Ciasta przez Internet :)
-
Ciasta przez Internet :)
Co myślicie na temat sprzedaży ciast przez Internet?
Wiem, że troszkę internetowych sklepów spożywczych już istnieje, jednak chciałabym poznać zdanie kilku osób.
Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie!
Wiem, że troszkę internetowych sklepów spożywczych już istnieje, jednak chciałabym poznać zdanie kilku osób.
Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie!
Ciasta przez Internet
Myślę, że to dobry pomysł, ale oczywiście tylko na określonym terenie, np. w danym mieście.
-
Ciasta przez Internet
Właśnie myślę o konkretnym mieście. Rozumiem, że wysyłanie ciasta na drugi koniec Polski jest bez sensu.
Ciasta w sieci :)
Mi też podoba się ten pomysł. W ofercie mogłyby być też torty na zamówienie z różnymi wzorami
Użytkownik mógłby np. przesłać zdjęcie, teksty itp. i na tej podstawie otrzymałby indywidualny projekt Mniam mniam
Użytkownik mógłby np. przesłać zdjęcie, teksty itp. i na tej podstawie otrzymałby indywidualny projekt Mniam mniam
Ciasta przez Internet
Właśnie!! Można by było zamówić np. tort urodzinowy dla dziecka bez wychodzenia z domu. Często szukanie odpowiedniego tortu z wymarzonym przez dziecko wzorem zajmuje niestety bardzo dużo czasu.
Cukiernie internetowe już z powodzeniem działają na naszym rynku i czytając opinie użytkowników faktycznie jest to super wygodna sprawa. W Trójmieście działa Deserlandia.pl.
Mniam mniam:)
Mniam mniam:)
-------
bo życiem trzeba cieszyć się
To zależy skąd jesteś:)
Z tego co wiem Deserlandia realizuje też zamówienia w Warszawie i coś tam kombinują, żeby w ogóle zrobić z tego taką sieć jak poczta kwiatowa. Ja korzystam z nich już blisko rok w Trójmieście i jeśli tak samo będzie to działać gdzie indziej to będzie petarda:)
pozdrawiam słodko!
K
Z tego co wiem Deserlandia realizuje też zamówienia w Warszawie i coś tam kombinują, żeby w ogóle zrobić z tego taką sieć jak poczta kwiatowa. Ja korzystam z nich już blisko rok w Trójmieście i jeśli tak samo będzie to działać gdzie indziej to będzie petarda:)
pozdrawiam słodko!
K
-------
Cukiernia internetowa
Polecam cukiernię internetową KUP CIACHO,która działa na terenie Łodzi i okolic. http://www.kupciacho.pl
Re: Ciasta przez Internet :)
No też mi się pomysł podoba, i jeszcze ten ukłon w stronę klienta, czyli możliwość "stworzenia" własnego ciasta :d to by miało wzięcie.
Re: Ciasta przez Internet :)
Ciasta przez internet! Swietny pomysl czy w dzisiejszych czasach jest jeszcze produkt, usluga, ktorej jeszcze nie mozna kupic za posrednictwem sieci? nie wydaje mi sie