Telewizory LCD - jakiej firmy?
Re: Telewizory LCD - jakiej firmy?
Tak sie składa,że ja również gustuje w telewizorach Sony,a konkretnie linii Bravia. W stosunku do ceny ich jakość jest bardzo dobra,przynajmniej nie słysze narzekań. Jeżeli już kupujesz to 40-42 cale z full hd oczywiście.
- Ankh-Morpork
Witam. Wreszcie nastąpiła ta cudowna chwila remontu salonu. Nowy salon równa się nowy telewizor LED . Jestem przeszczęśliwa, bo na stare pudło nie mogę już patrzeć. Puchaczszukacz zaintrygowałeś mnie tym wygaszaczem ekranu. Czy tylko telewizory Sony to mają? Możesz powiedzieć mi na ten temat coś więcej?
Nie ukrywam, że przy dwójce 2 latków byłoby to dla mnie idealne rozwiązanie. Bardzo proszę o info.
Nie ukrywam, że przy dwójce 2 latków byłoby to dla mnie idealne rozwiązanie. Bardzo proszę o info.
- ZawiszaCzarny
Trochę nie ufam podświetleniu typu LED, wolę zwyczajne telewizory LCD. Od niedawna mam Samsunga i dużo satysfakcji z zakupu. Dodatkowo (głupia sprawa, ale ok) ładnie się prezentuje zawieszony na ścianie. Taki dodatkowy obraz. Teraz zastanawiam się nad kinem domowym, polecacie coś szczególnie?
Witam,
Ja mam pytanie, sprzedają telewizory LCD 42" za 1650 zł. (ostatnio reklamuje tak pewna sieć) , czy za taką cenę można kupić dobry telewizor? Na co zwracać uwagę? Po prostu nie chcę mieć w domu bubla.
Ja mam pytanie, sprzedają telewizory LCD 42" za 1650 zł. (ostatnio reklamuje tak pewna sieć) , czy za taką cenę można kupić dobry telewizor? Na co zwracać uwagę? Po prostu nie chcę mieć w domu bubla.
Telewizory tanieją, więc te za 1600 zł nie są wcale gorsze tylko mają słabsze parametry.
Czyli właśnie są gorszefullacces pisze:nie są wcale gorsze tylko mają słabsze parametry.
Mój mąż chce kupić Samsunga, mi to w sumie obojętne:)
Sam posiadam telewizor lcd firmy lg i nie mam z nim jakichkolwiek kłopotów. Ogólnie te firmy które stać na marketing to sie niczym od siebie nie różnią, najważniejsze żeby nie kupować tzw. nonameów.
A co do telewizorów, inwestujcie w te z wifi, internetem, i ogólnym dostępem do internetu - Dzisiaj telewizor to juz nie tylko telewizja a cala gama multimedialna
A co do telewizorów, inwestujcie w te z wifi, internetem, i ogólnym dostępem do internetu - Dzisiaj telewizor to juz nie tylko telewizja a cala gama multimedialna
Prawda:) ja się kompletnie nie znam na zakupach rtv.
Ja kupiłam niedawno super telewizor Samsunga. Led, 60 cali, gigant, ale jest świetny. I zapłaciłam coś ok 4000 zł, więc wydaje mi się, że to nie jest dużo. Nie jest to żaden smartTv, ale nie jest mi to potrzebne.
Ja osobiście polecam telewizory LCD firmy samsung.
Ja mam samsunga i bardzo dobrze się sprawuje. Polecam.
Dobra firma.
-
czarnalulka
Co prawa nie zamierzam kupić telewizaora ale monitor z tunerem tv , ale przejżałam różne marki dostępne na rynku i najlepsze produkty ma LG.
Ja od siebie polecam markę Telefunken bo mają tani i porządny sprzęt, mam ich telewizor od 2 lat i śmiga bezproblemu, gram na nim na ps3 i jestem bardzo zadowolony