co kupujecie?
Re: co kupujecie?
Ja głównie ksiazki jak wyhacze promocje. Ubrania bardzo rzadko, elektronikę tez od czasu do czasu.
Dziś coraz więcej produktów można kupić online, a sklepy internetowe są bardzo dobrze zaopatrzone. Od pewnego czasu nawet obuwie kupuje w internecie..
ja najczęściej ubrania, bo nie mam czasu chodzić po sklepach i sprzęt do domu
Kupuję w necie prawie wszystko
Nie robię tylko zakupów takich zwykłych, jedzeniowych (jakoś nie mogę się przekonać). A tak to wszystkie dekoracje, ciuchy, buty, książki, gry i niestety mnóstwo tzw 'przydasiów'
Najbardziej mnie bawi to, że moja córka tak się do tego przyzwyczaiła, że jak mówię, że trzeba jej kupić coś do ubrania, to mówi 'odpal stronę, a ja wybiorę' 
Ubrania, sprzęty, książki, ostatnio kupiłem rower magnetyczny marbo-sport.pl/product-pol-25879-Rower-magnetyczny-I-Console-BC-7330G-Body-Sculpture.html. Przejrzałem oferty kilku sklepów internetowych i wybrałem najlepszą.
Teraz wszystko można kupić przez Internet...
kupuję przede wszystkim ubrania, elektronikę...
Dużo rzeczy kupuję w internecie, ale głównie są to ubrania i obuwie 
Świetne beadsy tu są apart.pl/kolekcje/beads
A buty kupujecie przez internet? Trafiacie w rozmiar? Znalazłam takie sneakersy czasnabuty.pl/search.php?text=sneakersy. Są aktualnie sporo tańsze i chyba je kupię. Świetnie pasują do spodni typu rurki i do legginsów.
Ja kupuję karmę dla psa w zwierzakowo.pl/90-karma-dla-psa. Bardzo dobrze służy mojemu psu, zawiera wszystkie niezbędne witaminy i minerały.
-
ALushchevsky
Cześć! Często podróżuję Polską i Europą. Toż więcej za wszystko zamawiam bilety na autobusy w internecie. Przeważnie zamawiam na busfor.pl
Ja kupuję dosłownie wszystko przez internet, nawet rośliny.
Ja zdobyłam się na odwagę i zamówiłam sobie przywieszkę z prawdziwą bielusieńką perłą. Zachwycił mnie jej niespotykany blask, blask jakiego nie widziałam w innych perłach. Nie mogłam się powstrzymać żeby sobie jej nie kupić. Oj robi wrażenie, robi, mówię wam jest jedyna i niepowtarzalna.
-
Basiapogoda
Oj powiem Wam,że kupuję wiele rzczy przez internet:
wizytówki
materiały papiernicze
obuwie
ALe najwiecej to kupuję chyba ubrań. Od jakiegoś czasu praktycznie zupełnie nie chodzę po sklepach stacjonarnych bo najzwyczajniej w świecie nie mam ochoty na marnowanie na to czasu. Wolę usiąść sobie w necie i wygodnie z kubeczkiem herbaty w ręce przejrzeć sobie to co maja na sprzedaż sklepy internetowe. Mam kilka swoich ulubionych firm, w których znam rozmiarówkę.Zdarza się,że coś zwracam ale to bardzo rzadko.Warto jest wybierać sklepy , w których jest darmowa dostawa i zwrot bez znaczenia ile zamawiamy.
Polecam szczególnie answear.com/p/torebki-226-k.html - zobaczcie sobie chociażby jakie mają obecnie zniżki na torebki.
wizytówki
materiały papiernicze
obuwie
ALe najwiecej to kupuję chyba ubrań. Od jakiegoś czasu praktycznie zupełnie nie chodzę po sklepach stacjonarnych bo najzwyczajniej w świecie nie mam ochoty na marnowanie na to czasu. Wolę usiąść sobie w necie i wygodnie z kubeczkiem herbaty w ręce przejrzeć sobie to co maja na sprzedaż sklepy internetowe. Mam kilka swoich ulubionych firm, w których znam rozmiarówkę.Zdarza się,że coś zwracam ale to bardzo rzadko.Warto jest wybierać sklepy , w których jest darmowa dostawa i zwrot bez znaczenia ile zamawiamy.
Polecam szczególnie answear.com/p/torebki-226-k.html - zobaczcie sobie chociażby jakie mają obecnie zniżki na torebki.