Czy kupujecie w perfumeriach internetowychJakie macie namiary na takie i zaufane perfumerię?
Gzie kupujecie perfumy? Jakie macie swoje ulubione perfumerię oraz zapachy w nich?
Ja przyznam, że już trochę sprytu w temacie nabyłam i teraz głównie kupuję odpowiedniki perfum w wersji de luxe na edp24.pl i mam i tanie perfumy i trwały zapach.
Przykładowo moje ulubione to Panthera odpowiednik już nieprodukowanej Szarej Pumy, czy Gushi Flower czy Eternity od Calvina Kleina pod numerkiem Pa 151
Perfumeria online
Re: Perfumeria online
Dobrą firmą z kosmetykami a także z perfumami jest oriflame.
-
Agulinka60
Korzystam tylko z jednej perfumerii internetowej, z zapach-orientu.pl Kupiłam w tym sklepie indyjskie perfumy w olejku https://www.zapach-orientu.pl/ahsan-att ... p-506.html To był mój pierwszy zakup w sklepie internetowym i jestem bardzo zadowolona z zakupów, właśnie w tym sklepie. Cenowo, jak za takie perfumy okazuje się, że wychodzi o niebo korzystniej niż w tradycyjnych sklepach perfumeryjnych, a także konkurencyjnie w stosunku do innych sklepów internetowych.
Najbardziej lubię zamawiać w Aleperfumerii bo wybór jest ogromny. Jeszcze nie mam swoich ulubionych zapachów, cały czas testuję, choć intrygują mnie perfumy niszowe. Coś w sobie mają nietuzinkowego