix.pl

jackowski

Post autor: jackowski »

Jako kupujący w sklepie fleszpix.pl zostałem oficjalnie zaproszony do podzielenia się moja opinią po zrealizowanym zamówieniu jak też o pomoc w walce z hejterstwem. Przed chwilą założyłem tutaj profil i informuję, że zakupiłem w sklepie fleszpix dość drogi telewizor i po 5 dniach kurier mi go dowiózł. Wpłaciłem ponad 7 tyś złotych i oczywiście czekałem mając obawy, bo spore pieniądze. Dziękuję za zrealizowane zamówienie jak i dobry kontakt.

rogal7

Post autor: rogal7 »

Rysiek pisze:do nemedia; Panie Darku skoro tak się Pan zaangażował w beznadziejną walkę (trochę wygląda to jak bicie się pijanego z białymi myszkami w pijackim amoku spowodowanym delirium) to napisz Pan jeszcze jak wciskasz ciemnotę swoim klientom o rzekomym bohaterskim radzeniu sobie z problemami w biznesie. Tymczasem ścigany jesteś za niedotrzymywanie kolejnych umów. myszkowianin zadał kłam Pańskim teoriom o naszej nieuczciwości. My w przeciwieństwie do "NEMEDIA Dariusz Boruk " wywiązujemy się ze swoich zobowiązań.
Pozdrawiamy fleszpix.pl
A fleszpix.pl i etanto.pl to Ci sami wlasciciele...

Prosty przyklad:
"Po zapchaniu skrzynki głosowej fleszpix nr 48 71 757 52 79 zaczęły przychodzić do mnie smsy z prośbą kontaktu później z nieznanego mi nr +48 730 034 728. Po wpisaniu w google okazało się, że to stary nr na etanto i najzwyklejsze w świecie przekierowanie."

Nie jestem zadnym hejterem i nie namiam do zadnego hejtu, ale prawda taka ze etanto.pl nie wywiazalo sie ze zlozonego zamowienia (g7kxfm), a kasy jakos poki co nie oddalo pomimo ze wyslalem juz do nich 8 mejli i wykonalem lacznie jakies 200 telefonow.

nemedia

Rysiek pisze:do nemedia; Panie Darku skoro tak się Pan zaangażował w beznadziejną walkę (trochę wygląda to jak bicie się pijanego z białymi myszkami w pijackim amoku spowodowanym delirium) to napisz Pan jeszcze jak wciskasz ciemnotę swoim klientom o rzekomym bohaterskim radzeniu sobie z problemami w biznesie. Tymczasem ścigany jesteś za niedotrzymywanie kolejnych umów. myszkowianin zadał kłam Pańskim teoriom o naszej nieuczciwości. My w przeciwieństwie do "NEMEDIA Dariusz Boruk " wywiązujemy się ze swoich zobowiązań.
Pozdrawiamy fleszpix.pl
Ja się nie ukrywam - kasę dostaliście od ręki, tego samego dnia - to niby z czego się nie wywiązałem -> może jeszcze wam, tyfusy, mam dopłacić ? :) ?
Tak poza tym - udowodniłeś Rysiu pysiu, że etanto i fleszpix to jedna firma :) - więcej dowodów nie trzeba.
Mój numer konta macie, na wpłacie i na kilku rezygnacjach, tak jak i pozostałe dane, łącznie z numerem telefonu - ale teraz to już nie jest istotne.
Czekajcie, czekajcie - a nie znacie ani dnia, ani godziny -> nawet za granicą, tylko dłużej to potrwa i będzie więcej kosztowało -> was.
Pozdrów "Andrju" z tamtej strony - za jakiś czas się spotkacie ... najprawdopodobniej - synu blady.
Zajrzyj na nową stronę - jutro pojawią się potwierdzenia przelewów - żeby czasem jakiś "czesiek" nie dał wiary w te brednie które wypisujesz po "kryształkach" o idealnych zakupach w firmach których nawet nie ma w Polsce -> co może NIP już dostaliście głąby ?

nemedia

jackowski pisze:Jako kupujący w sklepie fleszpix.pl zostałem oficjalnie zaproszony do podzielenia się moja opinią po zrealizowanym zamówieniu jak też o pomoc w walce z hejterstwem. Przed chwilą założyłem tutaj profil i informuję, że zakupiłem w sklepie fleszpix dość drogi telewizor i po 5 dniach kurier mi go dowiózł. Wpłaciłem ponad 7 tyś złotych i oczywiście czekałem mając obawy, bo spore pieniądze. Dziękuję za zrealizowane zamówienie jak i dobry kontakt.
A my byśmy byli wdzięczni za skan potwierdzenia przelewu i listu przewozowego - pewnie sam Rysio by się zdziwił :)
No chyba że to prawda - wówczas z czystym sumieniem takie cudowne potwierdzenie opublikuję również - żeby nie było, że jestem stronniczy.

Rysiek

do nemedia; i cóż Panie Darku bohaterze w krótkich majteczkach. Na takich jak pan najlepszym antidotum jest prawda. Poinformowaliśmy rzeszę naszych klientów o Pańskich hejterskich wyczynach niczego nie sugerując i jak widać odzew jest. Nie wszyscy w tym kraju są wyznawcami "Sekty Smoleńskiej" czy ojca dyrektora.

Rysiek

do nemedia; Panie Darku może zechciałby Pan wyłączyć funkcję odrzucającą połączenia z numerów zastrzeżonych. Czyżby się Pan czegoś bał? Podaję Pański numer dla tych którzy mogli by nie uwierzyć w to co podaję; 794 552 554.

