Zakupy online
Zakupy online
Witam,
Obecnie piszę pracę dyplomową na Uniwersytecie Nauk Stosowanych w Stralsund (Niemcy). W ramach tej pracy przeprowadzam badanie, które bada zachowanie zakupów online. I to jusz moja prośba do Państwa: Bardzo by mi Państwo pomogłą biąrodz udział w badaniu odpowiedząc na parę pytan, badanie trwa tylko 5 minut!
Poniższy link prowadzi do badania:
mocoda-feedback.de/rogator/cadooz/OnlineShoppingPl
Badanie jest tylko przeprowadzane w celu naukowym. Państwa dane będą oczywiście traktowane anonimowo i nie bedą ujawniane osobom trzecim.
Pod koniec badania jest możliwość, aby podać adres e-mail, jeśli chcę Państwo wżiąść udział w losowaniu trzech bonów zakupowych.
Dziękuję bardzo za Państwa pomoc!
Lisa Benz
Obecnie piszę pracę dyplomową na Uniwersytecie Nauk Stosowanych w Stralsund (Niemcy). W ramach tej pracy przeprowadzam badanie, które bada zachowanie zakupów online. I to jusz moja prośba do Państwa: Bardzo by mi Państwo pomogłą biąrodz udział w badaniu odpowiedząc na parę pytan, badanie trwa tylko 5 minut!
Poniższy link prowadzi do badania:
mocoda-feedback.de/rogator/cadooz/OnlineShoppingPl
Badanie jest tylko przeprowadzane w celu naukowym. Państwa dane będą oczywiście traktowane anonimowo i nie bedą ujawniane osobom trzecim.
Pod koniec badania jest możliwość, aby podać adres e-mail, jeśli chcę Państwo wżiąść udział w losowaniu trzech bonów zakupowych.
Dziękuję bardzo za Państwa pomoc!
Lisa Benz
Re: Zakupy online
Witajcie!
Jakoś więcej niż miesiąc temu czasu znalazłam ciekawy sklep internetowy. Przynajmniej tak mi się wydawał. Gdy doszło co do czego zamówiłam ze strony tego sklepu sklep.shemir.pl/ T-shirt. Cieszyłam się bardzo i nie mogłam się doczekać przesyłki. Zapłaciłam od razu (42zł). minął miesiąc czasu i koszulki jak nie było tak nie ma. Wysyłam do nich wiadomości, próbuje jakoś złapać kontakt z nimi, jakoś ich dorwać.
Więc słuchajcie sklep.shemir.pl/ <-------- ten sklep to jedna wielka ściema! Zdzierają kase tylko z ludzi a towarów nie wysyłają! Uważajcie na takie strony.
Jakoś więcej niż miesiąc temu czasu znalazłam ciekawy sklep internetowy. Przynajmniej tak mi się wydawał. Gdy doszło co do czego zamówiłam ze strony tego sklepu sklep.shemir.pl/ T-shirt. Cieszyłam się bardzo i nie mogłam się doczekać przesyłki. Zapłaciłam od razu (42zł). minął miesiąc czasu i koszulki jak nie było tak nie ma. Wysyłam do nich wiadomości, próbuje jakoś złapać kontakt z nimi, jakoś ich dorwać.
Więc słuchajcie sklep.shemir.pl/ <-------- ten sklep to jedna wielka ściema! Zdzierają kase tylko z ludzi a towarów nie wysyłają! Uważajcie na takie strony.
-
SzybkaPakaPL
Piszesz już chyba 3 raz to samo,w zupełności wystarczyłby tutaj jeden wątek ogólny odnośnie tego tematu. Nie potrzeba aż tyle, już wszyscy wiemy jakie masz z nimi doświadczenia 
-
naliroka13
a w jakich sklepach najczesciej robicie zakupy przez internet? i co kupujecie?:)
-
asiadareszka
Witam,
Ja najczęściej kupuję w drogerii internetowej perfumy. Dlaczego? Gdyż są tańsze niż w sklepie stacjonarnym a na Allegro nie mam zaufania co do oryginalności perfum. Nie mam jakiejś ulubionej drogerii.
Szukam również jakiegoś fajnego out-letu w sieci. Znacie jakiś godny polecenia?
