Opinia o internetowym sklepie dekor-house
Opinia o internetowym sklepie dekor-house
2 miesiące temu zamówiłam w owym sklepie towar na ponad 200 zł.Pieniążki wpłaciłam zaraz po zamówieniu i ...do dnia dzisiejszego czekam na towar.Wielokrotnie próbowałam skontaktować sie ze sklepem,nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile.Czeka na towar lub zwrot pieniędzy.Chyba mogę pozwolić sobie na stwierdzenie Oszuści!!!!!
-
DEKOR HOUSE
Re: Opinia o internetowym sklepie dekor-house
Szanowna Pani,
wypisuje Pani jakieś wierutne bzdury!!!!!
Są 3 telefony, które są odbierane, a mail jest do dyspozycji ciągłej.
Proszę o Pani dane, imię i nazwisko i kiedy złożyła Pani zamówienie. Jeśli nie będzie kontaktu, zwrócę się do administratora, a jeśli tego Pani nie wyjaśni to skorzystam z odpowiednich przepisów prawa aby ukrócić takie bezczelne oszczerstwa!
wypisuje Pani jakieś wierutne bzdury!!!!!
Są 3 telefony, które są odbierane, a mail jest do dyspozycji ciągłej.
Proszę o Pani dane, imię i nazwisko i kiedy złożyła Pani zamówienie. Jeśli nie będzie kontaktu, zwrócę się do administratora, a jeśli tego Pani nie wyjaśni to skorzystam z odpowiednich przepisów prawa aby ukrócić takie bezczelne oszczerstwa!
Proszę bardzo oto dane zamówienia:
Szczegóły zamówienia
Produkty Liczba Cena Razem
Podwiązka magnetyczna KWIAT24 Biały (MAG/KW24/Biały) 28 7,90 zł 221,20 zł
Podsuma 221,20 zł
Promocja dla Klienta 3% Zniżki dla klienta -6,64 zł
Dostawa Poczta [przelew] 9,00 zł
Razem 223,56
Na stronie inter. sklepu podany jest numer którego nikt nie odbiera:795 791 599 natomiast maile wysyłałam na adres:
info@dekor-house.pl i zero odpowiedzi!!!!
Szczegóły zamówienia
Produkty Liczba Cena Razem
Podwiązka magnetyczna KWIAT24 Biały (MAG/KW24/Biały) 28 7,90 zł 221,20 zł
Podsuma 221,20 zł
Promocja dla Klienta 3% Zniżki dla klienta -6,64 zł
Dostawa Poczta [przelew] 9,00 zł
Razem 223,56
Na stronie inter. sklepu podany jest numer którego nikt nie odbiera:795 791 599 natomiast maile wysyłałam na adres:
info@dekor-house.pl i zero odpowiedzi!!!!
-
DEKOR HOUSE
Szanowna Pani,
proszę o sprostowanie Pani opinii i wpisanie wyraźnie, że Pani opinia dotyczy sklepu Internetowego Dekor-House sprzedającego firany, pościele i obrusy i żeby nie mylić ze sklepem Internetowym DEKOR HOUSE (bez myślnika), który oferuje materiały do decoupage`u i filcowania (artykuły dla hobbystów), bo taki lakoniczny wpis może spowodować u wielu klientów pomyłki kogo dotyczą Pani pretensje
DEKOR HOUSE Sklep Internetowy dla miłośników DECOUPAGE`u z Gdańska
proszę o sprostowanie Pani opinii i wpisanie wyraźnie, że Pani opinia dotyczy sklepu Internetowego Dekor-House sprzedającego firany, pościele i obrusy i żeby nie mylić ze sklepem Internetowym DEKOR HOUSE (bez myślnika), który oferuje materiały do decoupage`u i filcowania (artykuły dla hobbystów), bo taki lakoniczny wpis może spowodować u wielu klientów pomyłki kogo dotyczą Pani pretensje
DEKOR HOUSE Sklep Internetowy dla miłośników DECOUPAGE`u z Gdańska
O kurde
Nieporozumienie!
No chyba, że konkurencja działa.
No chyba, że konkurencja działa.
Witam!
Więc pisze wyraźnie iż chodzi o internetowy sklep dekor-house(z myślnikiem) a nie dekor house.
Więc pisze wyraźnie iż chodzi o internetowy sklep dekor-house(z myślnikiem) a nie dekor house.
-
DEKOR HOUSE
Dodam jeszcze tylko, że Sklep Dekor-House (z myślnikiem) który sprzedawał obrusy, koce i pościele już nie istnieje, strona wyłączona. Proszę nie dzwonić do firmy DEKOR HOUSE w sprawie zamówień niezrealizowanych.