telewizorsmart.com - UWAGA!!!

Szeroko pojęte ezakupy. Dyskusje o zakupach w sklepach internetowych.
rafinello55

telewizorsmart.com - UWAGA!!!

Post autor: rafinello55 »

Przestrzegam przed zakupami w sklepie . Jest to kolejne narzędzie do okradania ludzi słynnego Pana Andrzeja M.
Jego poprzednie sklepy to m.in: komputer-owo.com, audiocomp24.pl, mactronik.com, rain-gold.com, etanto.pl, fleszpix.pl, elektrohouse.pl, imediashop.pl, escreen24.pl i wiele innych. Na temat jego działalności można bardzo wiele znaleźć w internecie. Można poczytać również opinie klientów tych sklepów. Każdy sklep działał na tej samej zasadzie. Brak możliwości wysyłki za pobraniem, brak możliwości płatności kartami. Tylko przelew na konto. Wpłacasz pieniądze i kontakt się urywa. Środki niemożliwe do odzyskania. Oczywiście na stronie sklepu brak NIP i Regon gdyż firma fizycznie nie istnieje. A adres siedziby to biuro wirtualne. Jeden wielki wałek. Nie dajcie się nabrać.

Rysiek

Re: telewizorsmart.com - UWAGA!!!

Post autor: Rysiek »

uwaga na rafinello55 vel Tomasz Partyński ex-właściciel Flynet Internet; sprawdziłem był właścicielem imediashop.pl,elektrohouse.pl, mactronik.com. A jego konkubina jest właścicielką firmy Doris i sklepu escreen24.pl. Za niedostarczanie sprzedawanych za ich pośrednictwem towarów zostali wielokrotnie skazani tak karnie jak i przez sądy cywilne. Partyński za pieniądze konkurencji niszczy różne sklepy internetowe. Z czegoś musi płacić komornikom i poborcom podatkowym.

rafinello55

Skoro pan tak twierdzi panie "rysiek" a raczej Andrzeju Malik to proszę podeprzeć swoje twierdzenia dowodami. Ja znalazłem za to całkiem inne dowody i to przeciwko panu.

I tak dla przykładu:

- sygnatura akt: III K 967/15 dot. 2 Ds/1824/14 - sprawa karna przeciwko Andrzejowi Malikowi za przestępstwa z art. 286 par 1 k.k w sklepach internetowych: imediashop.pl, escreen24.pl, etanto.pl, lowbuy.pl, androsat.pl. Sprawa zakończona wyrokiem skazującym Andrzeja Malika.

- sygnatura akt: 3 Ds. 49.2016.D - postępowanie karne przeciwko Andrzejowi Malikowi za przestępstwa z art. 286 par 1 k.k w sklepach internetowych: elktrohouse.pl, fleszpix.pl, audiocomp24.pl, mactronik.com, rain-gold.com, komputer-owo.com.
Postępowanie nadal trwa niebawem ma trafić do Sądu Rejonowego w Wałbrzychu.

Zainteresowanym prześlę skany Aktu Oskarżenia w sprawie III K 967/15, oraz pisma Sądowego w sprawie 3 Ds. 49.2016.D

Obie sprawy prowadzi Prokuratura Rejonowa w Wałbrzychu, prokurator Marcin Witkowski. Podane informacje każdy może sprawdzić sam.

Nijak się to ma do przedstawionych przez ciebie twierdzeń. Dowody wskazują na całkiem coś innego. A co najważniejsze każdy może je sprawdzić.

rafinello55

A nowych czytelników tego forum zachęcam do odwiedzenia profilu "Ryśka" i sprawdzenie jak usilnie bronił on swoich sklepów takich jak elektrohouse.pl, komuter-owo.com i swojej firmy Reflex LLC, która stała za takim sklepami jak audiocomp24.pl czy fleszpix.pl. O tych sklepach jest również dużo w Internecie.

