Rewelacyjna biżuteria artystyczna
Rewelacyjna biżuteria artystyczna
Hej przypadkiem trafiłam na super fajną stronę z ręcznie robioną biżuterią artystyczną i kupiłam piękny naszyjnik. Moja kuzynka jak go zobaczyła od razu zapytała gdzie można dostać takie coś nabyć i teraz podobnie jak ja tylko tam kupuje swoją biżuterię. Wszystkim kobietą które podążają za trendami polecam tę stronę kajolika.pl !!!
Re: Rewelacyjna biżuteria artystyczna
Lubię wyszukiwać nowinki modowe:) Z biżuterii teraz mam na oku kolekcję żywioły apartu - srebro i sploty rzemieni- dokładnie w moim klimacie 
A mnie ta niedawno urzekła apart.pl/kolekcje/kolekcja_ksiezycowa
Apart ma sporo ciekawych kolekcji
Ostatnio zakochałam się w Argento.
-
kasiaradymno
- Kontakt:
Witam ja polecam biżuterie stankiewicz-art.pl bardzo ładna i na zamówienie
-
Agulinka60
Hmmm, a mnie zauroczyła biżuteria perłowa ze sklepu internetowego gemlord.pl To co mogłam zobaczyć na stronie nie odzwierciadla tego, co widziałam na własne oczy. Przepiękną, naturalną perłę w pierścionku zaręczynowym szefowej (pierścionek zakupiony był właśnie w tym sklepie). Istne cudo w otoczce białego złota! Przyznam się szczerze, że tak niezwykłej perły i w ogóle kolekcji perłowej biżuterii nie widziałam jeszcze w żadnym innym sklepie jubilerskim, a często do nich zaglądam.
-
mariabertrand
Moim ulubionym sklepem internetowym z przede wszystkim niedrogą biżuterią jest lovrin.pl. Na szczególną uwagę zasługują zawieszki w różnych kształtach np. lazurowe skrzydła motyla. Moja przyjaciółka ma pierścionek zaręczynowe z lovrin - klasyczny z brylantem w białym złocie- cudo!
W przypadku gdy zastanawiasz się, jaką biżuterię wybrać, złote łańcuszki damskie mogą być doskonałym wyborem. Uważam, że ich subtelność i blask przyciągają wzrok, a jednocześnie nie przytłaczają całej stylizacji. Proponowana opcja to łączenie ich z wiszącymi kolczykami lub delikatnymi pierścionkami, co stworzy harmonijną całość. Biorąc pod uwagę różnorodność wzorów, każdy znajdzie coś dla siebie.
-
Basiapogoda
Zdecydowanie lepiej wybierać biżuterię, która podoba się Tobie, bo wtedy będziesz ją nosić z przyjemnością, a nie tylko dlatego, że jest “na topie”. Jeśli szukasz inspiracji, zerknij tutaj – jest sporo ciekawych wzorów, które pasują do różnych stylów, niezależnie od trendów: https://lian-art.pl