Uwaga sklep VitaSpa.pl
Uwaga sklep VitaSpa.pl
Przestrzegam wszystkich przed dokonywaniem zakupów w sklepie VitaSpa.pl. Zrobiłam zakupy w tym sklepie 22 maja. Dostałam automatyczne potwierdzenie realizacji zakupów. Dokonałam zapłaty za towar. Według regulaminu sklep realizuje zamówienia od 1 do 30dni. Niestety do dnia dzisiejszego 27 czerwiec zakupionych artykułów nie otrzymałam. Całkowity brak kontaktu, nie odpowiadają na e-mail, podany na stronie telefon jest wyłączony. Żeby było śmieszniej otrzymałam od nich 14 czerwca powiadomienie że towar został wysłany, ale mija już dwa tygodnie a przesyłki brak!!!!!! Straciłam tylko czy aż 79 zł + koszty wysyłki i dziękuję Bogu, że tylko tyle!!!
Re: Uwaga sklep VitaSpa.pl
Zrobiłam zakupy w sklepie Vitaspa. Zapłaciłam. Niestety towaru nie otrzymałam. Sklep nie odpowiada na maile. Czy ktoś może poradzić w jaki sposób odzyskać pieniądze? Zastanawiam się czy nie zgłosić ich na policje?
Witam,
Ja zakupiłam towar na stronie 13 marca i do tej chwili nie otrzymałam towaru oraz odpowiedzi na moje liczne meile i zgłoszenia reklamacyjne. Czy ktoś z was poradził sobie z tą firmą i odzyskał pieniądze?? Nie ukrywam, że sporo zapłaciłam za towar.
Proszę o odpowiedź.
Ja zakupiłam towar na stronie 13 marca i do tej chwili nie otrzymałam towaru oraz odpowiedzi na moje liczne meile i zgłoszenia reklamacyjne. Czy ktoś z was poradził sobie z tą firmą i odzyskał pieniądze?? Nie ukrywam, że sporo zapłaciłam za towar.
Proszę o odpowiedź.
Udało mi się odzyskać pieniądze po 4 miesiącach od złożenia zamówienia, wielu próbach kontaktu pozostających bez odpowiedzi itp. Pieniądze oddano mi po tym, jak:
1. wykonałem screenshoot wysyłanej, kolejnej prośby o zwrot pieniędzy lub realizację zamienia
2. zaznaczyłem w wiadomości, że wykonałem ten screenshoot i napisałem, że robię to ponieważ zaczynam zbierać dokumentację.
Poprzednio na moje wiadomości nie było odpowiedzi. Na ta wiadomość odpowiedź otrzymałem w ciągu 1 h a pieniądze z powrotem miałem po 14 dniach.
1. wykonałem screenshoot wysyłanej, kolejnej prośby o zwrot pieniędzy lub realizację zamienia
2. zaznaczyłem w wiadomości, że wykonałem ten screenshoot i napisałem, że robię to ponieważ zaczynam zbierać dokumentację.
Poprzednio na moje wiadomości nie było odpowiedzi. Na ta wiadomość odpowiedź otrzymałem w ciągu 1 h a pieniądze z powrotem miałem po 14 dniach.
Napisałam do nich, w podobnym tonie niestety nic się nie ruszyło.
Szkoda, że takie strony internetowe pseudo sklepów istnieją.
Szkoda, że takie strony internetowe pseudo sklepów istnieją.
Uważajcie na VitaSpa.pl !!!! Potwierdzam, że sklep nie przysyła towaru ani nie zwraca pieniędzy. Nie odpowiada na maile. Niestety, straciłam 200 zł, które wpłaciłam z góry.