Eco kosmetyki PerłyNatury.com

Zanim dodasz opinię, przeczytaj zasady działu!
anek99

Eco kosmetyki PerłyNatury.com

Post autor: anek99 »

Mój obecny numer 1 przy kupnie naturalnych i ekologicznych kosmetyków http://perlynatury.com. Jest przejrzysty i zawiera wiele informacji na temat każdego kosmetyku. Są tutaj moje 2 ulubione marki, którym jestem od dłuższego czasu wierna, ale coraz bardziej interesują mnie też inne kosmetyki dostępne w sklepie.
W osobnym dziale można przeczytać bardzo dużo ciekawych informacji na temat pielęgnacji ciała dostępnymi w sklepie kosmetykami, oraz o certyfikatach ekologicznych jakie posiadają tamte kosmetyki.
Jeśli chodzi o ceny to są często niższe niż bezpośrednio u producentów a już na pewno niż w sklepach stacjonarnych.
Cena przesyłek nie jest wygórowana a co do czasu dostarczenia, nie jest ekspresowy, ale rozumiem,że produkty, które nie mają długiego okresu ważności, jak np. naturalne kosmetyki, nie powinny być magazynowane przez sklep a zamawiane bezpośrednio po złożeniu zamówienia u producenta, a które następnie są posyłane do mnie.

karolinka
Kontakt:

Re: Eco kosmetyki PerłyNatury.com

Post autor: karolinka »

Słyszałam dużo dobrego o kosmetykach naturalnych więc na pewno zapoznam się z ofertą sklepu.

kasiaradymno
Kontakt:

Re: Eco kosmetyki PerłyNatury.com

Post autor: kasiaradymno »

Witam kosmetyki naturalne są jak najbardziej modne jednak czy one są tak 100% naturalne to nie wiem

ODPOWIEDZ