najlepszy sklep z artykułami dla zwierząt
Jaki wg Was jest najlepszy sklep internetowy z artykułami dla naszych milusińskich? Jakie możecie zarekomendować?
Re: najlepszy sklep z artykułami dla zwierząt
chodzi o karmę czy inne dodatki ?
Otwarty na współpracę,z wiedzą i pomysłami
ostatnia realizacja: http://www.bankier.comperialead.pl
ostatnia realizacja: http://www.bankier.comperialead.pl
Chyba tak ogólnie o sklep. Ja zaglądam na stronę e-karma.pl. Są tam karmy i akcesoria dla psów i kotów. Jest duży wybór szamponów, co mnie cieszy. Sklep ma także stronę na facebooku. Ktoś jeszcze coś jakieś poleca? To ciekawy temat, trzeba go rozwinąć.
Jeżeli jest to sklep zoologiczny to liczy się każdy element pod jakim go oceniamy,czyli: asortyment,cena,obsługa,przesyłka. Kilka nazw kojarzę,niestety nie w każdym sklepie robiłem zakupy.
trafiłam na ten wątek bo niestety bardzo nadziałam się na sklepach internetowych z karmą dla zwierząt. Zamówiłam jakiś czas temu szampony u pani reklamującej się na hodowcę i niestety... miała inne rzeczy na głowie.
A możesz napisać dokładniej o co chodzi? Podaj szczegóły bo sprawa dosyć ciekawa,warto wiedzieć nieco więcej na ten temat.
Takie rzeczy wole wybrac w sklepie stacjonarnym... jako snie mam zaufania
^_^
Ja jak już to robię zakupy w sklepach stacjonarnych dla mojego pupila, jeżeli mi potrzeba czegoś czego nie ma u mnie, szukam na allegro 
Nigdy nie kupuje nic przez internet. Jakoś tak chyba się boję, że mnie oszukają, albo że będzie inny produkt niż bym się spodziewała. Wole kupować coś co wcześniej miałam w ręku 
Jeżeli chodzi o karmę to kupuję u mojej groomerki, zabawki zazwyczaj kupuję w centrach bo jest taniej, a jeżeli coś jest droższe np smycz czy obroża wtedy szukam w internecie 
Mam tylko chomika, więc wszystko co potrzeba kupiłam mu od razu na starcie (w sklepie zoologicznym) i nic więcej nie dokupuję ;D
Ja też kupuję w sklepach zoologicznych stacjonarnych.
Akurat miesiąc temu zamawiałem kilka zabawek dla swojego psa od firmy Hartz – www.hartzpolska.pl i powiem, że mój Bolończyk ma kupę radochy z tych gadżetów. Seria Dura Play pachnie bekonem, unoszą się na wodzie, piszczą...fajnie pomyślane akcesoria. Generalnie Hartz robi dużo rzeczy dla psów i kotów, warto ich produkty sprawdzić.
-
lenaiwanowicz
- Kontakt:
no chyba krakvet jest w polsce najlepszy z tego co wiem 
jeśli chodzi o artykuły dla zwierząt to preferuje sklepy stacjonarne. Może to dlatego, że nie znalazłam jeszcze sklepu online, który by mi odpowiadał