Zakup mebli tapicerowanych w necie
Zakup mebli tapicerowanych w necie
Ostatnio spędziłem troszkę czasu odwiedzając różne sklepy www z meblami i szukając ciekawego narożnika z funkcją spania, sporo z nich posiadało w ofercie modele, na które bym się zdecydował, jednak to co sprawiło że tak się nie stało to obsługa. Największą bolączką tych sklepów było to, że osoby sprzedające nie miały pojęcia o tym jakie oferują obicia tapicerskie, jaką funkcję spania posiada narożnik etc. Zakupu dokonałem dopiero w tym sklepie - solpol-meble.com.pl, gdzie spotkałem się z kompetentną obsługa, od której dowiedziałem się jakie tkaniny mam do wyboru oraz jakie są dostępne funkcje spania i czym się różnią. Myślę, że wiele sklepów powinno postawić na kompetentną obsługę znającą asortyment nie tylko ze zdjęć i lakonicznych opisów i potrafiącą powiedzieć o produkcie dokładnie to samo co jest na stronie produktu i nic poza tym.
Re: Zakup mebli tapicerowanych w necie
Wcześniej biegałam po sklepach stacjonarnych za meblami tapicerowanymi a teraz jest możliwość zamówienia przez internet, więc chyba zdecyduje się na takie rozwiązanie, bo odkąd mam małe dziecko w domu nie mam czasu latać po sklepach. Ciekawy narożnik widziałam na tej stronie vojanmeble.pl/narozniki/202-duzy-naroznik-do-salonu-modena-c-kolory.html idealnie wpasuje się w moje wnętrze;)
Ja bym mebli przez internet nie kupował bo mam swoje zasady że kupuje jak widzę
-
Przecież to jest bardzo fajne uczucie jak chodzi o te meble
-
Kupno mebli tapicerowanych w necie jest według mnie ryzykowne
To ja jednak mam szczęście, bo jak kupowałam swoją sofę czy fotele w jagodowymkocie to wiedzieli wszystko i uzyskałam odpowiedzi na wszystkie pytania. W sumie to boojętnie co chcę zamówić u nich jak o coś zapytam zawsze znają swój asortyment, a nawet jesli i zdarzy się, że nie to proszą o cierpliwość, kontakt i albo odpisują mi albo oddzwaniają.
-
Ja równiez się trochę bałam jak zamawialiśmy sobie meble w sieci, potem jednak doszłam do wniosku,ze jeśli nie będą się nam podobały to weźmiemy kuriera i odeślemy. Zdecydowałam sie na zamówienie mebli w sklepie online ponieważ stacjonarnie tak do konca nic mi sie nie podobało. Poza tym cena była tak okazyjna, że postanowiłam się zdecydować.kazik554rea pisze: ↑22 kwie 2018, 10:50 Kupno mebli tapicerowanych w necie jest według mnie ryzykowne
Kupowaliśmy niewielki narożnik w tym sklepie:
http://zamowmeble.pl/17-male-narozniki/
Poniekąd to prawda, ale po to są opinie w necie, żeby je czytać Ja kupiłam meble przez neta i jestem bardzo zadowolona, dokładnie takie: https://www.ospace.com.pl/blog/modne-meble-do-salonu/ Nie uważam, że to był zły wybór, drugi raz postąpiłabym tak samo, a swojej decyzji nie żałuję bo mebelki są świetnekazik554rea pisze: ↑22 kwie 2018, 10:50 Kupno mebli tapicerowanych w necie jest według mnie ryzykowne