sklep agdzdostawa.pl
sklep agdzdostawa.pl
sklep agdzdostawa.pl oszuści . Miesiąc jak nie mogę odzyskać wplaconych pieniędzy w kwocie 4200 zł
Re: sklep agdzdostawa.pl
Firma się zwineła. Mają jeszcze dwa sklepy internetowe , następny to MegaMall.pl
Administrator opineo.pl usuwa posty na temat agdzdostawa.pl , ciekawe czemu.
22.11.2012r.zaplacilem 2775zl. za telewizor ktory do chwili obecnej nie otrzymałem,o kontaktu tel.czy emailowego..zglosiłem na Policje,POSZKODOWANI ... ZGLASZAJCIE SIE NA TYM FORUM.. WYSTAPIMY Z POZWEM ZBIOROWYM -JEST BARDZIEJ SKUTECZNY i tanszy.. moj email.duszek53@gmail.com Nie mozemy odpuscic oszustom. Moją fakture,,Faktura ProformaFP-1283-11-2012,, wystawil Marcin JÓŹWIAK.. Adminstrator opineo.pl dopiero teraz wystawil ostrzezenie ,ze ten sklep jest niewiarygodny.. cos mi tu śmierdzi..
Witam wszystkich!!
Również zostałem oszukany przez megamall na ponad 8 tys, sprawę zgłosiłem na Policję w Łodzi do Pana Krzysztofa Sadłowskiego ,jestem zainteresowany każdą formą działania zmierzającą do odzyskanie pieniędzy mój mail: sleszke69@poczta.onet.pl
Również zostałem oszukany przez megamall na ponad 8 tys, sprawę zgłosiłem na Policję w Łodzi do Pana Krzysztofa Sadłowskiego ,jestem zainteresowany każdą formą działania zmierzającą do odzyskanie pieniędzy mój mail: sleszke69@poczta.onet.pl
Witam Poszkodowanych przez AGDZDOSTAWA.PL
Zamówiłam u nich zmywarkę i płytę indukcyjną zaplacilam w dniu 6 grudnia 3200 zł. po czym dostalam e-maila, że dostawa od 21-28 dni, więc w tym samym dniu zrezygnowałam i zażadałam zwrotu pieniędzy.Napierw mi obiecywali, że wyślą pieniądze do 14 dni , ale do dzisiaj nie dostalam. Na e-maile nie odpowiadają i nie odbierają telefonow lub jest zajęty. A od dzisiaj nie otwiera się Ich strona internetowa.Zgłosilam dzisiaj do Prokuratury w Krakowie zawiadomienie . Kilka razy pisałam negatywną opinie o sklepie i JEST KASOWANA!!! Zgłaszajcie do prokuratury. Firma jest osobą prawną.
Zamówiłam u nich zmywarkę i płytę indukcyjną zaplacilam w dniu 6 grudnia 3200 zł. po czym dostalam e-maila, że dostawa od 21-28 dni, więc w tym samym dniu zrezygnowałam i zażadałam zwrotu pieniędzy.Napierw mi obiecywali, że wyślą pieniądze do 14 dni , ale do dzisiaj nie dostalam. Na e-maile nie odpowiadają i nie odbierają telefonow lub jest zajęty. A od dzisiaj nie otwiera się Ich strona internetowa.Zgłosilam dzisiaj do Prokuratury w Krakowie zawiadomienie . Kilka razy pisałam negatywną opinie o sklepie i JEST KASOWANA!!! Zgłaszajcie do prokuratury. Firma jest osobą prawną.
do roman; podaj prosze twoj email aby wszyscy poszkodowani przez agdzdostawa.pl mogli sie do Ciebie zglaszac - ROBIMY POZEW ZBIOROWY., do uczestnikow forum.. SZUKAJCIE POSZKODOWANYCH przez tych oszustow z Lodzi.. im wiecej nas bedzie tym bedziemy silniejsi ..im szybciej tym skuteczniej
-
insertcoin85
Zostalem oszukany na 1800zl przez megamall.pl - ten sam wlascieciel czyli iron gate. Spawe zgłosiłem na policji w Tychach przed świetami. Do dzis cisza.
