Złożyłam zamówienie w tym sklepie w kwietniu na dwa niepozorne produkty- torbę i T-shirta, paczkę otrzymałam na początku czerwca. Ponadto czekając na realizację po miesiącu dostałam maila, że dostawa może opóźnić się 8 dni! Gdy sama dowiadywałam się o wysyłkę po paru tygodniach informowano mnie o 7 dniowym czasie realizacji... Dostałam nawet info o rabacie z powodu opóźnienia, którego oczywiście nie było. Pluję sobie w twarz, że odebrałam paczkę, gdyż torba była poplamiona (chyba wapnem..), które rzecz jasna się nie sprało, a koszulka jest wątpliwej jakości ( a tania nie była). Szczerze nie polecam tego sklepu, nie wierzę, że przygotowując rzeczy do wysyłki nie zauważono plamy (bo jest wielka!). Nie mam siły na użeranie się z tymi ludźmi podczas reklamacji, widać, że nie zależy im na klientach.
Zamówienie nr makrle2004090918-1
data zamówienia:
2009-04-20 09:19:36
Przesyłka wysłana:
2009-06-02 14:12
RANGER SHOP- NIE POLECAM
Re: RANGER SHOP- NIE POLECAM
Zgadzam się z powyższą opinią na temat sklepu RangerShop.pl którego również NIE POLECAM i ODRADZAM. Odsyłając do nich zakupioną kurtkę w ramach możliwości wymiany na inną (była za mała) do przesyłki dołączyłem wg regulaminu sklepu różnicę pieniędzy pomiędzy "starą" a "nową" kurtką plus koszty wysyłki do mnie co dało w sumie 70 zł. Kiedy dostarczono do mnie przesyłkę z "nową" kurtką okazało się że jest za pobraniem i muszę do niej dopłacić ową różnicę, więc wynika z tego że prawdopodobnie gdzieś w RangerShop.pl wyparowały wysłane pieniądze z przesyłki. Zero odpowiedzi na e-maile dotyczące wyjaśnienia tej sprawy które z pewnością docierały, po pewnym czasie postanowiłem opisać całą sytuację na stronie z kurtką chcąc wystawić opinię i okazało się że odmówili mi wystawienia tej opinii, napisali też że żadnych e-maili nie otrzymywali i nic o tym nie wiadomo ale jeszcze sprawdzą i to jakoś załatwą, widać załatwili bo minęło prawie trzy i pół miesiąca i żadnej odpowiedzi. Dołączenie pieniędzy czy czegokolwiek do przesyłki ze strony wysyłającego jest raczej niemożliwe do udowodnienia. Bardzo dobra lekcja na przyszłość aby się nie dać oszukiwać bo inaczej nie można tego nazwać, szkoda tylko że kosztowała mnie to 70 zł ale zawsze mogę ostrzec innych a sklepów z tego typu artykułami nie brakuje.
Proszę admin o nie usuwanie tej opinii ponieważ autentycznie zaistniała taka sytuacja. Zdarzyło się to na przełomie 2006/2007 a więc nie w 2009 ale co do wystawiania opinii niema chyba barier czasowych związanych ze zdarzeniem a ludzie powinni wiedzieć o takich zagrożeniach czy innych niedogodnościach. Kontakt z pracownikiem sklepu RangerShop.pl został nawiązany dopiero jak chciałem wystawić niepochlebną opinię na ich stronie w marcu 2009r.
Odesłałem towar z zamówienia nr 4076 kurtka lotnicza A2 SKÓRA BRAZOWA REPRO Kod produktu:104983n, ostatecznie wymiana na kurtkę pilota bombowca B3 Kod produktu:104850n zamówiony rozmiar L przysłali XL no ale trudno się mówi.
Proszę admin o nie usuwanie tej opinii ponieważ autentycznie zaistniała taka sytuacja. Zdarzyło się to na przełomie 2006/2007 a więc nie w 2009 ale co do wystawiania opinii niema chyba barier czasowych związanych ze zdarzeniem a ludzie powinni wiedzieć o takich zagrożeniach czy innych niedogodnościach. Kontakt z pracownikiem sklepu RangerShop.pl został nawiązany dopiero jak chciałem wystawić niepochlebną opinię na ich stronie w marcu 2009r.
Odesłałem towar z zamówienia nr 4076 kurtka lotnicza A2 SKÓRA BRAZOWA REPRO Kod produktu:104983n, ostatecznie wymiana na kurtkę pilota bombowca B3 Kod produktu:104850n zamówiony rozmiar L przysłali XL no ale trudno się mówi.
Re: RANGER SHOP- NIE POLECAM
Post został usunięty, ponieważ został umieszczony niezgodnie z zasadami, o czym użytkownik doskonale wie.simpk pisze:Proszę admin o nie usuwanie tej opinii ponieważ autentycznie zaistniała taka sytuacja. Zdarzyło się to na przełomie 2006/2007 a więc nie w 2009 ale co do wystawiania opinii niema chyba barier czasowych związanych ze zdarzeniem a ludzie powinni wiedzieć o takich zagrożeniach czy innych niedogodnościach. Kontakt z pracownikiem sklepu RangerShop.pl został nawiązany dopiero jak chciałem wystawić niepochlebną opinię na ich stronie w marcu 2009r.
Niestety, ale nie jesteśmy w stanie kontrolować działalności wszystkich sklepów internetowych, dlatego jeśli ktoś zamieszcza opinię na temat sklepu, powinien na potwierdzenie swoich słów, "podać datę i numer zamówienia w danym sklepie".