materiały budowlane w internecie
materiały budowlane w internecie
Co sądzicie o takim pomyśle: otworzenie w internecie sklepu z materiałami budowlanymi takimi jak: betoniarki, wiertarki, narzędzia, rusztowania. Przyznam się, że trochę przy tym pomyśle wzorowałam się na firmie, która w sieci sprzedaje rusztowania plettac http://www.monter-rusztowania.pl. Jak sądzicie, czy taki biznes ma szansę się rozwijać?
-
- Kontakt:
sklep z materiałami budowlanymi
Witam ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
bardzo dobry pomysł, szczególnie że obecnie mamy duży popyt na materiały budowlane.
Pozdrawiam,
--
Karolina Mościcka
i-sklepy.pl
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
bardzo dobry pomysł, szczególnie że obecnie mamy duży popyt na materiały budowlane.
Pozdrawiam,
--
Karolina Mościcka
i-sklepy.pl
-
- Kontakt:
sklep z materiałami budowlanymi
Witam,
jeśli zaproponuje Pani niższe ceny, to myślę, że będzie miała Pani klientów.![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pozdrawiam,
--
Karolina Mościcka
i-sklepy.pl
jeśli zaproponuje Pani niższe ceny, to myślę, że będzie miała Pani klientów.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pozdrawiam,
--
Karolina Mościcka
i-sklepy.pl
Materiały budowlane
Czy pomysł ze sklepem internetowym z materiałami budowlanymi wypalił? Ciekawa jestem, bo zaczynam się interesować tym tematem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Re: materiały budowlane w internecie
Również chciałbym spytać jak tam realizacja w/w pomysłu, ponieważ jestem bardzo ciekawy (prowadzę firmę spredającą produkty z granitu i myślę również nad dodaniem opcji kupna przez internet, chociaz wydaje mi się, że byłby niski popyt tym kanałem zakupów. jednak mimo wszystko - im więcej kanałów - tym lepiej)