Witam,
potrzebują informacji odnośnie jakiegoś wartościowego bloga nt e-commerce. Myślę nad założeniem własnego sklepu internetowego i zanim przystąpię do działania chciałabym trochę poczytać na ten temat. Co prawda w sieci nie brakuje różnych serwisów ale większość z nich jest na dość zaawansowanym poziomie, ja potrzebuję czegoś prostego, gdzie łopatologicznie i prosto będzie napisane od czego zacząć, jakie tam są formalności i takie różne. Jeśli znacie jakieś ciekawe blogi proszę o pomoc. Będę wdzięczna.
wartościowy blog dotyczący e-commerce?
Re: wartościowy blog dotyczący e-commerce?
Tutaj masz dużo informacji http://www.sklepolandia.pl/poradnik-dla-sprzedajacych, a jeśli chcesz czegoś więcej pisz na forum. Reklama nie przejdzie. Poza tym chyba pomyliłaś działy.
dzięki bardzo za linka, zabieram się do lektury....yyyy nie bardzo wiem o co chodzi z ta reklamą???? a co do działu to przepraszam, właściwie pierwszy raz korzystam z forum więc może stąd moje zaniedbanie....
Widzę, że wątek jest już w prawidłowym dziale, pewnie admin przeniósł.
Jak będziesz miała jakieś pytania dotyczące pytaj na forum, na pewno Ci ktoś pomoże.
Jak będziesz miała jakieś pytania dotyczące pytaj na forum, na pewno Ci ktoś pomoże.
Ok, dzięki za pomoc....