Reflex LLC ul. Wita Stwosza 16 50-148 Wrocław UWAGA OSZUŚCI

Zanim dodasz opinię, przeczytaj zasady działu!
mz9

Re: Reflex LLC ul. Wita Stwosza 16 50-148 Wrocław UWAGA OSZ

Post autor: mz9 »

do Rysiek >> bardzo proszę o nie obrażanie ( "klonie " ?? )
nie jestem związany z nikim na tym forum, piszę jedynie w swoim imieniu ; na dowód mogę przedstawić otrzymane od Fleszpix e-maile, oraz potwierdzenie przyjęcia do realizacji zamówienia 684872961.
Jedynym faktem , o którym piszę jest nie zrealizowanie przez Fleszpix zamówienia, oraz brak zwrotu wpłaconych pieniędzy.

gmarkow

Post autor: gmarkow »

Zapraszam do przeczytania mojego nowego wątku na: http://www.sklepolandia.pl/forum-dyskus ... 9318#p9318 . Rysiek będzie pewnie niepocieszony...

gmarkow

Nadszedł czas żeby, podobnie jak nemedia, zakończyć aktywność na tym forum. Dalsza dyskusja niewiele już wniesie. Dodam tylko, że wciąż czekam na pozytywne zakończenie mojej sprawy.

gmarkow

Nie było mnie na tym forum dość długo. Nie mogłem się jednak powstrzymać, aby przestrzec potencjalnych klientów przed kolejnym sklepem-widmo. Chodzi o sklep www.AudioComp24.pl. Nie mam jeszcze pewności, że należy on do naszych "znajomych", bo tym razem abonent domeny jest utajniony, ale z pewnością internauci przyjdą z pomocą. Pewne jest, że domena została zarejestrowana przez tę samą firmę co domena Elektrohouse.pl. Tak czy inaczej, sklep AudioComp.pl nie posiada numery NIP, ani REGON. Nie jest zatem zarejestrowany w Polsce, więc dochodzenie swych praw przez pokrzywdzonych klientów będzie bardzo utrudnione. Radzę uważać z tym sklepem!

ODPOWIEDZ