Jaka firma kurierska najlepsza?

Od dostawcy do klienta końcowego.
Awatar użytkownika
skyshop
Kontakt:

Re: Jaka firma kurierska najlepsza?

Post autor: skyshop »

Na pewno warto skorzystać z możliwości współpracy z kilkoma firmami kurierskimi. Pomocna jest w tym integracja sklepu internetowego ze spedytorami, którą polecamy!

borsuk8w
Kontakt:

Post autor: borsuk8w »

Ja polecam UPS, ale Kex też jest ok

fitness00
Kontakt:

Post autor: fitness00 »

Chyba najlepsze doświadczenia mam z UPS, ale tak naprawdę nie nigdy nie miałem żadnych większych problemów z kurierami różnych firm.

Janusz

Post autor: Janusz »

Ja często korzystałem z DHL i nie narzekam

dariuszmutantski
Kontakt:

Post autor: dariuszmutantski »

Ja korzystam z DPD i DHL i jest gicior. DHL teraz w Niemczech nawet dronami będzie dostarczać.

marusia

Post autor: marusia »

Ja po wielu przejściach z kurierami nie trzymam się kurczowo jednej firmy. Zdałam się na firmę zewnętrzną, która za mnie wysyła i od tego czasu nie mam żadnych problemów. Mam tańsze przesyłki. Do tego pakują i magazynują mój towar (mieszkam w bloku, mamy z dzieckiem małe mieszkanko i ciężko mi było wszystko trzymać u siebie). Od tych paru miesięcy zajęłam się rozwojem sklepu a nie pakowaniem paczek. A cena, jaką im płacę akurat się zwraca bo wcześniej miałam droższe paczki.

Eunika32

Post autor: Eunika32 »

Mi się dobrze współpracuje z Centrum Kurierskim. Prowadzę sklep internetowy i mogłam liczyć na sporą zniżkę, jako klient biznesowy. Jest tam możlwiość wyboru firmy kurierskiej i szybko wysyłają paczki. Nie ma problemów z komunikacją i uzyskaniem informacji - jak to często bywa w innym miejscach.

luterjox
Kontakt:

Post autor: luterjox »

ODPOWIEDZ