Ja najczęściej kupuję w drogerii internetowej perfumy. Dlaczego? Gdyż są tańsze niż w sklepie stacjonarnym a na Allegro nie mam zaufania co do oryginalności perfum. Nie mam jakiejś ulubionej drogerii.
Szukam również jakiegoś fajnego out-letu w sieci. Znacie jakiś godny polecenia?
Uwielbiam robić zakupy!Lubię też wygodne płatności przez internet gdyż bardzo ułatwiają mi moją pasję
-
SklepoMaster
W jakich sklepach kupujecie? Według mnie to nie jest ważne... pytanie jak coś szybko znaleźć o dobrej jakości... Ale skoro ma to być dyskusja o sklepach online to co myślicie o 400 bo mam wrażenie, że wszystko jest jak na tacy i często jest do wyboru kilkadziesiąt sklepów do jednego produktu. Czyli uważam, że chyba warto tam czasem porównać ceny aby nie przepłacać.
Ja z powodu niższych cen często korzystam (bo niestety często choruję), z apteki internetowej. Zazwyczaj, jak już kupuję leki na grypę albo suplementy, biorę też od razu kosmetyki, żeby zakupy były jeszcze bardziej opłacalne. Podoba mi się to, że o danym produkcie mogę sobie dokładnie poczytać i sprawdzić opinie, a w normalnej aptece trzeba się zazwyczaj spieszyć, bo kolejka, i trzeba polegać tylko na zdaniu farmaceuty.
Ja staram sie kupowac przez internet wszystkie produkty ktore sa drozsze niz 100 zl i moge wytrzymac zanim mi to ktos podesle.
Ostatnio zaczynam kupowac tez coraz czesciej rzeczy na allego z drugiej reki .
pro4es pisze:Ja staram sie kupowac przez internet wszystkie produkty ktore sa drozsze niz 100 zl i moge wytrzymac zanim mi to ktos podesle.
dokładnie tak samo.
ja kupuję jak tylko widzę, że pomimo opłaty za paczkę, opłaca mi się.
-
asiadareszka
Miszima a mam pytanie, czy w takich internetowych aptekach, można też zakupić lek na receptę? A jeśli tak, to jak wygląda takie realizowanie recept? wysyłam je pocztą? skanuję? Pytam gdyż też zauważyłam niższe ceny niż w stacjonarnych aptekach i chętnie wykupiłabym leki w takiej aptece on-line.miszima pisze:Ja z powodu niższych cen często korzystam (bo niestety często choruję), z apteki internetowej. Zazwyczaj, jak już kupuję leki na grypę albo suplementy, biorę też od razu kosmetyki, żeby zakupy były jeszcze bardziej opłacalne. Podoba mi się to, że o danym produkcie mogę sobie dokładnie poczytać i sprawdzić opinie, a w normalnej aptece trzeba się zazwyczaj spieszyć, bo kolejka, i trzeba polegać tylko na zdaniu farmaceuty.
Uwielbiam robić zakupy!Lubię też wygodne płatności przez internet gdyż bardzo ułatwiają mi moją pasję
-
kowalska207
Ja na internecie lubię kupować koszule,krawaty i muszki mojemu mężowi,bo są o wiele tańsze niż w sklepach,a tak na prawdę efekt jest taki sam.
ja dużo rzeczy kupuję w internecie, ale nie stronię też od tradycyjnych zakupów 
Ja mam tak samo. Zakupy w internecie są bardzo wygodne, ale czasami wychodzę i na te tradycyjne 
Ja uwielbiam zakupy online
Ostatnio znalazłam fajny sklepik arem.pl Tylko teraz mam taki mały dylemat... ta arem.pl/wyprzedaz/039-detail.html czy ta bluzka arem.pl/wyprzedaz/034-detail.html jest ładniejsza? Ktoś mi doradzi? 
-
jolaniebieska
- Kontakt:
Ja kupuję głównie kosmetyki i buty 
Ostatni mój zakup to lakier hybrydowy z biokur.pl/pielegnacja-dloni-paznokci-lakiery-hybrydowe-zele-estetiq-lakiery-hybrydowe-c-27_28.html. Teraz mam extra pazurki
Ostatni mój zakup to lakier hybrydowy z biokur.pl/pielegnacja-dloni-paznokci-lakiery-hybrydowe-zele-estetiq-lakiery-hybrydowe-c-27_28.html. Teraz mam extra pazurki