WIARYGODNOŚĆ SKLEPU HIT
-
PATRYCJA26
WIARYGODNOŚĆ SKLEPU HIT
Witam...Chciałam zakupić meble w sklepie WWW.HITMEBLE.PL tylko nie wiem czy jest wiarygodny.Jeśli ktoś robił zakupy w tym sklepie proszę o opinię.Pozdrawiam. 
Re: WIARYGODNOŚĆ SKLEPU HIT
Jest ok. Kupowałam u nich świetny narożnik do salonu. Podam ci linka http://www.hitmeble.pl/narozniki/enzo/
Dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Można spokojnie kupować
Dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Można spokojnie kupować
Kupilam tam zestaw wypoczynkowy i jestem zadowolona
spokojnie moge polecic 
hitmeble.pl polecam!
Miły kontakt, meblelki ładne, dostawa tak jak się umówiliśmy. 100% wiarygodni - polecam.
Miły kontakt, meblelki ładne, dostawa tak jak się umówiliśmy. 100% wiarygodni - polecam.
-
obiektywna
- Kontakt:
Od 8 tyg czekam za narożnikiem zakupionym w w/w sklepie. Obsluga nie potrafi udzielic żadnych informacji dotyczacych terminu dostawy zakupionego towaru kierownik jest nie uchwytny gdyz jak twierdza pracownicy nie ma czasu na rozmowe z klientem a ja mam sobie czekac w nieskonczonosc. Nie polecam tego sklepu obsługa zwodzi klienta i okłamuje!!
-
Dominowa29
Sklep HIT z meblami mogę polecić. Kupiłem w Poznaniu kanapę rozkładaną do spania za 395zł i jestem bardzo zadowolony. Kanapa jest wygodna do spania, ma spory pojemnik na pościel. Pytasz o wiarygodność? Tak jak moi poprzednicy myślę, że jest 100% OK.