Jaki aparat kupic w sklepie internetowym?
Re: Jaki aparat kupic w sklepie internetowym?
Poszczególne modele mogą się różnic nawet o kilka stów – porównaj sobie choćby dział aparaty lustrzanki cyfrowe i popularne sklepy Fotojokera w hipermarketach. Czasami wyszukując po ceneo czy allegro możesz upolować w niższej cenie bardzo porządny model
-
kolezankaanka
Wiadomo, że obecnie aparaty cyfrowe różnią się od siebie na tyle, że stówka w jedną czy w drugą stronę naprawdę potrafi zrobić różnicę w jakości. Najpierw porównaj sobie parametry, a potem szukaj albo jakichś promocji, albo po prostu wrzuć dany model do porównywarki cen, jak to już Ci słusznie radziła moja przedmówczyni.
- kasias1980
Kochani,
Jakie macie doświadczenia z Nikonem1?
Jestem zainteresowana tym aparatem, tyle, że niestety nie znam się na parametrach i nie ukrywam, że jakby był tańszy, zdecydowałabym się na niego tylko ze względu na wygląd ;P
Jakie macie doświadczenia z Nikonem1?
Jestem zainteresowana tym aparatem, tyle, że niestety nie znam się na parametrach i nie ukrywam, że jakby był tańszy, zdecydowałabym się na niego tylko ze względu na wygląd ;P
Panasonic Lumix DMC-GX7 kosztuje ok. 3400zł. Sprzęt naprawdę pierwsza klasa. Tu masz opis tego aparatu http://fotografcy.pl/panasonic-lumix-dm ... 00-gramow/ Na innych podstronach masz recenzje aparatów innych marek, z którymi też warto się zapoznać, żeby mieć porównanie.
Dobra firma.
A ja potrzebuję torby na aparat fotograficzny. Czy taka torba http://www.marbo.pl/product-pol-13213-T ... zarna.html bedzie odpowiednia na każdy aparat?
Chyba od rozmiaru zależy.
-
sklepo8mania
Ja polecam Nikony:)
A jaki dobrze zrobi zdjęcia pod wodą?