I na przykład tutaj mamy jak Rysiek podawał się za właściciela elektrohouse.pl i fleszpix.pl i usilnie bronił swoich sklepów:
http://sklepolandia.pl/forum-dyskusyjne ... 9339#p9339

szczególnie polecam post z dnia 23.08.2015 z godz. 21.51 :)

tutaj za to mamy archiwalną stronę sklepu mactronik.com, o którym "rysiek" wspomniał i na dole strony widoczny jest właściciel:
https://web.archive.org/web/20160416011 ... ronik.com/

A co do właściciela to tutaj mamy kto nim jest:
https://beta.companieshouse.gov.uk/comp ... 4/officers

Jeszcze jakieś bezpodstawne zarzuty Andrzeju Malik?

Rysiek

do rafinello55; jak będziesz przesyłał te skany to nie zapomnij przesłać protokołu z rozprawy głównej z dnia 8 czerwca 2016 r gdzie informujesz,że jesteś jedynym właścicielem tych sklepów oraz firmy Flynet która "zaliczyła glebę" przez oszustwa i długi , których narobiłeś. Zresztą to samo stwierdziła twoja konkubina jak i to ,że ją wkręciłeś w sklep e-screen przez, który musi wykonywać prace społeczne zasądzone przez sąd. Taki z ciebie bohater i obrońca skrzywdzonych To wszystko można znaleźć w aktach sprawy o której wspominasz. Pisz więcej! Szybciej się pogrążysz. :P

świadek

Post autor: świadek »

Rysiek/hejtsop: Masz szansę dowieść swojej niewinności przed sądem, tylko nie stawiasz się na rozprawach. Potrafisz to jakoś zwalić na pana Partyńskiego? Jesteś przez niego przetrzymywany w domu?

Czy dobrze widzę, że właśnie przyznałeś w swoim poście, że sklepy
-imediashop.pl
-elektrohouse.pl
-mactronik.com
-escreen24.pl
nie wysyłały klientom zamówionego towaru? Przecież broniłeś elektrohouse jak niepodległości, może powinieneś przyznać się teraz do błędu i przeprosić użytkowników gmarkow, bugagap, totem, Filip83, Garet i Damian, których w tym temacie:
http://sklepolandia.pl/forum-dyskusyjne ... f=8&t=2299
nazywałeś m.in. trutniami, gnidami, płatnymi hejterami i łajzami, bo podważali wiarygodność sklepu elektrohouse.pl. Skoro już przyznałeś się do błędu, to chyba wypadałoby się pokajać?

rafinello55

Rysiek pisze:uwaga na rafinello55 vel Tomasz Partyński ex-właściciel Flynet Internet; sprawdziłem był właścicielem imediashop.pl,elektrohouse.pl, mactronik.com. A jego konkubina jest właścicielką firmy Doris i sklepu escreen24.pl. Za niedostarczanie sprzedawanych za ich pośrednictwem towarów zostali wielokrotnie skazani tak karnie jak i przez sądy cywilne. Partyński za pieniądze konkurencji niszczy różne sklepy internetowe. Z czegoś musi płacić komornikom i poborcom podatkowym.
ty to masz poczucie humoru :) no ale "tonący brzytwy się chwyta". jak zatem wyjaśnisz to że skoro Pan Partyński był właścicielem wymienionych przez ciebie sklepów to dlaczego biedny Andrzej Malik został za to skazany?? może przedstawisz jakieś dowody na potwierdzenie tych bzdur? ja przedstawiłem. Każdy może osobiście je sprawdzić. a ty tylko zwalasz winę na bogu ducha winnych ludzi i nie potrafisz nawet tego udowodnić. i kto tu się pogrąża :)

rafinello55

świadek pisze:Rysiek/hejtsop: Masz szansę dowieść swojej niewinności przed sądem, tylko nie stawiasz się na rozprawach.

nie stawia się bo jego adwokat często choruje :) co druga rozprawa jest odwołana z powodu choroby pełnomocnika :) ostatnio nie stawił się na rozprawie 30 stycznia 2017 właśnie z powodu choroby adwokata a dzień później sam widziałem jak wspomniany adwokat przejeżdżał w okolicach sądu swoim passatem 1,9 tdi :) ciekawe czy stawi się na rozprawach 15 i 17 marca. Czy też biedaczysko zachoruje. Malik trzęsie portkami bo ma zawiasy i przeciąga wszystko ile może. Ale niedługo będzie pierdział w pasiak. co się odwlecze to nie uciecze. raz już siedział 4 lata bodajże w latach 2007-2011. właśnie za oszustwa. pora by wrócił z powrotem tam gdzie jego miejsce. :)

