Delikatesy Internetowe

Zanim dodasz opinię, przeczytaj zasady działu!
specjalne

Delikatesy Internetowe

Post autor: specjalne »

Ostatnio chciałam kupić świeże warzywa i owoce. W Warszawie wielu się chwali co to oni nie oferują, ale jak przyjdzie co do czego to tylko płacz i zgrzytanie zębów.

Dla przykładu http://www.Warzywniak24.pl, do tej pory nie wiem co się stało z pieniędzmi, jeden telefon ma za dużo cyfr, a drugi nie odpowiada, e-maile od klientów są ignorowane. Na facebooku i forum ciekawe wpisy, po jednej osobie, która coś napisała: gdzie moje zamówienie, nie wolno już dodawać komentarzy. A ostatnio się dowiedziałam, że nawet ich adres jest lipny, i jakaś rodzina musi się słono tłumaczyć przed klientami.

Obrazekhttp://www.Frisco.pl :? nie jest taki świeży jak się lansuje,
w Obrazekhttp://www.alma24.pl :o czasem się uda z towarem.
W ostatnim tygodniu Obrazekhttp://www.spizarnieponiatowskich.pl :) mnie uratowały z nędzy i rozpaczy.

Nie wierzę, że jest tylko jeden sklep w Warszawie ... jakieś sugestie?

Awatar użytkownika
Herbatnik
Kontakt:

Re: Delikatesy Internetowe

Post autor: Herbatnik »

Jak lubisz herbatę i nie zależy Ci na tej warszawie to zapraszam do sklepu z mojej stopki ;)
Sklep z herbatą - najlepszy sklep z herbatą w internecie :)

specjalne

Post autor: specjalne »

Dziękuje za zaproszenie.
i, Tak zależy mi, aby sklep mógł dostarczyć towar do mojego miejsca zamieszkania ... to raczej naturalna reakcja ... nie uważasz?
PS. Nie odbierz tego jako uszczypliwość. Z tego co zauważyłam, internauci to bardzo wrażliwi ludzie ... i należy wszelkie odpowiedzi konstruować z wielką uwagą, aby nie wdać się w kłótnie.

Awatar użytkownika
Herbatnik
Kontakt:

Post autor: Herbatnik »

Oczywiście zgadzam się z Tobą. Myślę, że nie powinno być to problemem, kiedy wysyłka jest kwestią jednego dnia.
Sklep z herbatą - najlepszy sklep z herbatą w internecie :)

Sklepova

Post autor: Sklepova »

Jeśli chodzi o np. delikatesowe sklepy internetowe to zdecyowanie polecam stronę www.limonkastudio.pl. Można tam znaleźć wyśmienite produkty delikatesowe i nie tylko, świetnie nadające się na różnego rodzaju okazje. Parę rzeczy już tam zakupiłam i jestem naprawdę bardzo zadowolona z jakości towarów jak i obsługi. Korzystam dalej i polecam :

miszima

Post autor: miszima »

sklep online almy jest rzeczywiście ok,ja nie narzekam

Awatar użytkownika
c2h5oh

Post autor: c2h5oh »

Z tych z listy mam na koncie kilka zamówień we Frisco (w zeszłym roku - teraz mam do marketu ze 100 metrów, to nie korzystam) i w zasadzie nie miałem powodu do narzekania. Poza standardowymi art spożywczymi mają (mieli?) całkiem fajny wybór popularnych importowanych piw, w tym ze wschodu.

Awatar użytkownika
sophy

Post autor: sophy »

tesco teraz też dostarcza i w wawie na pewno tez :)

JoJo

Post autor: JoJo »

Też korzystałam z Tesco online, jak dotąd trzy razy, nie mogę narzekać, jedyne co to produktów na wagę dodawali jakby trochę na wyrost.

Awatar użytkownika
gabi80

Post autor: gabi80 »

Niestety w mniejszych miastach nie dowożą nic z produktów spożywczych więc trzeba chodzić samemu

joobler

Post autor: joobler »

ja bymproduktów spożywczych w sklepach internetowych nie kupywała za bardzo bym się bała właśnie oszustwa czy np nie świerzości tych produktów

janusznowa8019

Post autor: janusznowa8019 »

czy zakupy w internecie są o wiele droższe niż tradycyjny sposób?

czarnalulka

Post autor: czarnalulka »

Zakupy on line nie sa droższe, mi wychodzi taniej, robię we Frisco , zawsze staram sie zamówić ponad 250 zł ta by dostawa była za free. Podoba mi się że mają różne produkty które ciezko midstać w normalnych sklepach - np dżemy streamline. Poza tym zamawiam dużo produktów na swojego małego dziecka w tym produkty BIO. Wcześniej tego typu żywność kupowałam w sklepie na galerii i wychodziło drożej. Wszystko zawsze świeże

ODPOWIEDZ