Gdzie kupić najtaniej klocki LEGO?
Gdzie kupić najtaniej klocki LEGO?
Znacie miejsce (sklep, aukcja), w którym klocki LEGO są najtańsze?
-
krzysiek87
Re: Gdzie kupić najtaniej klocki LEGO?
Od kiedy pamiętam zawsze sprzęt zabawki były tańsze na aukcjach ale możesz sprawdzić w jakiejś porównywarce sklepów wybrany towar.
Z moich obserwacji - jeżeli interesują Cię zestawy droższe, to najtaniej jest w sklepach internetowych i na aukcjach.
Natomiast w przypadku tańszych zestawów - często najtaniej jest w supermarketach.
Natomiast w przypadku tańszych zestawów - często najtaniej jest w supermarketach.
-
krzysiek87
Teraz właśnie tesco ma jakiś zestaw za 60zł gdy się go kupi dostajesz bon na 30zł.
No to mają niezłą promocję - 50% to spora obniżka.
Tak tak też o tym słyszałem. Jest coś takiego. Kupujesz i dostajesz bon o wartości 50% klocków.
Szablony aukcji allegro - Dodatki do aukcji
-
sebaochajoo
Witam serdecznie Państwa i zapraszam po klocki lego i banbao do naszego sklepu na tukey.pl.
Ceny od 10 do 20 % poniżej katalogowych.
Dziękuje.
Ceny od 10 do 20 % poniżej katalogowych.
Dziękuje.
Dużo zestawów Lego widziałam na stronie Conrad.pl i to w całkiem dobrych cenach.
Duży wybór klocków jest na portalu extraklocki.pl. Powinni mieć praktycznie każdy model z tego co widziałam. Profesjonalny sklep, z dobrą obsługą, cenami też w miarę sensownymi jak na LEGO 
-
glentorian
- Kontakt:
PLANETA KLOCKÓW – Sklep z klockami LEGO planetaklockow.pl to sklep, w którym znajdziecie wyłącznie klocki LEGO. Dla małych i trochę większych. … 
-
kamilos678
- Kontakt:
Ja także kupuje klocki na stronie extraklocki.pl i jestem bardzo zadowolony z cen szybkiej wysyłki i obsługi
Dobrze wiedzieć:)
Fajne klocki.
Myślę, że warto poszukać w internecie, wiele sklepów ma w swojej ofercie klocki lego o znacznie niższej cenie niż stacjonarnie, ja od lat kupuję synkowi zestawy klocków lego na klockidlaciebie.pl Warto też poczekać na jakąś promocję i kupić jeszcze taniej niż zwykle. Pozdrawiam!
Ja osobiście wolę klocki Cobi