Witam serdecznie

Chciałabym polecić pewną firmę drewnex24.pl ponieważ najczęściej jest tak, że jak ktoś jest niezadowolony to wtedy pisze o tym w internecie, a jak jest zadowolony to nie ma takiej potrzeby. Zatem chcąc to zmienić piszę ten post.
Mąż uparł się, że chce kominek w domu, nie do końca byłam zadowolona, kupa kurzu myślałam bałagan i kto to będzie sprzątał? pewnie ja... ale koniec końców kominek jest i nie żałuję tej decyzji. Fakt trzeba sprzątać za każdym razem ale to nie jest zbyt skomplikowana sprawa. Klimat jaki daje kominek jest nie do opisania, ten zapach i odgłosy

Początkowo nie wiedzieliśmy jak się zabrać za rozpalanie w kominku, główny problem to czym palić. Trafiliśmy na sklep w naszej okolicy, miła fachowa obsługa, ceny przystępne ale najważniejsze to, że doradzono nam jakie drewno będzie dla nas najlepsze. Aż wstyd się przyznać, że paliliśmy czym popadło (oczywiście drewnem

ale mieszanym, niekoniecznie suchym) dopiero kiedy w sklepie podpowiedzieli jak się za to zabrać i czym palić zobaczyłam co to znaczy mieć kominek w domu. Mniej kurzu, mniej popiołu mniej sprzątania. Serdecznie pozdrawiam panią która nas obsługiwała

Polecam!