Chipset-brak profesjonalizmu

Zanim dodasz opinię, przeczytaj zasady działu!
RADEME

Chipset-brak profesjonalizmu

Post autor: RADEME »

Ostatnio zamówiłem towar w sklepie internetowym Chipset z Gdańska. Oczekiwałem na towar prawie dwa tygodnie. Starałem się skontaktować ze sklepem i wyjaśnić dlaczego tak długo czeka się na zamówienie, ale na telefony i emaile nikt nie odpowiadał. Z innych opinii wynikało że ludzie czekali miesiącami na towar więc wypowiedziałem umowę. Na szczęście nie byłem na tyle naiwny i nie przelałem pieniędzy na ich konto. Co ciekawe pod adresem tego sklepu były zarejestrowane również inne sklepy internetowe również z wieloma negatywnymi opiniami. Podejrzewam, że po prostu felerna firma zmienia co jakiś czas nazwę, aby nie ciążyły na niej negatywne opinie. Reasumując stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie. Wystarczy sprawdzić i zadzwonić do nich a okaże się, że to co piszę to prawda. I lekcja dla wszystkich na koniec - mimo, że cena jest najniższa, patrzcie na opinię o tym sklepie - jeżeli nie odpowiadają na negatywne opinie natychmiast to znak, że nie ma co ryzykować zakupami w takim dziadostwie

lazik

Re: Chipset-brak profesjonalizmu

Post autor: lazik »

Miałem/mam to samo z tym sklepem. Zgłosiłem informacje na Opineo ale ci bezczelnie kłamią, że niby anulowali transakcję dzień po zamówieniu. Ręce opadają. Oczywiście zero kontaktu, infolinia właściwie nie działa. Zupełny brak profesjonalizmu.

Awatar użytkownika
ink-discount

Post autor: ink-discount »

witam
wlasnie ogladalem strone tego sklepu i jak cos takiego widze pod linkiem kontakt
"Doradca
Zapraszamy !
Nie ma mnie."
i tylko kontakt mailowy,to radze sobie dac spokoj,klient powinien miec mozliwosc bezposredniego kontaktu telefonicznego ze sklepem.

http://www.brotherdiscount.sklepna5.pl/

Awatar użytkownika
sen

Post autor: sen »

Takie "sklepy" psują opinię całej branży :/
To ja się staram, staje na głowię, aby klient był zadowolony, realizacja do 3 dni, odpisuje na maile po kilku minutach, nawet o 22-23 wieczorem, a taki ma w nosie, kantuje jak może, nie dotrzymuje umów i nic mu nie można zrobić! Do tego świetnie prosperuje i śmieje się klientom w twarz.

real-madryt1@wp.pl

Post autor: real-madryt1@wp.pl »

Witam, poszukuję innych poszkodowanych przez ten bandycki sklep. Niestety wpłaciłem z góry kasę za laptopa miesiąc temu. Dot ej pory nie ma ani sprzetu ani zwrotu pieniędzy. Cały czas sciemniają. Rozmawiałem już z policją i podpowiedzili że sprawa pójdzie sprawniej jak zbierze się większa ilość ludzi i wystąpimy z pozwem zbiorowy. Mój adres real-madryt1@wp.pl

asia

Post autor: asia »

Witam!!!!
Potwierdzam wszystkie informacje poprzedników, którzy tu pisali na forum odnośnie sklepu chipset!!!!!
Sklep ten to banda złodziei!!!!!!!!!!!!!
Nie zmawiajcie nic u nich, to są oszuści!!!!!!
Zamówiony towar nigdy nie dochodzi!!!!!!
A telefonów (znaczy durnej infolinii) nikt nie odbiera lub jest zajęta, a na maile też nikt nie odpisuje!!!!!

ODPOWIEDZ