Narzeczona ubzdurała sobie zakupy w sklepie sodahome.net. Czy ktoś z was kupował tam coś kiedyś? Można im zaufać? Planujemy dość spore zakupy, nie chciałbym więc wyrzucić kilkuset zł w błoto...
Pozdrawiam,
Krzysiek
sodahome.net - opinie.
-
KrzysiekK81
sodahome.net - opinie.
Honor, Bóg, Rodzina trzyma tak jak lina alpinisty
tak jak wszyscy za jednego tak ja sam jeden za wszystkich
Re: sodahome.net - opinie.
Hej 
Kupowałam tam 3 razy, dwukrotnie wszystko obyło się bez problemów, za trzecim razem jeden talerz był lekko obtłuczony, jednak była to wina kuriera i wymieniony towar otrzymałam następnego dnia w południe. Także uważam, że są to sprzedawcy godni zaufania.
Kupowałam tam 3 razy, dwukrotnie wszystko obyło się bez problemów, za trzecim razem jeden talerz był lekko obtłuczony, jednak była to wina kuriera i wymieniony towar otrzymałam następnego dnia w południe. Także uważam, że są to sprzedawcy godni zaufania.
-
KrzysiekK81
A jak z kontaktem z nimi? Ewentualne problemy można wyjaśnić dość sprawnie, czy trzeba czekać po kilka dni na odpowiedź?
Tak jak pisałam, wszystko było w porządku. Przy pierwszych dwóch zakupach nie kontaktowałam się z nimi, natomiast przy trzecim skontaktowałam się telefonicznie i uszkodzone talerze zabrał ten sam kurier.KrzysiekK81 pisze:A jak z kontaktem z nimi? Ewentualne problemy można wyjaśnić dość sprawnie, czy trzeba czekać po kilka dni na odpowiedź?
-
NataliaNowak
Ja również polecam Sode
Kupowałam u nich kilkukrotnie, czasami zdarzało się robić większe zakupy i zawsze byłam zadowolona 
-
KrzysiekK81
No dobrze, mam nadzieję, że macie rację. Rzadko kupuję coś przez internet, stąd moje obawy...
zakupy online to nie czarna magia i nie ma w tym nic niebezpiecznego. Jeśli trafisz na oszusta, zawsze możesz złożyć doniesienie na policję i prędzej czy później odzyskasz pieniądze
Ale możesz być spokojny, znam sporo osób kupujących w tym sklepie i jeśli Twoja narzeczona chce coś tam kupić to nie wzbraniaj się. Będzie dobrze