Czekoladowe telegramy

Ogólne dyskusje na temat prowadzenia sklepu internetowego.
onlineowiec

Czekoladowe telegramy

Post autor: onlineowiec »

Wiem, że takie sklepy już istnieją, jednak ten pomysł tak mi się spodobał, że postanowiłem o tym napisać. Chodzi o telegramy czekoladowe - można sobie dowolnie wymyślić tekst i złożyć go z literek - czekoladek :) Super pomysł, można dalej iść tym tropem i wymyślić coś podobnego - nie z czekoladek, ale z innego "materiału" :D

RAFALM

Re: Czekoladowe telegramy

Post autor: RAFALM »

Dzięki za pomysł na oryginalny prezent :)
Świetny pomysł, niedługo zamawiam!

Magda.Mała.Mi

Post autor: Magda.Mała.Mi »

To jest świetny pomysł :) Sama nawet chciałam zrobić niespodziankę narzeczonemu.

swenNL

Post autor: swenNL »

A jak z jakością czekoladek w tych telegramach? Pomysł bardzo mi się podoba, ale oprócz wyglądu przecież liczy się też smak :)

Awatar użytkownika
nipsu

Post autor: nipsu »

pomysł jest super, ale z tego, co wiem, to taka "zabawa" jest dosyć droga

Eprice

Post autor: Eprice »

Bardzo fajny pomysł,musze kiedyś spróbowac. A piszesz to w kontekście czego?? Tez chesz otworzyc taki sklep??

Skowronek

Post autor: Skowronek »

Przyznam, ze nie slyszalem o czyms takim ale zaciekawiliscie mnie. Zaraz poszkam informacji na ten temat, a patrzac na to nawet w kontekscie prezentu jest to bardzo oryginalne :) Pozdrawiam

onlineowiec

Post autor: onlineowiec »

swenNL pisze:A jak z jakością czekoladek w tych telegramach? Pomysł bardzo mi się podoba, ale oprócz wyglądu przecież liczy się też smak :)
Na pewno musi być to dobra czekolada, inaczej efekt byłby odwrotny od zamierzonego ;)

RAFALM

Post autor: RAFALM »

Najlepiej, jakby to była czekolada jakieś znanej, cenionej na rynku firmy :)

polaaa70

Post autor: polaaa70 »

ciekawy pomysł :D jeśli zamierzasz otworzyć taką firmę to pewnie wiązać się to będzie z koniecznością intensywnej reklamy, bo mało kto słyszał o czymś takim. A może fajnym pomysłem byłoby powiązać tę działalność (lub nawiązać współpracę) z poczta kwiatową.

Awatar użytkownika
agata

Post autor: agata »

Pomysł rzeczywiście niebanalny, ale przejrzałam sieć i już całkiem spora liczba sklepów zdecydowała się na włączenie do swojej oferty takich usług...ale póki co nadal jest to nowość...i nadal wiele osób nie wie, że można komuś wysłać taką, słodką czekoladową wiadomość...pomysł mi się bardzo podoba i trzymam za niego kciuki...no i czekam na czekoladowy telegram od kogoś :-)))))))))))))
Agencja Interaktywna PR Kreator.Tworzymy kampanie wizerunkowe dla firm w sieci. Specjalizujemy się w copywritingu, piszemy teksty reklamowe na strony www, ulotki i plakaty.Uruchomiliśmy także oprogramowanie dla sklepów internetowych-EpokSystem.pl

PolaRaksa

Post autor: PolaRaksa »

Mnie jakoś nie kręcą takie niespodzianki, wolę juz kwiatki.

Awatar użytkownika
eva.biedrona87

Post autor: eva.biedrona87 »

mi się taki pomysł podoba - dosyć że dostanę miłe słowa to jeszcze sobie je dosłodzę czekoladkami - pyszny pomysł... :) a kto i kiedy go zrealizuje ?? ;p

swenNL

Post autor: swenNL »

Ciekawe, czy można też zamawiać jakieś ozdobne opakowania - tak, żeby sklep mógł od razu dostarczyć przesyłkę do osoby, którą np. chciałbym taką niespodzianką obdarować. To byłby niezły pomysł. Chociaż ja bym wolał i tak osobiście wręczyć taki upominek i zbadać reakcję ;)

ODPOWIEDZ