Co z tego, jak ta firma jest fikcyjna...nieistniejący wpis do KRS, NIP itd. Nie szukamy firmy, ani podstawionych ludzi. Chyba tylko policja i prokuratura jest w stanie namierzyć winnego.halina23 pisze: Firma jest osobą prawną.
Typowi oszuści zakupiłem tv , wpłaciłem kasę 2775 zł nie wiem wstałem lewą nogą w ten dzień nigdy tak nie robiłem z taką kasą no i do teraz ani kasy ani tv, zgłoszone na Policje K-Koźle
Ja również zostałam oszukana przez ten sklep 27 11 2012 kupiłam zmywarkę za kwotę 1900,22 i do dziś dnia nie mam ani zmywarki ani pieniędzy sprawę przed świętami zgłosiłam na policji i czekam na jakąś odpowiedz chętnie się skontaktuję z osobami pokrzywdzonymi mój mail to artapetit@gmaim.com można pisać
Poszkodowani, zgłaszajcie się do wydarzenia/na profil na facebooku w celu złożenia pozwu zbiorowego!
Link do wydarzenia: http://www.facebook.com/events/466609053401809/
Link do wydarzenia: http://www.facebook.com/events/466609053401809/
Witam wszystkich. Ja z żoną też zostałem oszukany na kwotę 1496,72 zł przez sklep IRON GATE z Łodzi kupiliśmy u nich zmywarkę. 02,12,2012 zamówiliśmy zmywarkę i zrobiliśmy przelew , po kilku dniach otrzymaliśmy maila ze zmienił się status zamówienia na "opłacono" i to była ostatnia informacja jaką uzyskaliśmy.
Oto mój mail : marcin600@gmail.com
Oto mój mail : marcin600@gmail.com
Witam. Czytam te wpisy i skóra mi cierpnie. Nie chce mi się wierzyć, że wdepnęliśmy w takie G..O
My niestety też oszukani - kwota bagatela 6300
Sprawa zgłoszona na Policję - z tego co nam powiedzieli została przekazana do Łodzi. Napisaliśmy też pismo do Urzędu Skarbowego na nich - nie wystawili nam faktury - w związku z czym obracają sobie czystą kasą. Póki co cisza...a ja spać spokojnie nie mogę ...
My niestety też oszukani - kwota bagatela 6300
Sprawa zgłoszona na Policję - z tego co nam powiedzieli została przekazana do Łodzi. Napisaliśmy też pismo do Urzędu Skarbowego na nich - nie wystawili nam faktury - w związku z czym obracają sobie czystą kasą. Póki co cisza...a ja spać spokojnie nie mogę ...
Witam, Ja również należę do oszukanych przez sklep AGDzdostawa.pl. 19Grudnia wysłałem do nich wezwanie do zwrotu wpłaty listem poleconym z terminem do 4 stycznia. Jak się domyślacie pieniędzy jeszcze nie otrzymałem. Jest to 1520zl. Chętnie dołączył bym się do zbiorowego pozwu. Jeśli jest wśród was ktoś kto to organizuje to prosił bym o maila na malow@o2.pl.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
insertcoin85
14.01. byłem na przesłuchaniu na komendzie policji w Tychach. Cała moją dokumentację wraz z zeznaniami przesłano do Łodzi. Tam zbierane są wszystkie materiały. Podaję sygnatury spraw: na Prokuraturze Okręgowej w Łodzi- P.O. Łódź VI Ds-62/12 oraz komendzie wojewódzkiej policji- KWP Łódź RSD-35/12.
Sprawa jest "gruba". Im więcej osób się zgłosi i dopisze pod tą sprawę tym lepiej. Na przesłuchaniu usłyszałem, że takie sprawy kończą się bardzo różnie. Mogą nie wykryć sprawcy, co podobno jest coraz rzadsze w takich przypadkach, ale są też szanse na odzyskanie nawet całych pieniędzy i oczywiście ukaranie winnych. Zachęcam do nie odpuszczania "tematu".
Sprawa jest "gruba". Im więcej osób się zgłosi i dopisze pod tą sprawę tym lepiej. Na przesłuchaniu usłyszałem, że takie sprawy kończą się bardzo różnie. Mogą nie wykryć sprawcy, co podobno jest coraz rzadsze w takich przypadkach, ale są też szanse na odzyskanie nawet całych pieniędzy i oczywiście ukaranie winnych. Zachęcam do nie odpuszczania "tematu".