sklep MuMygCompany.com NIE POLECAM !

Zanim dodasz opinię, przeczytaj zasady działu!
annah11

sklep MuMygCompany.com NIE POLECAM !

Post autor: annah11 »

Przestrzegam wszystkich przed zakupami w sklepie internetowym mymugcompany.com, ten sklep to totalna porażka!!!!

2 miesiące temu zamówiłam tam towar od razu robiąc przelew za zakupy. Kubek miał być prezentem więc zależało mi na szybkiej przesyłce, jednak towar wciąż nie docierał. Nie doczekałam się jednak odpowiedzi o statusie przesyłki, a kiedy naciskałam i w końcu poprosiłam o zwrot pieniędzy, bo minął już miesiąc i nie byłam zainteresowana spóźnionym prezentem, dostałam lakoniczną odpowiedź, że Pani nie odpowiada na Facebooku na wiadomości i trzeba napisać maila, itp.

Po wysłaniu maila z oficjalnym odstąpieniem od umowy, nie otrzymałam odpowiedzi. Dopiero po napisaniu paru komentarzy na oficjalnym profilu firmy na Facebooku (które później oczywiście były usuwane), firma utrzymywała, że wiadomość nie dotarła czy byłą w SPAMie, później, że nie mają mojego numeru konta aby zrobić zwrot - faktycznie ciężko sprawdzić historię swojego banku.. kiepskie wymówki, a przelewu wciąż nie było.

Pomogły dopiero groźby o zamiarze zgłoszenia sprawy na policję, a i tak pani próbowała wcisnąć kit o robieniu przelewów zwrotnych w poniedziałki w związku z czym trzeba jeszcze poczekać. Podawała też fałszywe informacje, że firma ma 30 dni na dokonanie przelewu od momentu otrzymania odstąpienia od umowy, co jest niezgodne z regulaminem sklepu!! W regulaminie jest jasno napisane, że firma ma 14 dni :?

podsumowując, prezent się nie udał a do tego musiałam przez 2 miesiące upominać się o swoje pieniądze :roll:
Firma traktuje klienta jak debila i bez szacunku, wciska kitu na każdym kroku i ignoruje wiadomości.

Stanowczo odradzam!

ODPOWIEDZ