Czy ktoś z Was tam już zamawiał, ciekaw jestem jak poszło innym
delikatesy internetowe - ffstore.pl
delikatesy internetowe - ffstore.pl
Ostatnio śledzę z zainteresowaniem dynamiczne pojawianie się coraz to nowszych internetowych delikatesów. Ponieważ jestem wygodny (czytaj leniwiec) lubię zamawiać produkty spożywcze przez internet. W związku z tym, że zamawiam dużo i nagminnie mam pewien pogląd. Przeważnie sklepy są dobrze przygotowane choć oczywiście zdarzają się drobne wpadki (czas oczekiwania czy nienajlepszy kontakt). Ostatnio zamówiłem trzy razy w dość nowym sklepie (ffstore.pl) rzeczy, które są dość trudno dostępne na rynku (foie gras czy produkty truflowe albo smakowe oliwy). Obawiałem się jak cholera czy dobrze wszystko wypadnie i... wszystko poszło jak po maśle. Choć jeszcze muszą popracować nad samą stroną to polecam ten sklep.
?
Re: delikatesy internetowe - ffstore.pl
Jak dla mnie towar zbyt luksusowy więc nie będę robić tam zakupów. A ceny dostawy - porażają!
Re: delikatesy internetowe - ffstore.pl
E tam, e tam. Jeśli koszty transportu nie są wrzucone w cene produktu to jest on po prostu normalny. Wiele sklepów ukrywa realny koszt dostawy w cenie produktu. Ale towary rzeczywiście wysokiej jakości.