Rysiek

Ponawiam ostrzeżenie; "uwaga na rafinello55 vel Tomasz Partyński ex-właściciela Flynet Internet; sprawdziłem był właścicielem imediashop.pl,elektrohouse.pl, mactronik.com. A jego konkubina jest właścicielką firmy Doris i sklepu escreen24.pl. Za niedostarczanie sprzedawanych za ich pośrednictwem towarów zostali wielokrotnie skazani tak karnie jak i przez sądy cywilne. Partyński za pieniądze konkurencji niszczy różne sklepy internetowe. Z czegoś musi płacić komornikom i poborcom podatkowym."
Ciekawe jak długo pan Partyński będzie tu szalał. Ostatnio dostawca internetu wyłączył mu usługę i tylko dzięki interwencji byłego pracodawcy i zapłaceniu przez niego zadłużenia w firmie Sattom przywrócono mu uprawienia. W podzięce na odchodne Partyński ukradł laptop przy użyciu którego teraz szkodzi swojemu dobroczyńcy. Z tym pierdzeniem w pasiaki to ja na miejscu Partyńskiego bym nie przesadzał bo osoba o której ten dewiant pisze, w takim kontekście, może naprawdę się zdenerwować i przy użyciu art. 212kk może takie wakacje zafundować Tomusiowi!

świadek

U mnie nie stawił się 2 lutego, pewnie na to samo zwolnienie nawet.

hejtstop/Rysiek, możesz to skomentować jakoś? Prawda to? Mówiłeś przez telefon, że masz "najlepszych prawników w Polsce", jak jeden choruje to może weź drugiego co? Drugi najlepszy w Polsce powinien wystarczyć na taką małą sprawę, przecież na pewno bardzo chcesz przedstawić dowody swojej niewinności.

rafinello55

drogi "ryśku".. dalej brniesz w te bzdury, wymyślasz coraz to nowe bajki i nadal ŻADNYCH DOWODÓW!!. skoro tak wiele wiesz to udowodnij to o czym piszesz. bo jak na razie to jest to tylko stek bzdur który ma na celu odwrócić uwagę od twojej osoby.

P.S. ja na miejscu "Pana Tomusia" to bym się ciebie bał... w końcu pod skórą małego grubasa z wąsem kryje się komandos który służył w dziewiątej kompani powietrzno-desantowej. hahahhahahah :D :D :D

aha.. jeszcze jedno. skoro zarzucasz wszystko Panu Partyńskiemu, znasz nawet jego adres, tyle o nim wiesz, to czemu nie złożysz mu wizyty? przecież nie masz doniego daleko. z Boguszowa-Gorc do Mieroszowa jest kilkanaście kilometrów. ukróciłbyś proceder szargania opinii twoim sklepom. czyżbyś się go bał? taki komandos jak ty?? :D

coś mi się wydaje że jednak nikt taki jak Pan Partyński nie istnieje a swoimi bajkami próbujesz zamydlić oczy potencjalnym kupującym w twoim sklepie, którzy natknęli się na to forum.

i ponawiam pytanie z innego forum gdzie również bronisz swojego sklepu: komputer-owo.com:
jako kto tutaj występujesz? bronisz sklepu komputer-owo.com. tutaj bronisz telewizotsmart.com. w swoich postach broniłeś także innych sklepów jak elektrohouse.pl, fleszpix.pl itd. które okradły setki klientów i o których jest bardzo głośno w internecie. za kogo się podajesz?

trochę mało jesteś wiarygodny broniąc bezinteresownie sklepów które oszukały tysiące klientów i pisząc bzdury nie potrafiąc nic udowodnić. zajrzyj do moich postów wyżej. wszystko co napisałem na twój temat udowodniłem. a ty jakie posiadasz dowody że nie stoisz za tymi sklepami??

