Frisco.pl

Zanim dodasz opinię, przeczytaj zasady działu!
Kate

Frisco.pl

Post autor: Kate »

Czy ktoś z Was korzystał już ze sklepu Frisco.pl? Z uwagi na brak czasu, chciałabym przetestować zakupy spożywcze przez Internet i zastanawiam się właśnie nad tym sklepem. Z chęcią wysłucham opinii. :)

RAFALM

Re: Frisco.pl

Post autor: RAFALM »

Jak dla mnie całkiem ok, dosyć szeroki asortyment, chociaż zdarzyło mi się, że nie znalazłem wszystkich swoich ulubionych produktów. Nie jest to jednak problem - zawsze można spróbować czegoś nowego :)

Ogólnie cała idea bardzo fajna, zamiast tracić parę godzin na zakupy, zamawiasz sobie wygodnie przed kompem, wybierasz dokładną godzinę dostarczenia a miły Pan wnosi zakupy prosto do Twojego mieszkania :)

Kate

Post autor: Kate »

Skorzystałam i jestem bardzo zadowolona. :) POLECAM WSZYSTKIM!

mareslaw2

Post autor: mareslaw2 »

Witaj

Ja także korzystałem swego czasu z Frisco.pl, ale przerzuciłem się na A.pl po tym jak otwarli nową stronę - http://www.a.pl.

Swoją drogą w A.pl chyba dowożą szybcije, choć na tym specjalnie mi nigdy nie zależało, gdyż zamawiam raz w tygodniu w 1-dniowym wyprzedzeniem.

onlineowiec

Post autor: onlineowiec »

No rzeczywiście zmienili layout, teraz wygląda to bardzo fajnie. Widziałem ciekawą opcję "przepisy", gdzie wybierasz sobie jakiś przepis i od razu możesz dodać do koszyka niezbędne do jego przyrządzenia produkty - super :)

czarnalulka

Post autor: czarnalulka »

Sklep spożywczy Frisco odkryłam niedawno, przez przypadek. Do tej pory byłam bardzo sceptycznie nastawiona do tego rodzaju zakupów. Kupowałm prawie wszystko przez internet - właśnie oprócz jedzenia. Ale jak to bywa , byłam chora i ogólnie złapałam takiego lenia że mi się nie chciało t.. z domu ruszyć no i spróbowałam i zamawiam stale, głównie ze względu na różnorodność produktów - w zwykłym supermakecie nie ma takiego wyboru.

erobert

Post autor: erobert »

No właśnie, teraz to dopiero frisco wygląda jak sklep internetowy. Kiedyś zamawiałem i jakoś im nieszło. Teraz świetna wyszukiwarka, dobrze zaprojektowana strona (wiem, bo jestem web developerem). Dobrze, że mają napisaną aplikację na androida, można z każego miejsca zamawiać za pomocą smartfona. Trzeba byc na bieżąco z technologią aby być w czołówce.

czarnalulka

Post autor: czarnalulka »

Oooo o aplikacji nie wiedziałam, zaraz sobię ściagnę, super sprawa, bo czasamistoje w korku i już myślę co zamówię a tak to będę mogła od razu składać zamówienie :)

marcinfigiel

Post autor: marcinfigiel »

macie racje frisco.pl się podciągnęło, teraz aż chce się tam kupować, a co do wyszukiwarki, jest rewelacyjna, nawet moja żona umie tam robić zakupy;)a ta aplikacja jest do ściągnięcia na stronce?

Rozz

Post autor: Rozz »

mają bardzo fajny pomysł na swoją promocję, te wirtualne zakupy mogą się przyjąć

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/wi ... -frisco-pl

ODPOWIEDZ