co sądzicie o blumore.pl ?
- blumore.pl
- Kontakt:
co sądzicie o blumore.pl ?
będziemy wdzięczni za wszystkie opinie o sklepie www.blumore.pl
Re: co sądzicie o blumore.pl ?
SKlep na pierwszy rzut oka wygląda fajnie. Tylko jak dla mnie to logo nie kojarzy się ze sklepem z ubrankami dla dzieci. Czcionka fajna, ale szczerze, to ten kolor naokoło na pierwszy rzut oka kojarzy mi się z krwią! To było moje pierwsze wrażenie. Ale całość całkiem fajna. 
-
Konsultant
- Kontakt:
Usuń bannery na dole strony 
Konsultantka FM Group - Zostań Konsultantką FM Group!
- blumore.pl
- Kontakt:
Dzięki, w takim razie wymieniam grafikę, nowe logo też już mamykaja pisze:SKlep na pierwszy rzut oka wygląda fajnie. Tylko jak dla mnie to logo nie kojarzy się ze sklepem z ubrankami dla dzieci. Czcionka fajna, ale szczerze, to ten kolor naokoło na pierwszy rzut oka kojarzy mi się z krwią! To było moje pierwsze wrażenie. Ale całość całkiem fajna.
myślałam że są potrzebne ... co z nimi nie tak ?Konsultant pisze:Usuń bannery na dole strony
-
Konsultant
- Kontakt:
Jeśli korzystasz z usług SEO to Twój pozycjoner Ci to wyjaśniblumore.pl pisze:co z nimi nie tak ?
- blumore.pl
- Kontakt:
hm, przepytam go jutroKonsultant pisze:
Jeśli korzystasz z usług SEO to Twój pozycjoner Ci to wyjaśni
-
Konsultant
- Kontakt:
Hehe, napiszę Ciblumore.pl pisze:hm, przepytam go jutro
Ilość linków wychodzących wpływa na pozycję Twojej strony w wynikach
wyszukiwania wyszukiwarek
- blumore.pl
- Kontakt:
ooo, a tego to nie wiedziałam, postaram się zmniejszyć je do minimum, dzięki za infoKonsultant pisze:Hehe, napiszę Ci
Ilość linków wychodzących wpływa na pozycję Twojej strony w wynikach
wyszukiwania wyszukiwarek
Bez przesady, moim zdaniem banerki, z kim współpracujesz są ważne. Ja np. jak robię zakupy w sieci, to takie banerki robią dobre wrażenie, bo mówią, że z wieloma portalami współpracujesz. Ja jako klient odbieram to dobrze.
- blumore.pl
- Kontakt:
tak, właśnie pod tym kontem wstawialiśmy nasze banery na dole, ale co za dużo to niezdrowokaja pisze:Bez przesady, moim zdaniem banerki, z kim współpracujesz są ważne. Ja np. jak robię zakupy w sieci, to takie banerki robią dobre wrażenie, bo mówią, że z wieloma portalami współpracujesz. Ja jako klient odbieram to dobrze.
Zmieniliśmy grafikę.... będzie?
Nooo, blumore, logo fajne.
Na pewno bardziej kojarzy się z ubraniami dla dzieci niż to poprzednie. 
A mi nowe logo kojarzy się najbardziej z... tańcem 
Ale ogólnie dużo lepiej niż poprzednio.
Ale ogólnie dużo lepiej niż poprzednio.
-
ekozwierzak
Mi też się kojarzy bardziej ze szkołą tańca, ale lepsze niż poprzednie 
Dowód na to, że prostota zawsze się sprawdza, atrakcyjna, nieprzeładowana treścią strona, intuicyjna, a to niezwykle ważne z punktu widzenia klientów.
Nie podoba mi się ta pusta przestrzeń poniżej głównego banera, wykorzystaj ją na jakiś duży graficzny baner informujący o aktualnych promocjach, wyprzedażach itp. Szkoda,żeby marnowało się tyle wolnej przestrzeni. Plus za dobre zdjęcia produktów.
Jedyne co mi się nie podoba to to, że strona jest bardzo wyciągnięta w dół. Proponuję zmniejszyć loga partnerów lub ułożyć je w osobnej zakładce co pozwoli na oszczędzenie miejsca.
pozdrawiam i zyczę sukcesów
Nie podoba mi się ta pusta przestrzeń poniżej głównego banera, wykorzystaj ją na jakiś duży graficzny baner informujący o aktualnych promocjach, wyprzedażach itp. Szkoda,żeby marnowało się tyle wolnej przestrzeni. Plus za dobre zdjęcia produktów.
Jedyne co mi się nie podoba to to, że strona jest bardzo wyciągnięta w dół. Proponuję zmniejszyć loga partnerów lub ułożyć je w osobnej zakładce co pozwoli na oszczędzenie miejsca.
pozdrawiam i zyczę sukcesów
Agencja Interaktywna PR Kreator.Tworzymy kampanie wizerunkowe dla firm w sieci. Specjalizujemy się w copywritingu, piszemy teksty reklamowe na strony www, ulotki i plakaty.Uruchomiliśmy także oprogramowanie dla sklepów internetowych-EpokSystem.pl