rafinello55

świadek pisze:U mnie nie stawił się 2 lutego, pewnie na to samo zwolnienie nawet.

hejtstop/Rysiek, możesz to skomentować jakoś? Prawda to? Mówiłeś przez telefon, że masz "najlepszych prawników w Polsce", jak jeden choruje to może weź drugiego co? Drugi najlepszy w Polsce powinien wystarczyć na taką małą sprawę, przecież na pewno bardzo chcesz przedstawić dowody swojej niewinności.
Jakby posiadał jakiekolwiek dowody swojej niewinności to by je przedstawił. a tak ratuje się jak może. pisze co mu ślina na język przyniesie nic nie udowadniając i ma nadzieję że mu ktoś uwierzy :)

hejtstop

Post autor: hejtstop »

do świadek; Panie Przedwojewski wiemy co z Pana za kanalia. Ktoś z Panem sprawy jeszcze nie skończył. Dał Panu szansę siedzenia cicho ale jak widać nie skorzystał Pan z niego. Podobnie jak Partyński nie potrafisz Pan żyć bez hejtu. Odpowiecie zatem za wasze działania wspólnie i w porozumieniu. Jako grupa oczyszczająca internet z takich szumowin jak wy mamy pełną wiedzę o was.

hejtstop

Post autor: hejtstop »

do świadek; Panie Przedwojewski wiemy co z Pana za kanalia. Ktoś z Panem sprawy jeszcze nie skończył. Dał Panu szansę siedzenia cicho ale jak widać nie skorzystał Pan z niej. Podobnie jak Partyński nie potrafisz Pan żyć bez hejtu. Odpowiecie zatem za wasze działania wspólnie i w porozumieniu. Jako grupa oczyszczająca internet z takich szumowin jak wy mamy pełną wiedzę o was. A współpracujący z nami prawnicy są naprawdę dobrzy.

świadek

Ta, zadzwoniłeś zaproponować mi "rozejm" i dwa dni później znowu po mnie jechałeś na forum - sam zdecydowałeś.

Przypominam też, że nawet bym się tu nie odezwał, słowa nie napisał, gdybyś do mnie nie wydzwaniał i mnie tu nie obrażał wiedząc, że to nie ja piszę jako rafinello - sam zacząłeś.

Kolego, to raczej ja ci dałem szansę na obronę siebie, siedziałem cicho do czasu rozprawy w sądzie, na której znowu nie raczyłeś się stawić - po raz kolejny sam wybrałeś. Po raz czwarty pytam więc dlaczego się nie pojawiasz w sądzie, bo coś unikasz odpowiedzi.

Wytłumacz teraz wszystkim ładnie, dlaczego wytknięcie zaprzeczania samemu sobie i pytanie o nieobecność w sądzie jest hejtem ale już publiczne nazywanie kogoś kanalią i szumowiną żadnym hejtem absolutnie nie jest.

Wyzywałeś ludzi od gnid i łajz, za wątpliwości wobec sklepu elektrohouse, a teraz sam twierdzisz, że ten sklep nie wysyłał ludziom towaru. Planujesz to jakoś skomentować? Przeprosić ich?

Masz taką "pełną wiedzę", że jeszcze miesiąc temu twierdziłeś, że to ja jestem rafinello bo tak "ustaliła wywiadownia gospodarcza", miałem już "nie świrować jarząbka", bo wszystko wiesz i mnie pozwałeś, a teraz twierdzisz że to Partyński. Jego też już pozwałeś? Kto akurat pasuje, kogo można oczernić w internecie dla wywarcia presji. Skończ w ogóle już z tym strzelaniem na oślep nazwiskami, bo i tak nikt nie wierzy w tą niby-wiedzę, niby-ustalenia i tego całego Partyńskiego. Za miesiąc pewnie będziesz wyklinał inne nazwisko. (28 grudnia już przewidywałem, że za miesiąc będziesz oskarżał kogoś innego i jak widać miałem rację).

ODPOWIEDZ