Digitalsys.pl - Jelenia Góra

Zanim dodasz opinię, przeczytaj zasady działu!
oszukany

Digitalsys.pl - Jelenia Góra

Post autor: oszukany »

Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kupiłem w sklepie internetowym Digitalsys.pl Aparat Fotograficzny NIKON D80 zadeklarowany przez sklep na stronie internetowej jako nowy (ponieważ nie było informacji ze aparat był używany). Po rozmowie telefonicznej ze sprzedawcą upewniłem się że jest to nowy aparat i na gwarancji. Kupiłem go za 2500 zł - zamówienie nr 1151 z dnia 21.08.2009 roku. Po dostarczeniu go do domu zamówiłem w innym sklepie obiektyw i pojechałem do fotojokera do Słupska żeby dobrać torbę na aparat i kartę pamięci. Zdumiony byłem jak usłyszałem że aparat jest używany po ściągnięciu odpowiedniego oprogramowania komputerowego okazało się że aparat ma wypstrykane 6207 zdjęć. Zadzwoniłem do sprzedawcy a on stwierdził że to aparat z wystawy lub pracownik w hurtowni się bawił i pstrykał, a poza tym że aparat nie jest produkowany już 2 lata i chyba wiem co kupiłem. Kto się zna na tym to wie ze w sklepie można wypstrykać kilkaset zdjęć ale nie 6207 szt. Na potwierdzenie tego podaję stronę internetową następnego aparatu NIKON D80 gdzie intrnauta znowu nie jest informowany, ze ten aparat jest używany: http://www.digitalsys.pl/product_info.p ... cts_id/726

ODPOWIEDZ