Witam.
Chciałbym zaprosić wszystkich do odwiedzenia mojego sklepu. Jest to Internetowa Księgarnia Cyfrowa. Znajdziecie tam bardzo duży wybór publikacji w wydaniu cyfrowym. Prasa, książki, poradniki, podręczniki zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Duży wybór audiobooków w formacie mp3 oraz książek do nauki języków obcych. Nie sposób wymienić wszystkiego najlepiej jak wejdziecie do sklepu i sami znajdziecie to co was zainteresuje, zapraszam.
http://ksiegarniacyfrowa.nextshop.pl.
Zapraszam też do odwiedzenia sklepu z publikacjami dla dzieci i młodzierzy dostępnym w:http://kokama.nextshop.pl
Księgarnia cyfrowa
Re: Księgarnia cyfrowa
Chciałbym zaprosić wszystkich do odwiedzenia mojego sklepu.
Totalna kpina - mojego sklepu
A co właściciel sklepu zrobił? Jest autorem szaty graficznej? Wprowadził produkty do bazy sklepu? Przygotował przesyłkę dla klienta? A czy w ogóle widział klienta?
Uważam, że i-sklepy.pl powinien usuwać wszystkie strony
z programów partnerskich.
Takie praktyki trącą spamem
W sieci jest dość przyzwoitych sklepów które można promować,
zaś w katalogu powinien pozostać co najwyżej jeden wpis nexto.pl
kokama.nextshop.pl - Sklep partnerski został zablokowany!
Totalna kpina - mojego sklepu
A co właściciel sklepu zrobił? Jest autorem szaty graficznej? Wprowadził produkty do bazy sklepu? Przygotował przesyłkę dla klienta? A czy w ogóle widział klienta?
Uważam, że i-sklepy.pl powinien usuwać wszystkie strony
Takie praktyki trącą spamem
W sieci jest dość przyzwoitych sklepów które można promować,
zaś w katalogu powinien pozostać co najwyżej jeden wpis nexto.pl
kokama.nextshop.pl - Sklep partnerski został zablokowany!
-
i-sklepy.pl
- Kontakt:
Re: Księgarnia cyfrowa
Od dłuższego czasu nie aktywujemy nowych sklepów, prowadzonych na platformie nexto.pl, wiedząc, że wszystkie sprzedają praktycznie to samo i na takich samych zasadach.VISA88 pisze:Uważam, że i-sklepy.pl powinien usuwać wszystkie strony
Od jakiegoś czasu zastanawialiśmy się również nad usunięciem wszystkich sklepów nexto, z naszego serwisu.
Post w tym wątku przekonał nas o tym, żeby usunąć te wpisy. W tym momencie nie ma w naszym katalogu sklepów internetowych, które w domenie mają końcówkę nexto.pl. Również nowych tego typu sklepów nie będziemy dodawać. Jedynym wyjątkiem będzie sama platforma nexto.pl, jeśli zechce dodać się do naszego serwisu, nie będziemy robić żadnych przeszkód.
Pozdrawiamy,
i-sklepy.pl