Perfumeria online

Szeroko pojęte ezakupy. Dyskusje o zakupach w sklepach internetowych.
menago

Perfumeria online

Post autor: menago »

Czy kupujecie w perfumeriach internetowychJakie macie namiary na takie i zaufane perfumerię?
Gzie kupujecie perfumy? Jakie macie swoje ulubione perfumerię oraz zapachy w nich?

Ja przyznam, że już trochę sprytu w temacie nabyłam i teraz głównie kupuję odpowiedniki perfum w wersji de luxe na edp24.pl i mam i tanie perfumy i trwały zapach.

Przykładowo moje ulubione to Panthera odpowiednik już nieprodukowanej Szarej Pumy, czy Gushi Flower czy Eternity od Calvina Kleina pod numerkiem Pa 151

romanq100

Re: Perfumeria online

Post autor: romanq100 »

Dobrą firmą z kosmetykami a także z perfumami jest oriflame.

Agulinka60

Post autor: Agulinka60 »

Korzystam tylko z jednej perfumerii internetowej, z zapach-orientu.pl Kupiłam w tym sklepie indyjskie perfumy w olejku https://www.zapach-orientu.pl/ahsan-att ... p-506.html To był mój pierwszy zakup w sklepie internetowym i jestem bardzo zadowolona z zakupów, właśnie w tym sklepie. Cenowo, jak za takie perfumy okazuje się, że wychodzi o niebo korzystniej niż w tradycyjnych sklepach perfumeryjnych, a także konkurencyjnie w stosunku do innych sklepów internetowych.

jajote

Post autor: jajote »

Najbardziej lubię zamawiać w Aleperfumerii bo wybór jest ogromny. Jeszcze nie mam swoich ulubionych zapachów, cały czas testuję, choć intrygują mnie perfumy niszowe. Coś w sobie mają nietuzinkowego :)

ODPOWIEDZ