Pomysł na biznes

Inne tematy, których nie znalazłeś powyżej.
sylweKot

Pomysł na biznes

Post autor: sylweKot »

Jak myślicie czy opłaca się internetowy lumpeks?

KamilWro

Re: Pomysł na biznes

Post autor: KamilWro »

Czy ja wiem, ludzie, którzy kupują w lumpeksach, raczej nie korzystają często z internetu :)

Awatar użytkownika
TerjeSnow

Post autor: TerjeSnow »

Raczej nie, w lumpeksie ludzie kupuja zazwyczaj pod wplywem chwili

madmaj

Post autor: madmaj »

Moim zdaniem raczej nie, ludzie wolą sobie pooglądać i dopiero ewentualnie coś kupić.
Seosklep.com.pl - Sklep dla pozycjonerów.

Hania1
Kontakt:

Post autor: Hania1 »

Kto wie, ja nie była bym tak szybka w osądach. Osobiście przeglądała bym taki lumpeks z zainteresowaniem. Tylko potrzebne były by dobre zdjęcia ciuchów - to najważniejsze.

Ewwelina

Post autor: Ewwelina »

Tylko czy to się opłaci, bo ciuchy w lumpeksach są tanie.

dynamical

Post autor: dynamical »

Moim zdaniem nie, przecież takie ubrania trzeba przymierzyć, a w ogóle nikt nie będzie dopłacał za przesyłkę. Ja ostatnio stwierdziłam, że nie warto pakować się we własny biznes, bo brakuje ci później na ukochane zakupy on-line :) ale jak chce sięznaleźć prace to trzeba stworzyć profesjonalne cv, bo bez tego nie ma szans na rozmowy rekrutacyjne. Nawet znalazłam fajną firmę https://kreatorzykariery.pl/ i szczerze polecam ;)

wika90

Post autor: wika90 »

Warto przejść się do doradcy zawodowego, też może pomóc w tym temacie.

Kamma

Post autor: Kamma »

Jak można w biznes zainwestować ok.15 tysięcy to można pomyśleć o franczyzie np.otwarciu multiagencji ubezpieczeniowej CUK. Mój znajomy prowadzi taki biznes.

kinediro

Post autor: kinediro »

Wielu próbowało, ale jednak ludzie nie lubią płacić za przesyłkę za ubrania używane.

wika90

Kamma pisze:Jak można w biznes zainwestować ok.15 tysięcy to można pomyśleć o franczyzie np.otwarciu multiagencji ubezpieczeniowej CUK. Mój znajomy prowadzi taki biznes.
I te zasady współpracy dokładnie tak wyglądają ? http://cuk.pl/wspolpraca/otworz_placowk ... ly_biznesu

Kamma

Tak.Jak chcesz wiedzieć więcej to na stronie cuk są wywiady z osobami, które osiągnęły sukces w prowadzeniu takiej multiagencji.

wika90

Dla osób które już prowadzą jakiś biznes i chcą go poszerzyć o ubezpieczenia ciekawym rozwiązaniem jest ten model współpracy http://cuk.pl/wspolpraca/otworz_punkt_partnerski

Kamma

Zapoznałam się z warunkami tej współpracy z cuk, to ciekawa propozycja moim zdaniem.Fajnie, że wszystkiego uczą, że można się przekwalifikować.Ubezpieczenia to intratne zajęcie z tego co słyszę od osób , które taki biznes prowadzą.

wika90

Myślę że ludzie to szukają tanich ubezpieczeń, wiem to po sobie - tak trafiłam do cuk po polisę:)

ODPOWIEDZ