Sklep w pełni skonfigurowany i gotowy do rozpoczęcia sprzedaży wysokiej jakości galanterii skórzanej (torby, torebki, portfele, teczki, aktówki) – produkty wysokomarżowe.
Sklep posiada świetnie dopracowaną oprawę graficzną, wyszukiwanie produktów, newslettera, otrzymywanie e-maili po zakupie, DotPay, modyfikacje stawek VAT oraz wiele innych funkcji umożliwiających bezproblemową obsługę. W sklepie dopisanych jest już ponad 800 produktów wraz z opisami, zdjęciami (jest możliwość również stworzenia opisów angielskich). Sklep ma umowę podpisaną z zaprzyjaźnioną hurtownią, gdzie istnieje możliwość dostarczenia zamówionych produktów prosto do klienta końcowego (dropshopping).
Platforma sklepu jest oparta na Wordpressie co jest wielką zaletą – sklep lepiej się pozycjonuje, jest łatwy w obsłudze oraz posiada nieograniczone możliwości konfiguracji. I co najważniejsze nie jest wymagane kupno abonamentu jak przy innych platformach (shoper, iStore, redcart, itp.)
Możliwe jest dostosowanie wyglądu oraz przeróbek na prośbę kupującego.
Adres sklepu: tulano.pl
O pytania odnośnie sklepu oraz ceny proszę pisać na adres: admin@tulano.pl
Numer kontaktowy: 608-653-634
Sprzedam sklep internetowy z galanterią skórzaną
-
tutajsamira
Re: Sprzedam sklep internetowy z galanterią skórzaną
Droga Pani/Panie
Zainteresowana jestem kupmen Pana/Pani sklepu. NA stronie internetowej nie ma wystarczajaco informacji. Jesli zechcialaby Pani/Pan udzielic mi dodatkowych informacji.
W jakiej miejscowosci sklep jest zalozony? JAka bylaby cena sklepu? Czy jest Pan/Pani gotowa pomoc we wdrozeniu sie w prace sklepu? Czy sklep juz funkcjonuje czy jeszczen nie? Czy wszyskite prawne rzeczy sa juz zrobione: zarejestrowana dzialalnosc gospodarcza etc.
Ja poszukuje sklepu online ktory moglabym prowadzic. Planuje by bylo to moje pelne zajecie.
Dziekuje
samira
P.S Podany adres internetowy niestety nie dziala
Zainteresowana jestem kupmen Pana/Pani sklepu. NA stronie internetowej nie ma wystarczajaco informacji. Jesli zechcialaby Pani/Pan udzielic mi dodatkowych informacji.
W jakiej miejscowosci sklep jest zalozony? JAka bylaby cena sklepu? Czy jest Pan/Pani gotowa pomoc we wdrozeniu sie w prace sklepu? Czy sklep juz funkcjonuje czy jeszczen nie? Czy wszyskite prawne rzeczy sa juz zrobione: zarejestrowana dzialalnosc gospodarcza etc.
Ja poszukuje sklepu online ktory moglabym prowadzic. Planuje by bylo to moje pelne zajecie.
Dziekuje
samira
P.S Podany adres internetowy niestety nie dziala