Fotoksiążki

Opinie o produktach, które można kupić w Internecie.
a.d.a

Fotoksiążki

Post autor: a.d.a »

Witam wszystkich! Uznałam,że to forum będzie najlepszym miejscem do zamieszczenia tego wątku. Czy ktoś z was wykonywał wcześniej fotoksiążkę ze zdjęciami i podarował ją komuś z okazji ślubu, wieczoru panieńskiego? Szykuje mi się wesele znajomych i mam zamiar zrobić taki prezent (zamiast standardowych kwiatów i kartki) parze młodej.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

ENA

Re: Fotoksiążki

Post autor: ENA »

Tak, mi się zdarzyło. Zamówiłam kiedyś taką fotoksiążkę w fotojokerze dla swoich rodziców. Piękna sprawa i super pamiątka. :) Polecam!

Awatar użytkownika
Herbatnik
Kontakt:

Post autor: Herbatnik »

Pytanie źle postawione. Nikt nie zna osoby, którą chcesz obdarować, więc nie powie Ci czy to dobry prezent.
Sklep z herbatą - najlepszy sklep z herbatą w internecie :)

Darmocha24.pl

Post autor: Darmocha24.pl »

Hej! Akurat się tak złożyło, że w zeszłą sobotę byłem na weselu swojej siostrzyczki :). Fotoksiążka to naprawdę super sprawa. Para młoda otrzymała takową lecz w dodatkowo wzbogaconej wersji. Otóż to wzbogacenie polegało na dodatkowych stronach do wpisów dla wszystkich gości. Początek zawierał obfitą galerię i historię miłości pary młodej. Na kolejnych kartkach musieli wpisać się wszyscy zaproszeni goście. Zostało to ogłoszone przez wodzireja. Moja siostra była bardzo zadowolona z tego prezentu ponieważ oprócz zdjęć, zabawnej historii będzie miała co wspominać czytając życzenia gości. Naprawdę polecam.
http://darmocha24.pl/ Kupujesz, nie żałujesz!

Awatar użytkownika
Izunia

Post autor: Izunia »

Ja robię rodzicom taką fotoksiążkę na rocznicę ślubu, mają mnóstwo zniszczonych starych fotek, powrzucam te najfajniejsze i stworzę taki sentymentalny album :)

eska

Post autor: eska »

To świetny dodatek do prezentu. Jestem jak najbardziej za :). Też robiłam taki prezent i mi osobiście sporo czasu zajęło kompletowanie i ustawiania tych zdjęć.

Awatar użytkownika
Tina

Post autor: Tina »

To fajny pomysł na prezent ale też do domu - sposób na przechowywanie zdjęć razem, żeby nie pałętały się pojedynczo :)

joobler

Post autor: joobler »

Ja bym się ucieszyła z takiego prezentu w dodatku gdyby to były jeszcze jakiś śmieszne zdjęcia i jakieś dopiski :D

Post autor: online »

Ja też bym była happy z tego powodu zwłaszcza, że było by to coś do czego zawsze sie gdzies tam wspomnieniami wraca :)

Fotonek
Kontakt:

Post autor: Fotonek »

My ostatnio fotoksiążkę chcieliśmy dać mojej chrześnicy na prezent i prawdę mówiąc próbowałem coś takiego zrobić sam, ale średnio mi to wychodziło. Ostatecznie zdecydowaliśmy się zamówić ją ze strony www.efotoksiazka.pl - polecili nam ją nasi znajomi. Ogólnie można tam zamówić fajną fotoksiążkę szybko i sprawnie – jedynie z naszej strony ogólnie nakreśliliśmy im projekt, a reszta to były ich pomysły. Jak ktoś nie ma czasu/chęci lub po prostu chce by taką fotoksiążkę zrobiono porządnie polecam takie rozwiązanie.

Kaprysna

Post autor: Kaprysna »

Ja mam fotoksiążkę z MyselfBook i jestem bardzo zadowolona. Nie wiedziałam, że tworzenie fotoksiążki daje tyle radości ^^ Do dyspozycji jest dużo szablonów, z których warto korzystać przy tworzeniu projektu :mrgreen: Efekt jest rewelacyjny, każdemu kto ogląda i podziwia proponuję taką formę przechowywania wspomnień :P

Frodo1988

Post autor: Frodo1988 »

Ja bardzo lubię robić fotoksiążki dla rodziny i znajomych. Można wykazać się kreatywnością i zrobić miłą niespodziankę.

ODPOWIEDZ