Jakie buty kupić do biegania?
Re: Jakie buty kupić do biegania?
A w takich butach czasnabuty.pl/product-pol-23865-CZARNE-TENISOWKI.html można biegać? Chcę przeplatać bieganie z szybkim marszem a nie chciałabym kupować markowych butów sportowych.
-
pejter4433
Polecam jakieś adidasy z nowej kolekcji, mają fajną amortyzacje
Jeśli chodzi o buty sportowe, to ostatnio kupiłam sobie trampki czasnabuty.pl. One akurat nie nadają się do biegania, ale w tym sklepie można kupić buty w sam raz do biegania.
Ja dla siebie wybrałam buty sportowe na bornie, bardzo dobrze mi się w nich ćwiczy na siłowni i do biegania też się nadają, są lekkie i dopasowane do stopy, born2be.pl/rozowe-buty-sportowe-kagill Pozdrawiam 
Ja od kilku lat kupuję buty do biegania w Decathlonie i jestem bardzo zadowolona. Nawet te najtańsze świetnie się sprawdzają.
Ja mam swój ulubiony sklep, w którym kupuje odzież i obuwie sportowe. A buty do biegania muszą być przede wszystkim wygodne i stabilne. Zawsze też kupuje je w rozmiarze o jeden większym, a to dlatego, że stopa się mocniej w nich porusza.
swift runy nike kupilam jakos w czerwcu w selectshop.pl i calkiem nieźle mi sie w nich biega. Maja dobre odbicie, siatke, wiec skora oddycha no i nie uciskaja w tych kluczowych dla biegacza miejscach stopy
Ja kupiłam buty do biegania w czasnabuty.pl. Tam jest duży wybór różnych butów sportowych i każdy znajdzie coś dla siebie.
Dla mnie ważne, żeby buty do biegania nie cisnęły, były luźne w palcach. Ważna też jest lekka podeszwa, wygodne sznurowanie oraz przewiewny materiał z którego wykonane są buty. Właśnie takie ostatnio znalazłam na KupButy.com
do biegania od wielu lat używam tylko nike'ów, choć o new balance'ach tez duzo dobrego slyszalem.
Polecam buty nike z serii flyknit free. Są super wygodne i bardzo dobrze wyprofilowane. Mam je od kilku lat i są prawie takie same w dniu gdy je zakupiłam.
Ja biegam w new balance z grubą podeszwą amortyzującą, bo głównie po asfalcie. Dużo zależy od tego, po jakim gruncie biegasz i jaką masz stopę. Wcześniej miałem z adidasa, też dały radę.
Generalnie jestem fanem nb, ale uważam, że każda sportowa marka ma buty nadające się do biegania, czy to amatorsko, czy bardziej profesjonalnie.
Generalnie jestem fanem nb, ale uważam, że każda sportowa marka ma buty nadające się do biegania, czy to amatorsko, czy bardziej profesjonalnie.
-
Basiapogoda
Wygodne, w takich w których czujecie się najlepiej 
Sama nie rozróżniam butów do biegania a butów na co dzień. Bo chodzę w butach sportowych praktaycznie codziennie, do pracy ale i po pracy
https://echo24.pl/sneakersy-damskie-nie ... 2022-roku/
Na tej stronie jest niezbędnik modnych butów na ten rok.
Sama nie rozróżniam butów do biegania a butów na co dzień. Bo chodzę w butach sportowych praktaycznie codziennie, do pracy ale i po pracy
https://echo24.pl/sneakersy-damskie-nie ... 2022-roku/
Na tej stronie jest niezbędnik modnych butów na ten rok.
A ja mam pytanie, jakie buty do biegania polecacie jeżeli chodzi o bieganie ale nie na zewnątrz tylko na bieżni elektrycznej? Czy tutaj też muszą być stricte "biegówki" czy wystarczą sportowe z piankowym spodem, jak np. modele znajdujące się w tym sklepie https://butybuty.pl/Obuwie-sportowe-damskie-c18 ?? Będę wdzięczna za podpowiedzi