komputer-owo.com - UWAGA!!!
Re: komputer-owo.com - UWAGA!!!
A'propos sklepolandii to było tylko ostrzeżenie i próba wymuszenia refleksji w związku z jej szkodliwą działalnością. Teraz właściciele tego hejterskiego szamba mają czas na zastanowienie się czy warto nadal dawać powierzchnię różnej maści frustratom do wyzewnętrzniania się.
Do igła; tylko proszę się podpisać-imieniem i nazwiskiem- bo jak nie to ja to za Ciebie zrobię.
Kolejnym postem ostrzegam przed sklepem komputer-owo.com.
Nie zobaczycie towaru oraz pieniedzy.Jestem osoba, ktora zostala oszukana przes ten sklep,a wlasciwie przez tego czlowieka o ktorym sie wspomina w tym temacie.
Nie zobaczycie towaru oraz pieniedzy.Jestem osoba, ktora zostala oszukana przes ten sklep,a wlasciwie przez tego czlowieka o ktorym sie wspomina w tym temacie.
abc100; a nazywam się........? Może hejter?
Policja działa trochę wolno- ale my działamy dalej- UKS zostanie w dniu dzisiejszym poinformowany o przekrętach Pana firmy i tego jak oszukujecie klientów (odpowiedzialność karno-skarbowa)- Czeska firma założona w wirtualnym biurze w Ostravie, brak odprowadzanego VAT w Polsce, składek i innych- ostrzegałem Pana o tym że nie popuszczę, a obiecywany ekspres nie dotarł 23 lub 24.01.2017. Dzisiaj ma Pan ostateczny czas na przesłanie potwierdzenie wysyłki pieniędzy lub towaru. Tyle w temacie komputer-owo.com.
Do motyl7; Nie dość, że hejter/ka to jeszcze konfident/ka. Pewnie jeszcze wyborca rządzącej sekty. I mamy pełen obraz osoby.
hejtstop pisze:Do motyl7; Nie dość, że hejter/ka to jeszcze konfident/ka. Pewnie jeszcze wyborca rządzącej sekty. I mamy pełen obraz osoby.
Kogo nazywasz hejterem? Jestem klientem który wysłał pieniądze do waszej "oszukańczej" firmy, i nie otrzymał towaru ani też pieniędzy o których zwrot ubiegam się od grudnia. Konfident- bo jako jedyny byłem na Policji i działam dalej żebyś już nikogo nie oszukał- ja przeboleję te pieniądze- pajacu z Boguszowa, ale ty już nikomu nie sprzedasz ładnego zdjęcia na żadnej stronie internetowej- UKS zablokuje konta i się skończy proceder kradzieży, zrobisz się znacznie mniejszy jak Pan Zdzisiu w więzieniu będzie sprawdzał głębokość twojego gardła.
Jeszcze jedno- apel do wszystkich mających zamiar zrobić zakupy na portalu komputer-owo.com - KATEGORYCZNIE ODRADZAM, to złodzieje i oszuści z Boguszowa (część Wałbrzycha), którzy nie wysyłają towaru i pieniędzy, gdy już zostaną do nich przesłane przelewem (tylko taka forma płatności obowiązuje na ich portalu). Przestrzegam wszystkich skuszonych trochę lepszą ceną! Idealnie sprawdza się zasada- " co tanie to drogie".
Nie tylko Ty motylu zgłosiłes sprawę na Policje. Nie mam ochoty znizać się do poziomu hejtstopowi zwanego także ryskiem, dlatego nie bede się więcej udzielać na forum. To są oszuści i żadne jego wpisy tego nie zmienia. Nasza sprawa zajmuje się nie tylko policja, my rowniez poruszamy wszelkie mozliwe instytucje żeby odzyskać swoje pieniądze, ale niech to będzie dla Pana A.M. przykra niespodzianka.
Witam zostałem tak samo oszukany i jestem zbywany od 20.12.2016 zakup za niecałe 1500 zł ktoś pomoże ze sprawą ,proszę o kontakt jakiś jestem w szoku że takie rzeczy wciąż dzieją się w sieci !!!!!!!!!
Sprawa poprzednich oszustw (zbiorczo różne sklepy internetowe z okolic Wałbrzycha) jest obecnie prowadzona przez Prokuraturę Rejonową w Wałbrzychu pod sygn. Akt PR 3 DS.49.2016.D
Podajcie funkcjonariuszom prowadzącym Wasze sprawy powyższe dane, co powinno skrócić drogę dotarcia do oszustów.
Podajcie funkcjonariuszom prowadzącym Wasze sprawy powyższe dane, co powinno skrócić drogę dotarcia do oszustów.
Do lupus; o... znowu odezwał się konfidencik milicji oj przepraszam teraz już policji. Jak zawsze dobrze poinformowany (bo dobrze ustosunkowany).
Nie kompromituj się oszuście z Boguszowa.Rysiek pisze:Do lupus; o... znowu odezwał się konfidencik milicji oj przepraszam teraz już policji. Jak zawsze dobrze poinformowany (bo dobrze ustosunkowany).
Lupus pisze:Sprawa poprzednich oszustw (zbiorczo różne sklepy internetowe z okolic Wałbrzycha) jest obecnie prowadzona przez Prokuraturę Rejonową w Wałbrzychu pod sygn. Akt PR 3 DS.49.2016.D
Dzięki Lupus.
Czy można gdzieś znaleźć szczegóły tej sprawy?
-
rafinello55
no i doczekaliśmy nowego sklepu Andrzeja. Zapraszam do odwiedzin : https://telewizorsmart.com/
może ktoś chce coś kupić?
może ktoś chce coś kupić?