Reflex LLC ul. Wita Stwosza 16 50-148 Wrocław UWAGA OSZUŚCI

Zanim dodasz opinię, przeczytaj zasady działu!
rogal7

Re: Reflex LLC ul. Wita Stwosza 16 50-148 Wrocław UWAGA OSZ

Post autor: rogal7 »

Rysiek pisze:do gmarkow: Panie Grzegorzu Markowski to, że nosi Pan tak godne"przezwisko" nie upoważnia go do pomawiania kogokolwiek. Żeby nie usłyszał Pan (za Molierem) "na co Ci to było Grzegorzu Dyndało?" Splendor w tym miejscu nie zrekompensuje Panu konsekwencji finansowych jakie poniesie.
Rysiek, czemu tak zaciekle bronisz etanto i fleszpix?

lukas80k

Post autor: lukas80k »

Rysiu, miałeś stąd zniknąć. Co się stało? Klientów nie macie czy co? ;)
Według obiektywnych danych (statystyki Google) udało mi się jak dotąd ostrzec przed wami 251 osób (z czego 113 przed samym fleszpixem). Służę pełnymi danymi z podziałem na dni. Przekierowuję ruch z waszych stron m.in. na to forum. Cieszę się, że mogę pomóc :twisted: . Dzięki mnie Rysiu możesz się poopalać i korzystać z pięknej pogody bo mam nadzieję, że klientów nowych już mieć nie będziecie za dużo.
Miłego wypoczynku kanalie :mrgreen:
Cieszcie się słonkiem 8) póki możecie.

myszkowianin

Post autor: myszkowianin »

Witam, zostałem okradziony przez fleszpix na 12099zł. Czy komuś udała się windykacja długu na własną rękę lub posiada aktualny adres pobytu ....? Jeśli chodzi o samą windykację to mam sposób niemal stu procentowy tylko muszę ustalić adres pobytu tego pana a dodatkowe wynajęcie detektywa już się troche nie kalkuluje. Będę wdzięczny za każdą pomoc oraz pomogę w kontaktach z moimi ludźmi od windykacji. Pozdrawiam.

prezes31

Post autor: prezes31 »

Do Pana Rysia - Proszę z łaski swojej być fair play wobec mnie (tv panasonic viera 48 '' 3089) i zwrócić kase za niedostarczony sprzęt widzę że gra pan nieczysto nie bende pana bluzgał trwa to już 2 miesiące dane osobowe są mi znane chce pan miec jeszcze wieksze kłopoty. czekam do wtorku z przelewem.

myszkowianin

Post autor: myszkowianin »

Pieniądze zostały mi zwrócone na konto. Bardzo przepraszam sklep fleszpix za mój brak cierpliwości jeśli chodzi o zwrot pieniędzy jednak poprzednie opinie nie wskazywały na to, że jesteście w 100% uczciwi. Okazało się, że owszem uczciwi jesteście (przynajmniej wobec mnie) - co prawda nie mam telewizora ale mam pieniądze. Pozdrawiam.

nemedia

Post autor: nemedia »

Witam wszystkich
My nasz dług odsprzedajemy "firmie" z zagranicy - teraz frendzle z etanto i fleszpix niech się bujają.
Sami będą zasuwać z płaczem na policję.
Mam obiecane od "firmy", że w formie "gratisu" podrzucą mi coś osobistego od tego poj.....go orła biznesu amerykańsko-polskiego. /paluch, ucho - ich fantazja nie zna granic/.
Dodam, że "firma" ma swoich przedstawicieli także z tzw. "tamtej strony" - jeśli Malik, Zborowski, Prokopowicz, Romański lub Guzy tam się przetrzymują, to spotkają się w "czerwonym worze". Nie jestem pewien czy wszystkich "prezesów" wymieniłem, ale to już nie moje zmartwienie - towarzysze sobie ustalą, w końcu etanto im za to zapłaci.

lukas80k

Do myszkowianin: jak już kasę będziesz miał rzeczywiście na koncie zdradź swoją super szybką metodę. Na tym i innych forach jest masa ludzi oszukanych przez tych "biznesmenów". Jeśli nie chcesz tego upublicznić albo nie możesz daj znać na priv: lukas80k@wp.pl

Rysiek

Post autor: Rysiek »

Wszystkie zjadliwe wpisy są dziełem jednego czubka. Ci którzy potrafią dokonać wiwisekcji ich treści potrafią wyrobić sobie prawdziwą opinię. Wprawdzie hejterswo szczególnie tak agresywne to niezbyt stare zjawisko ale już dało się we znaki wielu uczciwym użytkownikom sieci. Jednak już powoli powszednieje i niebawem mało kto będzie wierzył w prawdziwoś tego co wypisują szalejący na tym i innych knajackich portalach zajechańcy. No i co najważniejsze, prawo zaczyna nadążać z tym zjawiskiem. Już są pierwsi skazani prawomocnymi wyrokami.

Rysiek

Slep fleszpix do myszkowianina: próżny żal, próżna refleksja. Nie przyjmujemy przeprosin.Jest Pan jednocześnie ofiarą ale też winowajcą tak niskiego poziomu polemiki. Wstyd.

