pierścionki YES - opinie

Opinie o produktach, które można kupić w Internecie.
przemeks

pierścionki YES - opinie

Post autor: przemeks »

witam,

jestem zainteresowany kupnem pierścionka zaręczynowego Yes. Nie ukrywam, iż interesuje mnie produkt z wyższej półki. Przynajmniej według mnie taka jest cena i chcę za nią dostać jakościowo dobry produkt. Dlatego też przed kupnem wolę zasięgnąć opinii z kilku źródeł. Co sądzicie o firmie YES i ich wyrobach. Konkretnie to interesuje mnie ten pierścionek z brylantem http://www.yes.pl/pierscionki-zareczyno ... 25-3595M2H z masą brylantu 0,25 ct. Byłem już go oglądać w normalnych salonie jubilerskim yesa. Wygląda bardzo ładnie, no ale co z jakością ? czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą ?

marta

Re: pierścionki YES - opinie

Post autor: marta »

Ja mam doświadczenia. Mam trochę biżuterii YES i jestem zadowolona. Jakość ok.

czarnalulka

Post autor: czarnalulka »

Uwielbiam ten sklep :)

blumarine

Post autor: blumarine »

Ja mam obrączkę tytanową i świetnie się sprawdza.
Ogólnie obsługa na plus.

timon83

Post autor: timon83 »

Niestety masowa produkcja. Większość wyprodukowana w chinach lub turcji. Jakoś naprawdę niska. Nie polecam.

Awatar użytkownika
c2h5oh

Post autor: c2h5oh »

Swoją drogą dziwna sprawa, ludzie nie mają problemu żeby płacić chore pieniądze za taką masówkę (pamiętam jak u Kruka był naszyjnik sprzedawany z ponad 20-krotną przebitką...) a z jednocześnie nie są gotowi zapłacić tyle samo (o więcej nie wspomnę) za krótkie serie czy wręcz unikaty.

Lucy90

Post autor: Lucy90 »

Na walentynki miałam sobie wybrać prezent i też rozważałam czy coś nie kupić tej firmy, ale jak pochodziłam po jubilerach to najbardziej ten mi się spodobał, oczywiście w cenie około 200 zł :)
http://www.apart.pl/pl/zloto,c,kolekcje ... ssic,12386

pliszka80
Kontakt:

Post autor: pliszka80 »

Ja mam pierścionek z Yes, kosztował jakieś 600 zł, a wygląda pięknie i zwraca na siebie uwagę ;)

elzza7
Kontakt:

Post autor: elzza7 »

Mam trochę biżuterii z Yes i z Apartu, jedno od drugiego nie odbiega wcale ;) oba się sprawdzają i są śliczne ;)

Kamma

Post autor: Kamma »

Ja mam pierścionek zaręczynowy z Apartu i obrączki też tam kupiliśmy. Do ich jakości nie mam uwag, dobrze się noszą.

Awatar użytkownika
kolorowyhamak09

Post autor: kolorowyhamak09 »

Firma znana i solidna. Też nad nia sie zastanawialismy ale ostatecznie wybralismy http://79diamenty.pl/
Towar z gornej polki jak to powiedziales. Jestem zadowolona, warto zobaczyc :) ale to juz wybor nalezy do Ciebie :)

aleksot

Post autor: aleksot »

Z 'sieciowych' jubilerów YES jakoś najmniej przypadło mi do gustu. Kiedyś dostałam z tej firmy łańcuszek z zawieszką, który dość szybko się zerwał. Jeśli chodzi o zakup biżuterii to wolę kruka, szczególnie autorskie kolekcje :)

Kamma

Jeśli chodzi o ciekawe kolekcje, to dla mnie numer 1 to zdecydowanie Magic Moments Apart .Uwielbiam naszyjniki i bransoletki z tej kolekcji, bo są lekkie i subtelne.Czarujące :)

Irma

Post autor: Irma »

Ja na zaręczyny dostałam z Apartu i tak już się przywiązałam do tej marki:)

Kamma

A jaki masz ? Bo ja dostałam trochę nietypowy, nie jest klasycznym zaręczynowym pierścionkiem. Przypomina splecione kręgi, jest z kolekcji Manhattan apart.

ODPOWIEDZ