Sklep internetowy VISION SHOP czy warto ?

Ogólne dyskusje na temat prowadzenia sklepu internetowego.
bleekm

Sklep internetowy VISION SHOP czy warto ?

Post autor: bleekm »

Witam, mam zamiar otworzyć sklep internetowy z aparatami fotograficznymi. Oczywiście mam problem z wyborem właściwego sklepu internetowego.

Od razu mówię, że nie interesują mnie darmowe sklepy. Moją uwagę przykuł sklep internetowy Vision Shop firmy Soultrace. Nawet byłem na rozmowie w tej firmie w sprawie tego sklepu. Cenę mają atrakcyjną jak za sklep autorski moim zdaniem.

Jednak chciałbym zasięgnąć waszej opinii na ten temat. Może możecie polecić sklep internetowy jakiś dobry w rozsądnej cenie ?

myszka

Re: Sklep internetowy VISION SHOP czy warto ?

Post autor: myszka »

Ja bym się mocno zastanowiła. Z tego co się orientowałam VISION SHOP rzeczywiście jest tani i dość szybko wdrażany, to co mnie jednak zniechęciło to fakt, że autorzy tego sklepu nie są w stanie zrealizować (dopisać) funkcji jakich potrzebuję, a grafika przez nich oferowana jest dość szablonowa.

Decydując się na autorski sklep w podobnej cenie wybrałabym z pewnością kogoś innego. Nie chce nic sugerować, ale najpierw sprawdziłabym i porównała ceny. Dla sklepów z aparatami bardzo ważna byłaby na pewno grafika sklepu, może ecommerce by onex?

ODPOWIEDZ