Rysiek

do nemedia; Panie Darku może zechciałby Pan wyłączyć funkcję odrzucającą połączenia z numerów zastrzeżonych. Czyżby się Pan czegoś bał? Podaję Pański numer dla tych którzy mogli by nie uwierzyć w to co podaję; 794 552 554.

rogal7

Do tych, ktorzy poprosili o zwrot kasy w zwiazku z odstapieniem od umowy, sprzedawca ma 14 dni na zwrot pieniedzy (nie zadne 180 dni czy inne bzdury, ktore sa zawarte w regulaminie, poniewaz sa niezgodne. W ocenie Federacji Konsumentów stanowią one klauzule niedozwolone i mogą naruszać zbiorowe interesy konsumentów).

W przypadku braku zwrotu wpłaconych pieniędzy, to mozna powołać się na art. 491 Kodeksu cywilnego (Dz. U. Nr 16, poz. 93 ze zm.), który mówi o zwłoce w wykonaniu zobowiązania.

Zgodnie z tym artykułem można wyznaczyć przedsiębiorcy dodatkowy ostateczny termin do wykonania zobowiązania. Można także dodać zastrzeżenie, iż w przypadku bezskutecznego upływu wskazanego terminu, będziesz uprawniony do naliczania odsetek ustawowych za każdy dzień zwłoki.

Ja czekam juz miesiac na zwrot kasy, moze zaczne naliczac odsetki? ;-)))

lukas80k

Post autor: lukas80k »

W dniu 22 czerwca 2015 roku otrzymałem od etanto.pl zwrot kwoty, którą wpłaciłem w dniu 27 kwietnia 2015 r.
Ja swoją krucjatę uważam za zakończoną. Raczej nie będę zaglądał na to forum chyba, że zostanę wywołany do tablicy. Osoby zainteresowane kontaktem odsyłam do korespondencji mailowej: lukas80k@wp.pl
Życzę wszystkim szybkiego i polubownego załatwienia swoich spraw. Namawiam do działań zgodnych z prawem.
P.S. Nie znam miejsca pobytu osób, które zarządzają etanto.pl czy fleszpix.pl .

rogal7

lukas80k pisze:W dniu 22 czerwca 2015 roku otrzymałem od etanto.pl zwrot kwoty, którą wpłaciłem w dniu 27 kwietnia 2015 r.
Ja swoją krucjatę uważam za zakończoną. Raczej nie będę zaglądał na to forum chyba, że zostanę wywołany do tablicy. Osoby zainteresowane kontaktem odsyłam do korespondencji mailowej: lukas80k@wp.pl
Życzę wszystkim szybkiego i polubownego załatwienia swoich spraw. Namawiam do działań zgodnych z prawem.
P.S. Nie znam miejsca pobytu osób, które zarządzają etanto.pl czy fleszpix.pl .
Hej, Super, ze Ci sie udalo. Mam nadzieje, ze takze mi sie uda. Napisalem juz kilka mejli do nich i czekam na "zakonczenie sprawy".

nemedia

Rysiek pisze:do nemedia; i cóż Panie Darku bohaterze w krótkich majteczkach. Na takich jak pan najlepszym antidotum jest prawda. Poinformowaliśmy rzeszę naszych klientów o Pańskich hejterskich wyczynach niczego nie sugerując i jak widać odzew jest. Nie wszyscy w tym kraju są wyznawcami "Sekty Smoleńskiej" czy ojca dyrektora.
Witam Rysiu pysiu, a może Tomusiu Zborowski, ... już niedługo ...
Andrju na Fornalskiej ma blisko na posterunek - niech zacznie ćwiczyć bieganie, chociaż w jego wieku 56 lat może mu być ciężko.
Mój numer telefonu jest jawny - i tylko jawne połączenia odbieram - wyręczyłeś mnie, już trzy osoby dzisiaj dzwoniły - a więc zainteresowanie jest - o mailach na etanto@antypo.eu nie wspomnę -> zainteresowanie rośnie.
Ciekaw jestem których klientów powiadomiłeś: z polero sp. z o.o. duo p sp. z o.o. może wisalia com sp. z o.o. a może z androsat.pl stop12.pl etna12.pl elbruso.pl imediashop.pl escreen.pl fleszpix.pl - etanto.pl już mnie zna, a może twoje ulubione lowbuy ?
A może etanto.it :) :) że tak głupi jesteście żeby z włochalami zaczynać - jestem pełen podziwu
Lubicie międzynarodowe interesy, to już niedługo poprowadzicie je ...
Andrju w swej drukarence niech doklepie parę stówek na "koszty".
Ze swej strony mam takie przeczucie, że z tobą osobiście pogadamy już niedługo.
WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH informuję uprzejmie, że moja aktywność spadnie w najbliższych dniach, gdyż z kolegami wybieramy się do francji na "długi weekend", ale piszcie na etanto@antypo.eu - we francji internet też mają :)

nemedia

Rysiek pisze:do nemedia; Panie Darku może zechciałby Pan wyłączyć funkcję odrzucającą połączenia z numerów zastrzeżonych. Czyżby się Pan czegoś bał? Podaję Pański numer dla tych którzy mogli by nie uwierzyć w to co podaję; 794 552 554.
zapomniałem dodać - cieszę się, że ... podałeś co podałeś ... erudycja :) :) :)

ODPOWIEDZ