Rysiek

Ponownie pytam, czy ktoś na tym portalu czuwa nad przestrzeganiem zasad!? Jeśli tak to jak mogą nadal wisieć wpisy "intelektualisty" o niku nemedia?!!!

lukas80k

Rysiu twoja obecność znaczy, że moja działania przynoszą pożądany efekt i naciągacie coraz mniej ludzi a ty z nudów i irytacji wstawiasz po 3 posty na raz :mrgreen:

Prawo niestety nie nadąża Rysiu i to zarówno dla was jak i przeciwko wam :|
Musimy się bronić przed wami kanalie waszymi metodami.

Mój licznik osób, które udało się ostrzec przekroczył właśnie 300 osób. Niestety nadal duża liczba osób "wpada" na te i inne fora zbyt późno :(
Prośba do wszystkich o wystawianie jak największej liczby komentarzy na temat działalności tych firemek.
Szczególnie polecam osobom z fleszpix.pl o wystawianie ocen na opineo.pl

http://www.opineo.pl/opinie/fleszpix-pl,negatywne

Etanto.pl już zbiera zasłużone baty. To naprawdę ich boli. Dla Was, pokrzywdzonych to 5-10 minut a możecie ostrzec tak jak ja nawet 300 innych osób a może i odzyskać kasę. Każda osoba, którą znam a odzyskała kasę od tym dwóch "amerykańskich" wynalazków odzyskała je tylko i wyłącznie dzięki negatywnym wpisom. Po umieszczeniu komentarza następował kontakt ze strony sklepu i obietnica zwrotu kasy.
Prośba do wszystkich, którzy już kasę odzyskali. Wystawiajcie ponownie komentarze. Informujcie innych, że te firmy towaru po prostu wam nie wysłały. To, że oddadzą kasę po wystawieniu negatywa nie jest żadną łaską!!!
To one powinny się wstydzić. To one powinny przepraszać. To one są winowajcami.

Z góry dziękuję w imieniu nie-oszukanych :)

Jutro uruchamiam kolejne narzędzie socialmediowe czyli Facebook + mała niespodzianka. Mam nadzieję, że liczba ostrzeżonych będzie się jeszcze dynamiczniej zwiększać.
I tak do momentu odzyskania całej kasy za "zakupiony" TV............. :twisted:
Dla przypomnienia: zamówienie G8OEZJ 8)

Rysiek

Miły człowieczku poinformuj innych z czego tak naprawdę żyjesz. Może zdobędziesz następną grupę fanów! jeśli nie masz na tyle odwagi to niebawem my to zrobimy. Przy okazji przedstawimy listę tych firm którym zszargałeś opinię.

lukas80k

Rysiu, jeśli to było do mnie to czekam. Etanto.pl jest pierwszą firmą, której wystawiłem negatywa na Opineo.pl. Czekam na waszą listę. Zajmuję się zawodowo marketingiem internetowym. Zamierzam wykorzystać całą swoją wiedzę i możliwości aby pomóc pokazać waszą prawdziwą twarz. Lista osób oszukanych przez was jest ogólnie dostępna.

Zabieram się za Facebooka. Dawno się nim nie bawiłem, ciekawe, jak działają obecnie linki sponsorowane?

Oddajcie mi kasę to będziecie mieli jeden wrzód na dupie mniej :mrgreen:
Naprawdę myślicie, że wam odpuszczę?

P.S. A netmedia chyba nie żartował. Wczoraj dzwonił do mnie jakiś smutny pan zaciągający z lekka i pytał czy nie znam miejsca waszego pobytu... :twisted:

rogal7

Post autor: rogal7 »

Rysiek pisze:Miły człowieczku poinformuj innych z czego tak naprawdę żyjesz. Może zdobędziesz następną grupę fanów! jeśli nie masz na tyle odwagi to niebawem my to zrobimy. Przy okazji przedstawimy listę tych firm którym zszargałeś opinię.
Tak sie zastanawiam... po co te pyskowki? Nie lepiej by bylo zeby etanto.pl czy fleszpix.pl po prostu oddal kase ludziom jesli sie nie wywiazuje z tego co powinien i bylby spokoj? Na pewno w takim wypadku nie byloby tego tematu i tyle negatywnych opinii w necie. Sam osobiscie bym nie dal negatywa, jesli etanto.pl by napisalo "sorry, nie mozemy zrealizowac Twojego zamowienia, oddamy Ci kase". Tymczasem kupilem na etanto.pl aparat 8 maja, zrobilem przelew tego samego dnia, aparatu nie ma, kasy nie ma, wyslalem kilka mejli z prosba o oddanie kasy i czekam juz miesiac i nie mam zadnej odpowiedzi ani kasy na koncie.

nemedia

Post autor: nemedia »

Zapraszamy na nową stronę etanto :))) niedługo dorobimy fleszpix i inne, które kleją te tyfusy.
Stronka, a w zasadzie grafika zrobiona tak przy okazji - na początek /zarys strony/ - ale będzie lepsza, być może z niezależnym forum.

http://etanto.antypo.eu/

Chociaż trochę radości z tych etantonów :)) , a jak dostanę zdjęcia któregoś z nich, to też opublikuję. Już niedługo może mi prześlą.

ODPOWIEDZ