Zamierzam otworzyć sklep internetowy właśnie na oprogramowaniu Opencart.
Czy ktoś z Was z niego korzystał? Będę wdzięczny za wszelkie opinie na ten temat.
Opencart - co myślicie?
Re: Opencart - co myślicie?
Wszedłem na ich stronę - wygląda bardzo przyzwoicie.
Chociaż nie wgłębiałem się w szczegóły. Na pewno robi większe wrażenie, niż osCommerce
Chociaż nie wgłębiałem się w szczegóły. Na pewno robi większe wrażenie, niż osCommerce
Widziałem już kilka sklepów na tym oprogramowaniu.
Ciekawe, czy jest wsparcie w naszym języku czy wszystko po angielsku...
Ciekawe, czy jest wsparcie w naszym języku czy wszystko po angielsku...
Wsparcie na pewno jest, ale na całkowicie darmowe bym nie liczył. Często spotkałem się z tym, że do darmowego oprogramowania niektórzy robili dużo płatnych, przydatnych a nawet nieraz niezbędnych modułów i nieźle się za to cenili...
Wiesz - nieraz warto zapłacić np. 10$ za moduł, który jest dla ciebie niezbędny i pozwala Ci prowadzić sprzedaż, niż siedzieć nad tym samemu i tracić godziny a nawet dni na rozwiązywanie problemów w kodem. Płatne wsparcie nie jest takie złe - pod warunkiem, że ceny są realne a nie wyssane z palca...
Zgadzam się z chomikiem - takie małe kwoty za dodatki to jeszcze są raczej do przełknięcia dla osób, które uruchamiają swoje sklepy. Zawsze jest tak, że jak zapłacisz, to jeszcze możesz liczyć na pomoc przy ewentualnych problemach, a za darmo tego raczej nie dostaniesz...chomik pisze:Wiesz - nieraz warto zapłacić np. 10$ za moduł, który jest dla ciebie niezbędny i pozwala Ci prowadzić sprzedaż, niż siedzieć nad tym samemu i tracić godziny a nawet dni na rozwiązywanie problemów w kodem. Płatne wsparcie nie jest takie złe - pod warunkiem, że ceny są realne a nie wyssane z palca...