Witam, w związku z rozpoczęciem pracy etatowej sprzedaję sklep z erotyką.
Sklep w sumie powstawał przez około rok aż do tej chwili, trochę zajęło dopracowanie ale wszystko miało być na najwyższym poziomie. Jak wiadomo branża erotyczną ciągle się u nas rozwija, ludzie stają coraz bardziej otwarci na takie zabawki.
- Sklep otwarty w 2015r.
- Około 900 fanów na facebooku i liczba ciągle rośnie (do 4 czerwca zajmuje się tym firma zewnętrzna i jest możliwość przedłużenia bądź przejęcia prowadzenia fan page)
- Pozycjonowanie (long tail) przez jedną z wiodących firm na naszym rynku, aktualnie pozycjonowane jest 41 fraz z czego 17 jest w top 10, 4 w top 3.
- Marketing szeptany również prowadzony przez tą firmę jeszcze przez 2 miesiące z możliwością przedłużenia.
- Aktualnie współpracuję z 3 dużymi hurtowniami i korzystam z bardzo dobrego modułu do integracji z hurtownią ( na tą chwilę trwa zatowarowanie z jedną z tych 3 hurtowni)
- Sklep działa na platformie prestashop, posiada własne logo, wykupioną domenę oraz firmowe konto mailowe.
- Integracja z Przelewy24.pl.
- Certyfikat safe buy.
Sklep jest bardzo dobrze zrobiony i prosty w obsłudze. Sprzedaję gdyż nie mam czasu na jego prowadzenie. Chwilowo sprzedaż w sklepie jest sporadyczna przez problemy z poprzednim modułem do integracji z hurtowniami.
Cena jaka mnie interesuje to 20 000zł do negocjacji, jest to praktycznie suma jaką zainwestowałem łącznie z reklamą.
Więcej info na priv.
Pozdrawiam
Sklep z gadżetami dla dorosłych Dropshipping
Re: Sklep z gadżetami dla dorosłych Dropshipping
Witam, nie znalazłem opcji edycji postu tak więc piszę tutaj, cena sklepu spadła do 12 500 zł. Zależy mi na jak najszybszej sprzedaży, muszę sprzedać sklep do końca tygodnia. Właśnie został też zmieniony hosting na dużo wydajniejszy tak więc host i domena są opłacone praktycznie na rok.