Często zastanawiam się czy Google Adwards naprawdę się opłacają.
Czy ktoś z Was korzystał już z tej formy reklamy? Jeśli tak, czekam na Wasze opinie!
Google Adwords
Re: google adwords
Już się wczytałam w regulamin google adwords.
Rzeczywiście fajna sprawa, tylko z tego co czytałam, przy niektórych słowach kluczowych (tych bardziej popularnych) trzeba dać dosyć dużą kwotę za kliknięcie, żeby nasza reklama się wyświetlała.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Rzeczywiście fajna sprawa, tylko z tego co czytałam, przy niektórych słowach kluczowych (tych bardziej popularnych) trzeba dać dosyć dużą kwotę za kliknięcie, żeby nasza reklama się wyświetlała.
Re: google adwords
Wszystko zależy od tego jak konkurencyjna jest fraza, pod którą chcesz umieścić swoją reklamę. Niektóre frazy są faktycznie bardzo drogie, ale inne są calkiem oplacalne.Saya pisze:Rzeczywiście fajna sprawa, tylko z tego co czytałam, przy niektórych słowach kluczowych (tych bardziej popularnych) trzeba dać dosyć dużą kwotę za kliknięcie, żeby nasza reklama się wyświetlała.
-
Google Adwords
Na prawdę działa. Można nawet to badać wklejając kod konwersji w odpowiednie miejsce w kodzie strony www.
Re: Google Adwords
polecam AdWords, między innymi ze względu na czytelne zasady
-
Dla mnie największym plusem jest to, że można sobie ustalić próg opłaty dziennej. Więc kontrolujesz ile wydajesz.
Wydaje mi się że każda forma reklamy i promocji sklepu jest dobra,a najwazniejsze żeby reklama była skuteczna.
A ja nie wykupuję już Google Adwords. Google wkurzyło mnie to, jak zablokowało mi Adsense i straciłam przez nich pieniądze.